Panasonic SC-PM250

alaTest har samlet og analyseret 798 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Mange kan virkelig godt lide pålideligheden.

brugervenlighed, pris, størrelse, design, pålidelighed

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Stereoanlæg får Panasonic SC-PM250 en samlet alaScore™ på 90/100 = Fremragende kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 798 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Viser 798 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 337 af 798 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog

Brugeranmeldelse (amazon.co.uk)

Amazon.co.uk review summary for Panasonic SC-PM250

 

alaTest has collected and analyzed 58 user reviews of Panasonic SC-PM250 from Amazon.co.uk. The average user rating for this product is 4.4/5, compared to an average user rating of 4.2/5 for other Audio Systems on Amazon.co.uk. Reviewers really like the reliability and design. The usability and price also get good opinions, whereas there are some negative opinions about the size.

price, usability, design, reliability

size

90% of the reviews on Amazon.co.uk give this product a positive rating.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: Panasonic SC-PM250BEBS DAB Micro Hi-Fi SystemPanasonic SC-PM250BEBS DAB Micro Hi-Fi System

Aug 2018

Brugeranmeldelse (amazon.de)

Zusammenfassung der Amazon.de- Kundenbewertungen für Panasonic SC-PM250

 

alaTest hat 212 Kundenbewertungen für Panasonic SC-PM250 von Amazon.de zusammengefasst und analysiert. Im Durchschnitt wurde das Produkt mit 4.2/5 bewertet, verglichen mit einer durchschnittlichen Bewertung von 4.1/5 für andere Produkte in der Kategorie Stereoanlagen auf Amazon.de. Am positivsten ist den Testern die Zuverlässigkeit und die Größe aufgefallen, auch die Bedienbarkeit hat sie beeindruckt.

Bedienbarkeit, Größe, Preisleistungsverhältnis, Design, Zuverlässigkeit

88% der Kundenmeinungen auf Amazon.de bewerten dieses Produkt positiv.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: Panasonic SC-PM250EG-S Micro System (20 Watt, Bluetooth, USB, Uhr/Timer) silberPanasonic SC-PM250EG-S Micro System (20 Watt, Bluetooth, USB, Uhr/Timer) silber

Aug 2018

Brugeranmeldelse (amazon.fr)

Résumé des avis d’ Amazon.fr sur Panasonic SC-PM250

 

alaTest a collecté et analysé 4 avis de consommateurs sur Amazon.fr pour le produit Panasonic SC-PM250. La note moyenne du produit est 3.8 sur 5, tandis que les autres Chaînes Hifi Stéréo ont une note moyenne de 3.9 sur 5 sur Amazon.fr.

75% des avis sur Amazon.fr donnent une note favorable à ce produit.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: Panasonic SC-PM250 Système AudioPanasonic SC-PM250 Système Audio

Aug 2018

Brugeranmeldelse (amazon.it)

Risultato recensioni Amazon.it per Panasonic SC-PM250

 

alaTest ha raccolto ed analizzato 49 recensioni utente su Panasonic SC-PM250 da Amazon.it. La media della valutazione utenti per questo prodotto è 4.3/5, confrontata con la media della valutazione di 4.2/5 per altri Sistemi Audio su Amazon.it.

98% di recensioni su Amazon.it attribuiscono a questo prodotto una valutazione positiva.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: Panasonic Sistema Micro con CD, Bluetooth, ArgentoPanasonic Sistema Micro con CD, Bluetooth, Argento

Aug 2018

Brugeranmeldelse (amazon.es)

Resumen de comentarios en Amazon.es sobre Panasonic SC-PM250

 

alaTest ha recogido y analizado 4 comentarios de usuarios relacionados al producto Panasonic SC-PM250 en Amazon.es. En promedio, la calificación de los usuarios para este producto es 4.3/5, al ser comparado con la calificación 4.1/5 de otros productos en la categoria Sistemas de Sonido en Amazon.es.

100% de los comentarios en Amazon.es otorgan a este producto una calificación positiva.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: Panasonic SC-PM250EC-S - Microcadena de 20 W (2 x 10 W, FM, CD-R, CD-RW, MP3), plateadoPanasonic SC-PM250EC-S - Microcadena de 20 W (2 x 10 W, FM, CD-R, CD-RW, MP3), plateado

Aug 2018

Ekspertanmeldelse af (which.co.uk)

Panasonic SC-PM250EB-S review

  (Vurdering Skjult)

The Panasonic SC-PM250EB-S is an entry-level micro hi-fi with a CD player, FM radio and USB playback. It's not feature rich, but this is reflected in its price tag. Is this micro hi-fi a bargain? Find out what our listening experts thought when we took...

