Sony Handycam DCR HC19

alaTest har samlet og analyseret 181 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Mange kan virkelig godt lide billedkvaliteten. Også størrelsen imponerer, men hukommelsen værdsættes ikke af anmeldere.

brugervenlighed, pris, bærbar, størrelse, billedkvalitet

hukommelse

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Videokameraer får Sony Handycam DCR HC19 en samlet alaScore™ på 75/100 = God kvalitet.

Se alle Sony Videokameraer

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 181 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Viser 179 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 87 af 179 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog

Brugeranmeldelse af: (amazon.co.uk)

Amazon.co.uk review summary for Sony Handycam DCR HC19

 

alaTest has collected and analyzed 71 user reviews of Sony Handycam DCR HC19 from Amazon.co.uk. The average user rating for this product is 4.5/5, compared to an average user rating of 4.0/5 for other Camcorders on Amazon.co.uk. Reviews about the size and image quality are on the whole positive. The portability and price are also appreciated.

usability, price, portability, image quality, size

93% of the reviews on Amazon.co.uk give this product a positive rating.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: Sony DCR-HC19E Handycam MiniDV Camcorder [20x Optical Zoom, 2.5" LCD]Sony DCR-HC19E Handycam MiniDV Camcorder [20x Optical Zoom, 2.5" LCD]

Nov 2017

Brugeranmeldelse af: (amazon.fr)

Résumé des avis d’ Amazon.fr sur Sony Handycam DCR HC19

 

alaTest a collecté et analysé 6 avis de consommateurs sur Amazon.fr pour le produit Sony Handycam DCR HC19. La note moyenne du produit est 5.0 sur 5, tandis que les autres Caméscopes ont une note moyenne de 4.0 sur 5 sur Amazon.fr.

100% des avis sur Amazon.fr donnent une note favorable à ce produit.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: Sony Handycam DCR HC19 - Caméscope - zoom optique : 20 x - Mini DVSony Handycam DCR HC19 - Caméscope - zoom optique : 20 x - Mini DV

Nov 2017

Ekspertanmeldelse af: Consumentenbond (consumentenbond.nl)

Sony DCR-HC19E

  (Vurdering Skjult)

De Consumentenbond heeft de Sony DCR-HC19E getest en vergeleken met andere producten uit dezelfde productcategorie.

De onderstaande link verwijst naar de volledige test met beoordelingen voor de verschillende eigenschappen van het product. Voor leden is de toegang gratis. U kunt op hun website ook lid worden.

Nov 2005

Ekspertanmeldelse af: Tecnozoom (tecnozoom.it)

Expert Review

 

La Sony Dcr-Hc19 è una videocamera digitale Sony Mini DV, con sensore Advanced HAD CCD da 0.8 megapixel, uno zoom ottico da 20x e uno zoom digitale da 800x. Ha un monitor touchscreen da 2.5 pollici.

Maj 2006

Brugeranmeldelse af: Chris (reevoo.com)

Sony DCR-HC19E

 

Fairly light and easy to use.

Cannot find out how to transfer tape footage onto DVD.If I had known how difficult it would be,I would not have bought it.

Okt 2011

Brugeranmeldelse af: julios123 (dooyoo.co.uk)

Sony Handycam DCR-HC19: A wonderful Small Camera

 

I had used many camcorders before purchasing this Sony handycam. I normally capture video and use it mostly for special effects and video editing. The handycam is an excellent camera and is very small which can fit into a jacket pocket. I have used...

Zoom, Picture quality, small and light, remote control

Software provided with the camera

Jun 2006

Brugeranmeldelse af: julios123 (dooyoo.co.uk)

Sony Handycam DCR-HC19E: A wonderful Small Camera

 

I had used many camcorders before purchasing this Sony handycam. I normally capture video and use it mostly for special effects and video editing. The handycam is an excellent camera and is very small which can fit into a jacket pocket. I have used...

Zoom, Picture quality, small and light, remote control

Software provided with the camera

Jun 2006

Brugeranmeldelse af: Chris (reevoo.com)

Sony DCR-HC19E

 

Even the wife can use it!!

