Sony RDPCA1

alaTest har samlet og analyseret 35 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Mange kan virkelig godt lide kvaliteten. Også pålideligheden imponerer, men værdien for pengene værdsættes ikke af anmeldere.

batteri, brugervenlighed, størrelse, pålidelighed, kvalitet

pris

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Videokameraer får Sony RDPCA1 en samlet alaScore™ på 89/100 = Meget God kvalitet.

Se alle Sony Videokameraer

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 35 anmeldelser)

Brugeranmeldelser  

Viser 32 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 10 af 32 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

charged very quickley

 

All good and love it, going to disney in florida and want to have a good battery for my camcorder to keep up with all the shows and you need a good battery for that.

Aug 2017

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

Sony NP-BX1

 

It does what it says great Battery that works fine in my camera

Jul 2015

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

battery

 

I bought this product nine days ago and have not been able to charge to the battery to full power since. Not impressed.

Jun 2015

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

Great Quality

 

Top quality exactly the same as the one that came with my Sony camcorder

Jun 2015

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

Camera battery

 

Great product. Arrived promptly. Adds to the longevity of the camera. Having a second one on hand.

Mar 2015

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

First class

 

Purchased as a spare and is really useful when original battery is low on charge. A great protective case to avoid damage to the terminals.

Jul 2014

Brugeranmeldelse (mediamarkt.de)

Schnell und problemlos

 

Bestelle öfters online und hole mir die Ware im Markt ab. Bin immer wieder zufrieden.

Jun 2018

Brugeranmeldelse (mediamarkt.de)

Ladegerät

 

Gutes u leicht zu bedienendes Ladegerät schade das keins zur Grundausstattung gehört

Ladung , Lädt unterschiedliche Sony Akku Typen

Maj 2018

Brugeranmeldelse (mediamarkt.de)

sehr guter Akku

 

Nachdem ich neben dem Originalakku von Sony auch zwei weitere Produkte über zwei Jahre getestet habe, ist mein Fazit eindeutig. Der Originalakku verliert kaum an Kapazität und ist auch von Anfang an leistungsfähiger als die Nachbauten. Da man unterwegs...

höhere Leistung , konstante Leistung auch nach Jahren

höherer Preis

Nov 2017

Brugeranmeldelse (mediamarkt.de)

ingesamt gut

 

etwas groß geraten für meinen Geschmack dieses Ladegerät, aber wenn es für mehrere Typen von Akkus verwendbar ist, okay. Vorrausgesetzt, die nächste Kamera ist auch wieder eine Sony. Preis/Leistung Ladegerät + Akku find ich okay.

Okt 2017