Dolce Gusto Mini Me Automatic (DeLonghi EDG 305 / Krups KP 1201, 1205, 1206, 1208, YY 1500, 1501, 1502)

alaTest har samlet og analyseret 3058 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Mange kan virkelig godt lide størrelsen. Også præstationen imponerer, men støjen værdsættes ikke af anmeldere.

brugervenlighed, pris, præstation, størrelse, design

støj

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Kaffe- & Espressomaskiner får Dolce Gusto Mini Me Automatic (DeLonghi EDG 305 / Krups KP 1201, 1205, 1206, 1208, YY 1500, 1501, 1502) en samlet alaScore™ på 88/100 = Meget God kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 3058 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Viser 3052 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 1423 af 3052 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog

Brugeranmeldelse af: (amazon.co.uk)

Amazon.co.uk review summary for Dolce Gusto Mini Me Automatic (DeLonghi EDG 305 / Krups KP 1201, 1205, 1206, 1208, YY 1500, 1501, 1502)

 

alaTest has collected and analyzed 823 user reviews of Dolce Gusto Mini Me Automatic (DeLonghi EDG 305 / Krups KP 1201, 1205, 1206, 1208, YY 1500, 1501, 1502) from Amazon.co.uk. The average user rating for this product is 4.5/5, compared to an average user rating of 4.3/5 for other Coffee & Espresso Makers on Amazon.co.uk. Opinions about the noise and performance are on the whole positive. The size and price also get good reviews. Many are negative about the capacity and durability.

usability, price, size, performance, noise

durability, capacity

94% of the reviews on Amazon.co.uk give this product a positive rating.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: NESCAFÉ Dolce Gusto Mini Me EDG305 Coffee Capsule Machine - Piano Black - EDG305.BGNESCAFÉ Dolce Gusto Mini Me EDG305 Coffee Capsule Machine - Piano Black - EDG305.BG

Sep 2017

Brugeranmeldelse af: (amazon.de)

Zusammenfassung der Amazon.de- Kundenbewertungen für Dolce Gusto Mini Me Automatic (DeLonghi EDG 305 / Krups KP 1201, 1205, 1206, 1208, YY 1500, 1501, 1502)

 

alaTest hat 74 Kundenbewertungen für Dolce Gusto Mini Me Automatic (DeLonghi EDG 305 / Krups KP 1201, 1205, 1206, 1208, YY 1500, 1501, 1502) von Amazon.de zusammengefasst und analysiert. Im Durchschnitt wurde das Produkt mit 4.2/5 bewertet, verglichen mit einer durchschnittlichen Bewertung von 4.2/5 für andere Produkte in der Kategorie Kaffee- und Espressomaschinen auf Amazon.de. Am positivsten ist den Testern die Größe und die Leistung aufgefallen. Das Preisleistungsverhältnis wird ebenfalls positiv gesehen.

Leistung, Größe, Preisleistungsverhältnis

93% der Kundenmeinungen auf Amazon.de bewerten dieses Produkt positiv.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: DeLonghi EDG 305.WR Dolce Gusto Mini MeDeLonghi EDG 305.WR Dolce Gusto Mini Me

Sep 2017

Brugeranmeldelse af: (amazon.it)

Risultato recensioni Amazon.it per Dolce Gusto Mini Me Automatic (DeLonghi EDG 305 / Krups KP 1201, 1205, 1206, 1208, YY 1500, 1501, 1502)

 

alaTest ha raccolto ed analizzato 516 recensioni utente su Dolce Gusto Mini Me Automatic (DeLonghi EDG 305 / Krups KP 1201, 1205, 1206, 1208, YY 1500, 1501, 1502) da Amazon.it. La media della valutazione utenti per questo prodotto è 4.5/5, confrontata con la media della valutazione di 4.4/5 per altri Macchine Caffé & Espresso su Amazon.it.

98% di recensioni su Amazon.it attribuiscono a questo prodotto una valutazione positiva.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: NESCAFÉ DOLCE GUSTO Mini Me Antracite KP1208 Krups, Macchina per caffè espresso e altre bevande, AutomaticaNESCAFÉ DOLCE GUSTO Mini Me Antracite KP1208 Krups, Macchina per caffè espresso e altre bevande, Automatica

Sep 2017

Ekspertanmeldelse af: (cnet.com)

Nescafe Dolce Gusto Mini Me ( Black)

 

Standing at 12.4 inches tall and measuring a mere 1 foot (12 inches) deep by 7.9 inches wide the Dolce Gusto Mini Me is certainly aptly named. Its pint-sized stature makes it one of the tiniest kitchen appliances I've laid my hands on. About the...

The Nescafe Dolce Gusto Mini Me whips up fancy espresso-style drinks quickly and conveniently. The machine is also compact, easy to use, and can make iced coffee and tea beverages fast too.

The Nescafe Dolce Gusto works with only Nestle Dolce Gusto brand pods, and its coffee can't match true, freshly made espresso. The Mini Me also brews drinks no larger than 8 ounces at a time.

If you have a hankering for fancy cafe drinks at home, the Nescafe Dolce Gusto Mini Me is worth a look -- just don't expect anything close to real espresso flavor.