Some things in the menu are quite complicated, but it would help if I read the instructions!!

Maj 2006

Brugeranmeldelse af: Confirmed purchaser (reevoo.com)

Sony DCR-HC19E

 

easy to use, nice features and look.

little battery life. I was expecting more. when I captured video as mp3, video quality was not good I dont know if it was software problem. I used Sonic Digital LE. Anyone wanna suggest me what software should I use to capture the video at best quailty...

Feb 2006

Brugeranmeldelse af: Santiago (reevoo.com)

Sony DCR-HC19E

 

There is a very good video camera, very portable and the image is very good, very handy indeed.

The problem I saw with this camera is that the battery life is just for 3 and a half hours.

Feb 2006

Brugeranmeldelse af: Confirmed purchaser (reevoo.com)

Sony DCR-HC19E

 

Very user friendly with easy instructions

None yet

Feb 2006

Brugeranmeldelse af: Philip (reevoo.com)

Sony DCR-HC19E

 

Easy cam mode makes this a point and shoot camera but quite sophistocated in manual mode.Loads of features for the price and it fits snugly into the palm of my hand.USB connection and DV out.

No memory card slot for stills.I did'nt want that feature but others might.It does take a still image on tape and an acceptable print can be obtained.

Nov 2005

Product Specifications

Ekstremt kompakt MiniDV Handycam med 2.5" LCD-skærm, Carl Zeiss®-objektiv og USB-streaming.

Batteri

Batterimodel:Fabrikantspecifik
Fabrikants batterinavn:Sony NP-FP30

Camcorderegenskaber

Lav lux/natmodus:Ja

Diskettedrev for lagring

Type:Ingen

Display (Projektor)

Billedmodel:Roterende
Diagonal st:2.5tomme / 6.4cm
Diagonal størrelse:2.5tomme
Diagonal størrelse (metrisk):6.4cm
Teknologi:TFT aktiv matriks
Type:LCD display

Eksponering-parametre

Optagelsesprogrammer:Liggende / Solnedgang & m / Sportsmodus / Spotlight / St / Strand og Ski / Solnedgang & måne

Kamerablitz

Type:Ingen

Lydindgang

Betjeningsmodus for mikrofon:Stereo
Mikrofonteknologi:Elektretkondenser
Type:Mikrofon

Mål og vægt

Bredde:5.5cm
Dybde:11.2cm
Højde:9cm
Vægt:0.4kg

NONE_GROUP

M:0.4kg / 11.2cm / 5.5cm / 9cm
S:Elektronisk / Sort/hvid

Objektivsystem

Maks. br:46mm
Maks. brændvidde:46mm
Minimal br:2.3mm
Minimal brændvidde:2.3mm
Objektiv:F/1.8-3.1
Objektivåbning:F/1.8-3.1
Optisk zoom:20
Type:Zoomobjektiv

Optisk sensor

Antal sensorer:1CCD
Effektiv videoopl:400Kpix
Effektiv videoopløsning, videokamera:400Kpix
Optisk sensorst:1/6"
Optisk sensorstørrelse:1/6"
Optisk sensortype:Advanced HAD CCD
Optisk Senstor St:4.2 mm ( 1/6" ) / 4.2 mm ( 1/6 )
Optisk Senstor Størrelse (metrisk):4.2 mm ( 1/6" )
Videokamera sensoropl:800Kpix
Videokamera sensoropløsning:800Kpix

Optisk system

Billedstabilisator:Electronisk (Super Steady Shot)

Overskrift

Antal pakker:1
Fabrikant:Sony
Model:HC19/HC19E
Produktlinje:Sony Handycam DCR

Søger

Søgerfarveunderstøtning:Sort/hvid
Søgertype:Elektronisk

Videoindgang

Analogvideoformat:PAL
Digital zoom:800
Medietype:Mini DV
Overbl:Hvid overbl / Monoton fader / Mosaikoverbl / Sort overbl / Mosaikoverblænding
Overblændinger:Hvid overblænder / Monoton fader / Mosaikoverblænding / Sort overblænding
Specialeffekter:Monotont / Mosaik / Negative Art / Pastel / Sepia / Solarisation
Type:Videokamera