Sony DCR-HC 35

alaTest har samlet og analyseret 73 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Mange kan virkelig godt lide størrelsen. Også billedkvaliteten imponerer, men hukommelsen værdsættes ikke af folk.

brugervenlighed, pris, bærbar, billedkvalitet, størrelse

batteri, kvalitet, hukommelse

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Videokameraer får Sony DCR-HC 35 en samlet alaScore™ på 75/100 = God kvalitet.

Se alle Sony Videokameraer

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 73 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Viser 73 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 10 af 73 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog

Ekspertanmeldelse af: Consumentenbond (consumentenbond.nl)

Sony DCR-HC35E

  (Vurdering Skjult)

De Consumentenbond heeft de Sony DCR-HC35E getest en vergeleken met andere producten uit dezelfde productcategorie.

De onderstaande link verwijst naar de volledige test met beoordelingen voor de verschillende eigenschappen van het product. Voor leden is de toegang gratis. U kunt op hun website ook lid worden.

Nov 2006

Ekspertanmeldelse af: (digital.floi.net)

Sony DCR-HC 35

 

Sony Handycam DCR-HC 35 miniDV Camcorder Glanzlichter sind u. a. ein 20facher optischer Zoom, der geringe Energieverbrauch und die gewohnt hochklassige Optik durch ein Carl Zeiss Vario-Tessar Objek...

Maj 2006

Brugeranmeldelse af: elbar1 (dooyoo.co.uk)

Sony Handycam DCR-HC35: Sony does it again!

 

With a little baby on the way, we had to get a video camera (my husband told me!). I have to say I thought it'd just be his toy and a waste of money but we have had so much fun learning how to use it and the baby won't even arrive for 2 months. I love...

Easy of use

None that I can tell

Aug 2008

Brugeranmeldelse af: elbar1 (dooyoo.co.uk)

Sony Handycam DCR-HC35E: Sony does it again!

 

With a little baby on the way, we had to get a video camera (my husband told me!). I have to say I thought it'd just be his toy and a waste of money but we have had so much fun learning how to use it and the baby won't even arrive for 2 months. I love...

Easy of use

None that I can tell

Aug 2008

Brugeranmeldelse af: David (reevoo.com)

Sony DCR-HC35

 

image quality is good and i purchased the mini DV Format because the recording media is cheap to purchase.

Low battery life.Not too impressed with Sony software but works fine with CyberLink PowerDirector and Firewire cable for capture.

Apr 2007

Brugeranmeldelse af: Robert (reevoo.com)

Sony DCR-HC35

 

Very easy to use and nice an light. well put together and sharp picture

Low battery life not many effects

Apr 2007

Brugeranmeldelse af: Confirmed purchaser (reevoo.com)

Sony DCR-HC35

 

Easy to use

No memory card slot

Feb 2007

Brugeranmeldelse af: Chris (reevoo.com)

Sony DCR-HC35

 

Easy to use though my big fingers did have difficulty to start with. Editing film a little difficult to start with. However, over all a very good product much better than all the others in this price range

Battery needed charghing a lot, also had some problems at first with the screen.

Feb 2007

Brugeranmeldelse af: Confirmed purchaser (reevoo.com)

Sony DCR-HC35

 

easey to use

Feb 2007

Brugeranmeldelse af: Confirmed purchaser (reevoo.com)

Sony DCR-HC35

 

Not fully evaluated but seems to be exactly what I wanted

See above

Feb 2007

Product Specifications

Samme funktioner som HC24 plus en Handycam Station, der betyder, at du altid er tilsluttet dit TV eller din PC, og som samtidigt oplader din camcorder.

Batteri

Batterimodel:Fabrikantspecifik
Fabrikants batterinavn:Sony NP-FP30

Camcorderegenskaber

Bredsk:Bredsk
Bredskærm videooptagelse:Bredskærm video-capture
Lav lux/natmodus:Ja

Diskettedrev for lagring

Type:Ingen

Display (Projektor)

Billedmodel:Roterende
Diagonal st:2.5tomme / 6.4cm
Diagonal størrelse:2.5tomme
Diagonal størrelse (metrisk):6.4cm
Type:LCD display

Eksponering-parametre

Optagelsesprogrammer:Liggende / Solnedgang & m / Sportsundervisning / Spotlight / St / Strand og Ski / Solnedgang & måne

Lydindgang

Betjeningsmodus for mikrofon:Stereo
Type:Mikrofon

Mål og vægt

Bredde:6.5cm
Dybde:11.3cm
Højde:7.9cm
Vægt:360g

NONE_GROUP

M:11.3cm / 360g / 6.5cm / 7.9cm/11.3cm / 6.5cm / 7.9cm
S:Elektronisk / Farve

Objektivsystem

Maks. br:46mm
Maks. brændvidde:46mm
Minimal br:2.3mm
Minimal brændvidde:2.3mm
Objektiv:F/1.8-3.1
Objektivåbning:F/1.8-3.1
Optisk zoom:20
Type:Zoomobjektiv

Optisk sensor

Antal sensorer:1CCD
Effektiv videoopl:400Kpix
Effektiv videoopløsning, videokamera:400Kpix
Optisk sensorst:1/6"
Optisk sensorstørrelse:1/6"
Optisk sensortype:Advanced HAD CCD
Optisk Senstor St:4.2 mm ( 1/6" ) / 4.2 mm ( 1/6 )
Optisk Senstor Størrelse (metrisk):4.2 mm ( 1/6" )
Videokamera sensoropl:800Kpix
Videokamera sensoropløsning:800Kpix

Optisk system

Billedstabilisator:Electronisk (Super Steady Shot)

Overskrift

Antal pakker:1
Fabrikant:Sony
Model:HC35/HC35E
Produktlinje:Sony Handycam DCR

Søger

Søgerfarveunderstøtning:Farve
Søgertype:Elektronisk

Videoindgang

Digital zoom:800
Medietype:Mini DV
Optagelsesmodi:Digitalfotomodus
Overbl:Hvid overbl / Monoton fader / Mosaikoverbl / Sort overbl / Mosaikoverblænding
Overblændinger:Hvid overblænder / Monoton fader / Mosaikoverblænding / Sort overblænding
Specialeffekter:Monotont / Mosaik / Negative Art / Pastel / Sepia / Solarisation
Type:Videokamera