Dec 2014

Ekspertanmeldelse af: Riyad Emeran (expertreviews.co.uk)

Krups Dolce Gusto Mini Me review

 

The espresso from the Krups Dolce Gusto Mini Me isn't bad, but the milk capsules don't do it for us

The Dolce Gusto Mini Me looks like a very versatile machine on paper, and it can produce a surprisingly decent cup of espresso. Unfortunately, the use of powdered milk capsules means that fans of cappuccinos and lattes could be disappointed in what the...

Aug 2014

Ekspertanmeldelse af: Megan Wollerton (cnet.com.au)

Nescafe's smallest coffee brewer isn't short on power

 

Nestle's Nescafe Dolce Gusto coffee makers are single-cup machines with proprietary pods that can make a bunch of different coffee, espresso, and tea drinks. They are designed to deliver your favorite coffee shop treats quickly and efficiently while...

Like the Nescafe Mini Me, Starbucks' $200 Verismo 580 (available for £85 in the UK, but not in Australia) uses proprietary pods to create various cafe-style coffee drinks. We were underwhelmed by Starbucks' milk pods, though, and found its lattes...

Aug 2014

Ekspertanmeldelse af: (which.co.uk)

Delonghi Nescafe Dolce Gusto Mini Me EDG305.BG review

  (Vurdering Skjult)

The Nescafé Dolce Gusto Mini Me is a compact coffee machine. It comes in a range of colours, and Nescafé claims it allows you to make coffee-shop style drinks at home. But will the coffee it makes satisfy espresso enthusiasts? We sent this coffee...

Maj 2014

Ekspertanmeldelse af: (consumentenbond.nl)

Krups Dolce Gusto KP1206 MiniMe Purple/Grey

  (Vurdering Skjult)

De Dolce Gusto MiniMe is er in Nederland in twee kleuren, wit KP1201 en zwartKP1208. De machines hebben een automatische stop van de watertoevoer en schakelen zichtzelf na 5 minuten uit.

Kleine machine, stopt automatisch, Dolce Gusto biedt veel verschillende capsules en soorten dranken

Druppelt lang na, kopje trilt tijdens het zetten ; Waterreservoir is klein

Okt 2013

Ekspertanmeldelse af: (altroconsumo.it)

KRUPS KP 1201 MiniMe automatic

 

E' un apparecchio multiuso a capsule con cui si possono ottenere varie bevande e ha una discreta qualità complessiva. Il caffè ha un gusto accettabile, piuttosto cremoso e ha un buon aroma. Performance e prove di desgustazione E' veloce a erogare il...

Il caffè ha un buon aroma

Non può fare schiuma di latte ; Non può erogare due caffè contemporaneamente

Qualità media

Brugeranmeldelse af: Zsolt (argos.co.uk)

NESCAFE Dolce Gusto Mini Me Automatic Coffee Machine- White.

 

Great machine. Fully automatic.

Sep 2017

Brugeranmeldelse af: sani (argos.co.uk)

My coffee maker is so easy to use

 

Since I purchased this coffee maker two of my friends have purchased the same one. Very impressed with this product

Aug 2017

Brugeranmeldelse af: Laney (argos.co.uk)

NESCAFE Dolce Gusto Mini Me Automatic Coffee Machine- White.

 

Fantastic machine, small and compact which is ideal for small kitchens or in a caravan and makes lots of lovely drinks especially coffee which is my favourite.

Aug 2017

Brugeranmeldelse af: Tortymum (argos.co.uk)

Great machine easy to use

 

Easy to use and lots of coffee choices. An essential piece of equipment in our house!

Aug 2017

Product Specifications

Andre funktioner

Justerbar dryppebakke:y

Design

Boks design:Fritstående
Farve på produkt:Anthracit, Sort / Grå / Hvid
Indbygget display:Nej
Produkttype:Kapsel kaffemaskine / Pod coffee machine

Ergonomisk

Aftagelig drypbakke:Ja
Aftagelig vandtank:Ja
Justerbar dryppebakke:Ja
Justerbar højde på koppeholderen:Ja
Kontrollampe:Ja

Indhold af emballage

Mængde pr. pakke:2

Logistik data

Antal kartoner på palle:60
Antal pr. forsendelsesemballage:2
Antal pr. hovedemballage:2
Palle bredde:80
Palle højde:120
Palle længde:2,11
Vægt palle:219

Præstation

Brand kompatibilitet:Nescafe Dolce Gusto
Cappuccino fremstilling:Ja
Espresso fremstilling:Ja
Indbygget kaffemølle:Nej
Justerbar mængde af vand:Ja
Kaffe type:Coffee capsule / Kaffekapsel
Kaffemaskine type:Semi-auto
Latte macchiato fremstilling:Ja
Lungo fremstilling:Ja
Maksimalt driftstryk:15
Mælke tank:Nej
Programmerbar:Ja
Vandtank, indholdsmængde:0,8
Varmesystem:Termoblok / Thermoblock

Strømstyring

Automatisk sluk:Ja
Automatisk slukning efter:5
Tilslutningseffekt:1500

Tekniske detaljer

Indbygget on/off-knap (tænd/sluk):Ja

Vægt og størrelse

Bredde:194 / 24,1
Bredde (emballage):317
Dybde:16,1 / 305
Dybde (emballage):395
Højde:30,5 / 375
Højde (emballage):400
Pakke vægt:7,3
Pakke, vægt:7,3
Vægt:2,35