Ricoh Theta M15

alaTest har samlet og analyseret 186 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Folk kan virkelig godt lide pålideligheden. Også værdien for pengene imponerer, men hukommelsen værdsættes ikke af anmeldere.

brugervenlighed, størrelse, billedkvalitet, pris, pålidelighed

hukommelse

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Videokameraer får Ricoh Theta M15 en samlet alaScore™ på 86/100 = Meget God kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 186 anmeldelser)

4 ekspertanmeldelser

Brugeranmeldelser  

Viser 183 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 164 af 183 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog

Brugeranmeldelse af: (amazon.co.uk)

Amazon.co.uk review summary for Ricoh Theta M15

 

alaTest has collected and analyzed 17 user reviews of Ricoh Theta M15 from Amazon.co.uk. The average user rating for this product is 2.2/5, compared to an average user rating of 4.0/5 for other Camcorders on Amazon.co.uk.

29% of the reviews on Amazon.co.uk give this product a positive rating.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: Ricoh Theta m15 Point and Shoot 360 Degree Digital Camera - WhiteRicoh Theta m15 Point and Shoot 360 Degree Digital Camera - White

Jul 2017

Brugeranmeldelse af: (amazon.com)

Amazon.com review summary for Ricoh Theta M15

 

alaTest has collected and analyzed 108 user reviews of Ricoh Theta M15 from Amazon.com. The average user rating for this product is 4.0/5, compared to an average user rating of 3.9/5 for other Camcorders on Amazon.com. Many are negative about the image quality.

image quality

85% of the reviews on Amazon.com give this product a positive rating.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: Ricoh Theta M15 360 Degree Spherical Panorama Camera (White)Ricoh Theta M15 360 Degree Spherical Panorama Camera (White)

Jul 2017

Brugeranmeldelse af: (amazon.de)

Zusammenfassung der Amazon.de- Kundenbewertungen für Ricoh Theta M15

 

alaTest hat 17 Kundenbewertungen für Ricoh Theta M15 von Amazon.de zusammengefasst und analysiert. Im Durchschnitt wurde das Produkt mit 3.4/5 bewertet, verglichen mit einer durchschnittlichen Bewertung von 3.9/5 für andere Produkte in der Kategorie Camcorder auf Amazon.de. Am positivsten ist den Testern die Verarbeitungsqualität und die Bildqualität aufgefallen. Auch die Bedienbarkeit wird gelobt.

Größe, Bedienbarkeit, Preisleistungsverhältnis, Bildqualität, Verarbeitungsqualität

71% der Kundenmeinungen auf Amazon.de bewerten dieses Produkt positiv.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: Ricoh Theta M15 Digitalkamera (WLAN, 4GB interner Speicher, USB 2.0) gelbRicoh Theta M15 Digitalkamera (WLAN, 4GB interner Speicher, USB 2.0) gelb

Jul 2017

Brugeranmeldelse af: (amazon.fr)

Résumé des avis d’ Amazon.fr sur Ricoh Theta M15

 

alaTest a collecté et analysé 4 avis de consommateurs sur Amazon.fr pour le produit Ricoh Theta M15. La note moyenne du produit est 3.3 sur 5, tandis que les autres Caméscopes ont une note moyenne de 4.0 sur 5 sur Amazon.fr.

75% des avis sur Amazon.fr donnent une note favorable à ce produit.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: Ricoh Theta M15 Appareil photo numérique compact Wi-Fi - BlancRicoh Theta M15 Appareil photo numérique compact Wi-Fi - Blanc

Jul 2017

Brugeranmeldelse af: (amazon.es)

Resumen de comentarios en Amazon.es sobre Ricoh Theta M15

 

alaTest ha recogido y analizado 8 comentarios de usuarios relacionados al producto Ricoh Theta M15 en Amazon.es. En promedio, la calificación de los usuarios para este producto es 4.1/5, al ser comparado con la calificación 4.2/5 de otros productos en la categoria Filmadoras en Amazon.es.

100% de los comentarios en Amazon.es otorgan a este producto una calificación positiva.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: Ricoh Theta M15 - Cámara compacta (4 GB, microUSB, indicadores LED), blanco (importado)Ricoh Theta M15 - Cámara compacta (4 GB, microUSB, indicadores LED), blanco (importado)

Jul 2017

Ekspertanmeldelse af: Mike Lowe (pocket-lint.com)

Ricoh Theta hands-on: we explore Ricoh's 360-degree, app-controllable camera - Pocket-lint

 

The Ricoh Theta is a camera with a single purpose: it takes 360-degree panoramas and stitches them into spherical, navigable files within a few seconds.

