NINTENDO Wii Fit

alaTest har samlet og analyseret 3427 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Folk kan virkelig godt lide brugervenligheden. Også værdien for pengene imponerer, men anmeldere er mindre positive med hensyn til pålideligheden.

pris, design, brugervenlighed, action, gameplay

størrelse, pålidelighed

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Nintendo Wii Spil får NINTENDO Wii Fit en samlet alaScore™ på 98/100 = Fremragende kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 3427 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Viser 9 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 9 af 9 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog (3417)

Ekspertanmeldelse af: Brian Søborg Christiansen (reviewer.dk)

Anmeldelse af Wii Fit Plus til Nintendo Wii

 

Så er det igen på tide at komme op på balanceboardet, Wii Fit Plus er at finde I forretningerne.

Dec 2009

Ekspertanmeldelse af: Brian Søborg Christiansen (reviewer.dk)

Anmeldelse af Wii Sports Resort til Nintendo Wii

 

Efterfølgeren til Wii Sports er landet i butikkerne og Motion Plus begynder at gøre sine første indhug i spilverdenen.

Jul 2009

Ekspertanmeldelse af: Brian Søborg Christiansen (reviewer.dk)

Anmeldelse af Disaster: Day of Crisis til Nintendo Wii

 

Endnu et dramatisk spil er udkommet til wii’en, men holder det?

Nov 2008

Ekspertanmeldelse af: Brith Nøhr (reviewer.dk)

Anmeldelse af Link's Crossbow Training til Nintendo Wii

 

Jeg har sagt det før, og jeg siger det gerne igen; jeg elsker Wii! Fra mit første spæde forsøg med Wii Sports hos nogle venner og til nu, hvor jeg selvfølgelig selv er ejer af en Wii, har jeg følt en enorm underholdningsværdi ved Wii.

Mar 2008

Ekspertanmeldelse af: MAndersen (blog.pricerunner.dk)

Nintendo Wii Fit

 

Spilverdenen i det 21. århundrede er blevet så teknologisk avanceret, at mange mindre teknisk kyndige mennesker har forladt den for længe siden. Nintendo har forsøgt at løse dette problem med indførelsen af Wii-konsollen, som er et forsøg på at blande...

Apr 2010

Ekspertanmeldelse af: Jonas Elfving (gamereactor.dk)

Wii Sports Resort

 

Nintendo følger verdens mest solgte spil op med Wii Sports Resort og Elfvinghar skudt straffekast i basket, kastet med Frisbee og padlet i kano med enopgraderet Wii-controller. Læs anmeldelsen lige her.

Adskillige sjove discipliner. God grafik. Charmerende design. Udmærket partyspil

Nogle meningsløse discipliner. Til tider underlig kontrol

Jul 2009

Ekspertanmeldelse af: Thomas Tanggaard (gamereactor.dk)

Wii Fit

 

Så er det slut med, at blive jaget ud i solen for at få motion. Nintendo er klar med et velfungerende balancebræt, der dog mangler lidt dybde.

God hardware. Velfungerende teknik. Krævende yoga, rimelig grafik

Mini-spillene er uden dybde, og der er for få af dem

Apr 2008

Ekspertanmeldelse af: Jonas Elfving (gamereactor.dk)

Mario Kart Wii

 

Mario Kart giver den gas på Wii med motorcykler og onlinesjov. Vores svenske kollega Jonas Elfving er klar til at fælde dommen over Wii-spillet...

Fantastiske onlinemuligheder. Charmerende som altid. Udmærket festspil

For genkendelige baner. Kort tid som singleplayer-oplevelse

Apr 2008

Ekspertanmeldelse af: Martin B. Larsen (gamereactor.dk)

Link's Crossbow Training

 

Hyrules grønklædte helt går i præcisionstræning, men resultatet er alt andet end et pletskud. Martin har testet spillet og indrømmer, at det simpelthen er for tyndt.

Rimelig grafik og musik. Følger automatisk med en Wii Zapper

Meget begrænset spilletid. Mangelfuld styring. Skamfuld udnyttelse af Zelda-licensen

Dec 2007

Product Specifications

Control on-screen action with your movements on the balance board as you work your way through a variety of challenges aimed at getting you off the couch and into the action. Check your Body Mass Index (BMI), see your Wii Fit Age and keep tabs on your daily progress towards a more fit for you. Get fit with more than 40 activities and exercises, including strength training, aerobics, yoga, and balance games. Whether you're doing a yoga pose or snowboarding down a slalom course, there's an activity for everyone. Challenge your family and friends to get in shape! Create your own personal profile and set goals, test your balance, track your progress with daily workouts and unlock exercises and activities.

Diverse

Kompatible spilkonsoller:Nintendo Wii

Indgangsudstyr

Forbindelsesteknologi:Tr
Model:Ekstern
Type:Balance Board

Overskrift

Antal pakker:1
Fabrikant:Nintendo
Kompatibilitet:Spilkonsol
Model:Wii Fit
Produktlinje:NINTENDO