Sony NP-FV 70

Sony NP-FV 70
alaScore 84

44 anmeldelser

Dec 2016

  • Ingen negativ omtale endnu

alaTest har samlet og analyseret 96 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Anmeldere kan virkelig godt lide brugervenligheden.

batteri, pris, brugervenlighed

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Videokameraer får Sony NP-FV 70 en samlet alaScore™ på 86/100 = Meget God kvalitet.

Se alle Sony Videokameraer

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 44 anmeldelser)

Brugeranmeldelser  

Viser 44 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 44 af 44 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog

Brugeranmeldelse af: (amazon.fr)

Résumé des avis d’ Amazon.fr sur Sony NP-FV 70

 

alaTest a collecté et analysé 9 avis de consommateurs sur Amazon.fr pour le produit Sony NP-FV 70. La note moyenne du produit est 3.3 sur 5, tandis que les autres Caméscopes ont une note moyenne de 4.0 sur 5 sur Amazon.fr.

56% des avis sur Amazon.fr donnent une note favorable à ce produit.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: Mertrado - Batterie pour Sony NP-FV70 / NPFV70 / NP FV70 Li-Ion avec Info-Chip UpdateMertrado - Batterie pour Sony NP-FV70 / NPFV70 / NP FV70 Li-Ion avec Info-Chip Update

Dec 2016

Brugeranmeldelse af: (amazon.es)

Resumen de comentarios en Amazon.es sobre Sony NP-FV 70

 

alaTest ha recogido y analizado 28 comentarios de usuarios relacionados al producto Sony NP-FV 70 en Amazon.es. En promedio, la calificación de los usuarios para este producto es 4.5/5, al ser comparado con la calificación 4.2/5 de otros productos en la categoria Filmadoras en Amazon.es.

96% de los comentarios en Amazon.es otorgan a este producto una calificación positiva.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: Sony NPFV70.CE - Batería InfoLITHIUM Series V para HandycamSony NPFV70.CE - Batería InfoLITHIUM Series V para Handycam

Dec 2016

Brugeranmeldelse af: N/A (newegg.com)

HDFX NP-FV70

 

Great Batteries and fast shipment

none

Okt 2013

Brugeranmeldelse af: Floyd (Old and Slow) (newegg.com)

WOW-what a difference a week makes

 

Given the chance 'SunsetElectronics' CS was excellent. I just had no faith in the begining. So now 5 GOLDEN EGGS are in the basket for them good folks. That goes for newegg.com also. Newegg.com is still de' best of all E'tailers.

Now, there are not enough good words that can be said about CS at SUNSET ELECTRONICS ; SUNSET' CAME THROUGH. I now have two batteries (NP-FV100) that work like a charm. They sent them 'first class mail. Two days from New York to Texas. The Camcorder I...

Today-none

Mar 2013

Brugeranmeldelse af: N/A (newegg.com)

Will not work in my sony

 

The shipping was quick but the battery is a no go for my Sony. The one egg was for the quick shipping.

None

Will not work in my Sony Camcorder ; Will not work in my Sony Camcorder HDR-CX 260

Feb 2013

Brugeranmeldelse af: Frugal (newegg.com)

It works

 

The batteries I received were a step up from what was ordered. The price was to good to be true less than half the going price ; It fit the Sony camera perfect and charged in less time ; Sony's manual stated ; For Batteries I'd check out...

They are out of stock in newegg 3 weeks later

Dec 2012

Brugeranmeldelse af: Schoenauer (sony.com)

Does not work!

 

I bought this battery with my new HDR-CX130. After about 60 seconds the camera said "use only compatible batteries" and shut off. Considering that everything is new, I am very disappointed.

None

Rejected by camera

Mar 2011

Brugeranmeldelse af: Alienor (fnac.com)

Bien meilleure autonomie qu'avec la FV-30

 

Je souhaitais une 2ème batterie pour mon nouveau camescope Sony ; ce modèle m'a été conseillé par le vendeur et se révèle suffisante sur plusieurs jours, pour un poids correct.

Aug 2012

Brugeranmeldelse af: onca (fnac.com)

Très bien

 

Un bien plus grande autonomie que la version fournie de base. Si sur les caméscope de petite taille de la marque (en dessous de la gamme 7xx) le déséquilibre se fait sentir parfois et si la taille de la batterie modifie un peu la tenue des caméscopes,...

Maj 2012