True Crime: New York City- PC

True Crime: New York City- PC
alaScore 75

29 anmeldelser

Dec 2016

alaTest har samlet og analyseret 29 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider.

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Videokameraer får True Crime: New York City- PC en samlet alaScore™ på 75/100 = God kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 29 anmeldelser)

Brugeranmeldelser  

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 10 af 29 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog

Brugeranmeldelse af: haorant (gamespot.com)

True Crime: New York City- PC

 

This game is just plain fun...

Jun 2009

Brugeranmeldelse af: EdisVenis (gamespot.com)

True Crime: New York City- PC

 

I like this game you have lots of free will thats a realy good game for those who like action racing and even a bit rpg.

Dec 2008

Brugeranmeldelse af: mauro11223 (gamespot.com)

True Crime: New York City- PC

 

This game seems to be good from the name and everything on the box,but i didn't like it much after i bought it.

Aug 2008

Brugeranmeldelse af: Andre9977 (gamespot.com)

True Crime: New York City- PC

 

One of the best games, I've ever played.

Feb 2008

Brugeranmeldelse af: patrick00746 (gamespot.com)

True Crime: New York City- PC

 

The one i been looking for but?????????????????????????

Jan 2008

Brugeranmeldelse af: Chi-You-Man (gamespot.com)

True Crime: New York City- PC

 

I am well aware of its flaws, but this game does not deserve the reception it got. This game has enough good points..

Sep 2007

Brugeranmeldelse af: putiblabla (gamespot.com)

True Crime: New York City- PC

 

Terrible!

Aug 2007

Brugeranmeldelse af: oldfool94 (gamespot.com)

True Crime: New York City- PC

 

This game is a masterpiece of enviroment. The streets, the music...

Jun 2007

Brugeranmeldelse af: meekrage (gamespot.com)

True Crime: New York City- PC

 

Highly Underrated

Apr 2007

Brugeranmeldelse af: mazves (gamespot.com)

True Crime: New York City- PC

 

This game is realy good

Feb 2007