Sony Xperia XZ

alaTest har samlet og analyseret 320 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Anmeldere kan virkelig godt lide muligheden for at medtage. Også skærmen imponerer, men folk er mindre positive med hensyn til modtagelsen.

præstation, design, kamera, skærm, bærbar

pris, modtagelse, GPS navigation

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Mobiltelefoner får Sony Xperia XZ en samlet alaScore™ på 95/100 = Fremragende kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 320 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Viser 3 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 3 af 3 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog (313)

Ekspertanmeldelse af: Christian B. Wiggers (mobiltest.dk)

Sony Xperia XZ test

 

Så kom der er et par mobiler til test fra Sony, og denne gang er det deres ny topmodel Xperia XZ og den nye kompakte X Compact, som vi tager i en anden test.Sony har gennem snart mange år holdt fast i et karakteristisk firkantet design. Det falder...

Jan 2017

Brugeranmeldelse af: Johannes (dustin.dk)

Nyt flagskib

 

Anbefal

Jan 2017

Brugeranmeldelse af: Henrik Persson (dustin.dk)

Igen en skuffelse fra SONY!

 

'Rigtig langsom sk\xe6rm opdatering efter f.eks. et telefon opkald. Det tager et par sekunder f\xf8r sk\xe6rm komme tilbage til hovedsk\xe6rm. M\xf8g irriterende.!nOG igen skriver SONY at det er en IP68 telefon! Det er det IKKE...... nnnIP \x96 This...

Jan 2017