Jul 2014

Ekspertanmeldelse af : Matthijs Jansen (besteproduct.nl)

Panasonic SC-PM250 miniset: Soms is goedkoop geen duurkoop

 

De Panasonic SC-PM250 is een miniset in de budgetklasse. Betekent dat dat je dit apparaat moet overslaan? Nee! Denk wel even na wat je eisen zijn aan een miniset. Gaat het jou om een muziekje op de achtergrond, DAB radio luisteren of je streaming...

Eenvoudig te bedienen Zeer aantrekkelijk geprijsd De meest gangbare muziekbronnen zijn te beluisteren Echt een minisysteem want past bijna overal

Geen hoofdtelefoonaansluiting DAB-tuner is niet de beste Je ziet en voelt wel dat het een scherp geprijsd product is Verwacht geen topgeluid

Dec 2016

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

mirco hifi

 

very good value for the price i would recommend this item.

Aug 2018

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

Great look

 

I brought this stereo to replace my kitchen one as the cd player stopped working it seems fine it's a bit on small side but it's good for what it is

Aug 2018

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

Good Value

 

I bought this for my kitchen i cant stand doing chores without music and my old one which was 8 years old had gone to stereo heaven ..I love it as its small sounds good easy to use you just put speaker cables in the back switch it on and away you go...

Jul 2018

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

Perfect

 

I really needed a new radio and updated version from what I had found this one price was reasonable so wasn't expecting the best but the sound is clear it has 4 different modes and a control couldn't ask for much more tbh

Jun 2018

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

Great listening

 

What a lovely sound this Micro system gives out. Present for my husbands birthday and he loves it.

Jun 2018

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

Love the Bluetooth

 

Very pleased with this and the price, being micro it does not take up loads of room. Placed it in conservatory so I can hear it in the garden and in the house.

Jun 2018

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

Nice little stereo

 

Nice size stereo good sound looks nice does the job only problem was trying to tune in the radio I've only managed to get one DAB station

Jun 2018

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

Absolutely a fantastic unit.

 

Having had other music centres like this before none has compared to this little beauty. Would recommend this to anyone thinking of purchasing a similar item I'd give 20\10 for this one.

Jun 2018

Product Specifications

Design

Antal diske:1
Farve på produkt:Sølv
Kassetteafspiller:Nej
Optisk disk-afspiller:Ja
Type:Micro set

Display

Skærm:LCD

Ergonomisk

Automatisk sluk:Ja
Equalizer:Ja
Equalizer bånd antal:4
Equalizer justérbar:Ja
Vækkeur:Ja
Volumenkontrol:Dreje

Multimedie

Antal højttalere:2
Basrefleks:Ja
Højttaler, type:1-vejs
Impedens:6
Indbyggede højttaler(e):Ja
Karaoke:Nej
klirfaktor (THD):10
Mellem driver størrelse:10
Udgangseffekt (RMS):20

Netværk

Ethernet LAN:Nej
Wi-Fi:Nej

Ports & interfaces

Bluetooth:Ja
DC-jack-stik, indgående:Ja
Kompatibel med Apple dockingstation:Nej
USB 2.0 porte, antal:1

Præstation

Disk-typer understøttet:CD, CD-R, CD-RW
Indbygget kortlæser:Nej
MP3 afspilning:Ja
Understøttede Lydformater:MP3

Radio

Preset stationer, antal:30 / 45
RDS Tuner inkluderet:Ja
Tuner-type:Digital
Understøttede radiobånd:AM, FM / FM

Strømstyring

AC frekvens:50
AC indgangsspænding:220-240
Strømforbrug (normal):14
Strømforbrug (Standby):0,2
Strømkilde:Strøm

Tekniske detaljer

CD-afspiller:Ja

Vægt og størrelse

Bredde:18,4
Bredde på fronthøjttaler:13,9
Dybde:22,8
Dybde på fronthøjttaler:13,6
Front-højttaler, vægt:1,3
Hovedenhed, dimensioner (BxDxH):184 x 228 x 123
Hovedenhed, vægt:1,1
Højde:12,3
Højde på fronthøjttaler:22,4
Vægt:1,1