Sony RDPCA1

alaTest har samlet og analyseret 16 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Anmeldere kan virkelig godt lide muligheden for at medtage. Også kvaliteten imponerer, men værdien for pengene værdsættes ikke af mange.

batteri, brugervenlighed, pålidelighed, kvalitet, bærbar

pris

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Videokameraer får Sony RDPCA1 en samlet alaScore™ på 87/100 = Meget God kvalitet.

Se alle Sony Videokameraer

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 16 anmeldelser)

Brugeranmeldelser  

Viser 14 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 10 af 14 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog

Brugeranmeldelse af: jollyroger69 (very.co.uk)

charged very quickley

 

All good and love it, going to disney in florida and want to have a good battery for my camcorder to keep up with all the shows and you need a good battery for that.

Aug 2017

Brugeranmeldelse af: Big Mike (very.co.uk)

Sony NP-BX1

 

It does what it says great Battery that works fine in my camera

Jul 2015

Brugeranmeldelse af: archibald snodgrass (very.co.uk)

battery

 

I bought this product nine days ago and have not been able to charge to the battery to full power since. Not impressed.

Jun 2015

Brugeranmeldelse af: Martin R J (very.co.uk)

Great Quality

 

Top quality exactly the same as the one that came with my Sony camcorder

Jun 2015

Brugeranmeldelse af: Quintin1977 (very.co.uk)

Camera battery

 

Great product. Arrived promptly. Adds to the longevity of the camera. Having a second one on hand.

Mar 2015

Brugeranmeldelse af: (very.co.uk)

First class

 

Purchased as a spare and is really useful when original battery is low on charge. A great protective case to avoid damage to the terminals.

Jul 2014

Brugeranmeldelse af: Dirk S. (mediamarkt.de)

ingesamt gut

 

etwas groß geraten für meinen Geschmack dieses Ladegerät, aber wenn es für mehrere Typen von Akkus verwendbar ist, okay. Vorrausgesetzt, die nächste Kamera ist auch wieder eine Sony. Preis/Leistung Ladegerät + Akku find ich okay.

Okt 2017

Brugeranmeldelse af: Anonym (mediamarkt.de)

Als Zweitakku gut zu gebrauchen wenn nötig

 

Ich hab mir denn Akku als Ersatzakku besorgt um auf größeren Touren ihn zubenutzen falls der Erste wirklich leer sein sollte und ich nicht im Hotel bin. Außerdem sind Original Akkus immer besser wie einer der billiger ist und man hat Garantie das...

Lange Laufzeit

Jul 2016

Brugeranmeldelse af: Elijah S. (mediamarkt.de)

Gutes Produkt

 

Super Produkt, funktioniert ohne Probleme und die Akkulaufzeit ist auch in Ordnung

Solide Ausführung , Schnelle Ladezeit , Ladeanzeige , Ladegerät für viele Verschiedene Akkus

Jun 2016

Brugeranmeldelse af: Riccardo B. (mediamarkt.de)

Orignal

 

Die Akkuleistung ist für diese größe sehr gut! Bei voller Kamaraleistung kann ich damit im durchschnitt 140 Minuten aufnehmen. Ich habe mir vorher Zusatzakku gekauft (nicht Original) damit konnte ich im schnitt 90 -110 Minuten aufnehmen.

Bessere Akkuleistung

Preis

Maj 2016
1
2