Sony FDR-X3000R

Sony FDR-X3000R
alaScore 89

58 anmeldelser

Feb 2018

  • Positivt

alaTest har samlet og analyseret 58 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider.

billedkvalitet

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Videokameraer får Sony FDR-X3000R en samlet alaScore™ på 89/100 = Meget God kvalitet.

Se alle Sony Videokameraer

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 58 anmeldelser)

Brugeranmeldelser  

Viser 58 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 10 af 58 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog

Brugeranmeldelse af: T2 biker (very.co.uk)

Outstanding video quality

 

Outstanding video quality, Excellent depth of field, a little disappointed in the still picture quality ,but early days yet !!

Dec 2017

Brugeranmeldelse af: Danny B (very.co.uk)

Exceptional action camera

 

Beautiful vibrant mode colors, excellent image stabilization and a very easy to use interface. It is a bit hard to find accessories for it being given the shape, but otherwise it's maybe the best action cam on the market. Thank you Sony.

Dec 2017

Brugeranmeldelse af: Alexotronic (very.co.uk)

The best action cam on the market.

 

I had Gopro 5 and 6 after selling my fdr x3000 to my friend - they didn't even get close to quality of Sony so I have bought another fdr x3000 but this time I am keeping it. Optical stabilization does its job magnificently for extreme sports. No need...

Dec 2017

Brugeranmeldelse af: Sam17 (very.co.uk)

Build quality above competitors. Lens very clear

 

Build quality is fantastic, feels solid, case is brilliantly designed. Audio quality (without case) is very very good. Video quality is crisp as long as you are in well lit conditions. You will need a fast memory card for this camera.

Okt 2017

Brugeranmeldelse af: ricky brown pants (very.co.uk)

brilliant cam

 

ive had all the gopro cams and this beats all of them

Okt 2017

Brugeranmeldelse af: Andrew90 (very.co.uk)

Best Action Camera

 

I use this camera every day and it is great. Best video and audio quality on action camera.

Sep 2017

Brugeranmeldelse af: (very.co.uk)

Wow!

 

This is an unbelieveble camera. I am very satisfied.

Aug 2017

Brugeranmeldelse af: Blobby55 (very.co.uk)

Neat little action cam

 

It's worth every penny and weight in gold it's lovely to handle

Jun 2017

Brugeranmeldelse af: gajos (very.co.uk)

sony akcion cam

 

Hi. I recommend this camera Sony Action Cam FDR-X3000R everyone who likes to record in different conditions. Even underwater. Great recording in 4K and Full HD. Good stabilization. I use it mainly in the field I am very satisfied.

Jun 2017

Brugeranmeldelse af: Rick P (very.co.uk)

Fantastic camera - terrible accessories

 

There's no doubt in my mind that the camera itself is fabulous. The image stabilisation is the main reason I bought it and I haven't been disappointed. However, everything else about Sony and their action camera ecosystem is less than helpful with the...

Maj 2017

Product Specifications

Audio

Indbyggede højttaler(e):Ja
Indbygget mikrofon:Ja

Batteri

Batterispænding:3,6
Batteritype:NP-BX1

Billedsensor

Billedsensor:CMOS
Effektive megapixels (film):8,2
Samlet megapixels:8,2
Størrelse på optisk sensor:25,4 / 2,5

Display

Indbygget display:Ja

Funktioner

Farve på produkt:Hvid
Hurtigste hastighed for kameralukker:1/10000
Sensor for hovedkamera:CMOS

GPS ydelse

GPS:Nej

Hvidbalance

Hvidbalance:Automatisk, Brugerdefineret tilstande

Indhold af emballage

Action kamera oplader:Ja
Brugervejledning:Ja
Garantibevis:Ja
Håndledsrem inkluderet:Ja
Kabler inkluderet:Micro-USB
Lynhåndbog:Ja
Monteringssæt:Ja

Indikator

LED indikatorer:Ja

Lagermedie

Kompatible hukommelseskort:SD,SDHC,SDXC
Lagermedie:Hukommelseskort

Linse- og objektivsystem

Billedstabilasator:Ja

Netværk

Wi-Fi:Ja

Ports & interfaces

Mikro HDMI porte, antal:1
Udgang hovedtelefoner:Ja
USB-forbinder:Micro-USB

Stilbillede

Foto-indstilling:Ja
Maksimal billedopløsning:4608 x 2592

Vægt og størrelse

Bredde:29,4
Dybde:83
Højde:47
Vægt (inkl. batteri):114

Video

3D- kompatibilitet:Nej
Billedformat:16:9
HD type:Full HD
Maksimal videoopløsning:3840 x 2160
Maksimum billedhastighed:60
Understøttede videoformater:MP4
Videoopløsninger:800 x 480,1280 x 720,1920 x 1080,3840 x 2160