Samsung Gear 360

alaTest har samlet og analyseret 134 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Mange kan virkelig godt lide kvaliteten. Også størrelsen imponerer, men folk er mindre positive med hensyn til hukommelsen.

brugervenlighed, bærbar, størrelse, kvalitet, design

pålidelighed, hukommelse

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Videokameraer får Samsung Gear 360 en samlet alaScore™ på 99/100 = Fremragende kvalitet.

Se alle Samsung Videokameraer

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 134 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Viser 1 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 1 af 1 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog (133)

Ekspertanmeldelse af: Morten (computerworld.dk)

Test af Samsung Gear 360: Hvad kan man egentlig bruge et 360-graders kamera til?

 

Facebook, Google, Samsung og andre tech-giganter satser milliarder af kroner på 360-graders videoer, men hvad kan vi reelt bruge det nye videoformat til? Vi tester Samsungs Gear 360-kamera for at finde ud af det.

Enkelt at opsætte og bruge. To klik og så filmer du ; Udmærket kvalitet (hvis du overfører til computer og redigerer derfra) ; Skal du have et bedre 360-graders kamera, stiger prisen voldsomt

Bøvlet proces med overførsel, der både overopheder kamera og telefon og tager lang tid ; Sparsom mulighed for at redigere i klippene ; Live-visningen på er sløv

Nov 2016