X31 Explorers Camera Drone

X31 Explorers Camera Drone
alaScore 89

59 anmeldelser

Dec 2017

alaTest har samlet og analyseret 59 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Anmeldere kan virkelig godt lide muligheden for at medtage.

brugervenlighed, pris, kvalitet, bærbar, design

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Videokameraer får X31 Explorers Camera Drone en samlet alaScore™ på 89/100 = Meget God kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 59 anmeldelser)

Brugeranmeldelser  

Viser 59 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 10 af 59 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog

Brugeranmeldelse af: AMullan (argos.co.uk)

Good start Drine

 

Good product for the money. My 9 year old daughter and work it fine. Battery last about 10 mins but that to be expected. Great starter and good value.

Nov 2017

Brugeranmeldelse af: trina72 (argos.co.uk)

X31 Explorers Camera Drone

 

Seems to be fine

Nov 2017

Brugeranmeldelse af: Brandonbaby20 (argos.co.uk)

Sons been wanting one for years

 

Realy please a managed to get a white on for my son been wanting one for years couldn't find the right one for him until a seen this one in Argos thankyou

Nov 2017

Brugeranmeldelse af: Grumpy (argos.co.uk)

Good starter drone

 

Brought for my son, he loved it, better than other ones he has had

Nov 2017

Brugeranmeldelse af: Lou (argos.co.uk)

Sleek design worth the money .

 

I bought this for my 10 year old son , so easy to handle and control through your smart phone weve have some great pictures from the air looking down epic as my son would say .. sleek and smart design best value for money ..

Nov 2017

Brugeranmeldelse af: sam (argos.co.uk)

drone

 

good but camera dont work

Nov 2017

Brugeranmeldelse af: Dotty (argos.co.uk)

Great fun

 

Great Christmas present for family member.

Okt 2017

Brugeranmeldelse af: Tib (argos.co.uk)

Awesome drone

 

An awesome drone for 12 year old as birthday present. He loves it

Okt 2017

Brugeranmeldelse af: Artis (argos.co.uk)

Everything as described. Made my kid happy :)

 

Easy to asamble. Flying fast. Takes time to get use to it. Good value for money.

Sep 2017

Brugeranmeldelse af: Adehop (argos.co.uk)

X31 Explorers Camera Drone

 

Very hard to fly and control

Sep 2017