Sep 2013

Ekspertanmeldelse af: (chip.de)

Ricoh Theta m15: 360-Grad-Kamera im Praxis-Test

 

Die Ricoh Theta m15 gehört zu den außergewöhnlichsten Kameras, die wir bislang einem Praxis-Test unterzogen haben: Der etwa Kugelschreiber-lange und etwas mehr als 90 Gramm leichte Kasten zeichnet ausschließlich 360-Grad-Panoramen auf - und zwar...

Jun 2015

Ekspertanmeldelse af: Ilhan Engin (letsgodigital.org (TR))

Ricoh Theta

 

Ricoh Theta M15 küresel fotoğraf makinesi : Ricoh Imaging, Ricoh Theta'nın yeni modeli Ricoh Theta M15 fotoğraf makinesini duyurdu. Değişik bir tasarıma sahip olan bu cihaz kullanıcıların alt ve üst de dahil olmak üzere tüm çevrelerindeki görüntüyü...

Nov 2014

Ekspertanmeldelse af: (besteproduct.nl)

Ricoh Theta M15

 

Daarin heb je gelijk. De Ricoh Theta M15 staat er nu niet al te best op. Er is echter een maar. Omdat de Theta M15 al langer in de schappen ligt, hebben we de score in tijd afgewaardeerd. De Ricoh Theta M15 heeft een hogere originele score. Dit kun je...

Brugeranmeldelse af: N/A (newegg.com)

Refurbished PowerColer AXR7 250

 

Get the warranty. The design does not protect the lenses and if scratch them, Ricoh will not repair. I scratched my latest one which I only had for 3 months and the tech literally told me I'm just out they will not repair.

Its easy to use. Small

If you scratch it, your out. Very poor low light and poor video quality

Jun 2015

Brugeranmeldelse af: N/A (newegg.com)

Dont scratch it

 

Get the warranty. The design does not protect the lenses and if scratch them, Ricoh will not repair. I scratched my latest one which I only had for 3 months and the tech literally told me I'm just out they will not repair.

Its easy to use. Small

If you scratch it, your out. Very poor low light and poor video quality

Jun 2015

Brugeranmeldelse af: James C. (newegg.com)

Dont scratch it

 

Get the warranty. The design does not protect the lenses and if scratch them, Ricoh will not repair. I scratched my latest one which I only had for 3 months and the tech literally told me I'm just out they will not repair.

Its easy to use. Small

If you scratch it, your out. Very poor low light and poor video quality.

Jun 2015

Brugeranmeldelse af: Luke (currys.co.uk)

RICOH Theta SC Action Camcorder - Blue

 

VR baby....

No one likes a moaner but there aren't any.

Jul 2017

Brugeranmeldelse af: Adam (currys.co.uk)

RICOH Theta S 360 Action Camcorder - Black

 

This is literally the best purchase I've ever made in my life! I documented my whole holiday in 360 you can't get a better way to document places and then look back at them as if you where standing there. The device is light and thin and just looks...

Limited memory but it's enough for a weeks worth of photos

Jul 2017

Brugeranmeldelse af: Paul (currys.co.uk)

RICOH Theta S 360 Action Camcorder - Black

 

Quick and simple to use

difficult to open on the iMac

Apr 2017

Product Specifications

Batteri

Batteriteknologi:Lithium-Ion (Li-Ion)
Video-optagelse:0,67 / 0.67

Design

Farve på produkt:Blå / Gul / Hvid / Lyserød
LED indikatorer:Strøm
Trefod monterbar:Ja / y

Display

Indbygget display:Nej

Fokusering

Korteste fokuseringsafstand:0,1 / 0.1
Normal fokuseringsområde:0.1 - ∞

Hvidbalance

Hvidbalance:Automatisk, Overskyet, Dagslys, Fluorescerende, Glødende, Indendørs, Udendørs
Indendørs hvid balance:Ja / y
Udendørs hvid balance:Ja / y

Indhold af emballage

Garantibevis:Ja / y

Kamera

Type af videokamera:Håndholdt videokamera

Lagermedie

Camcorder medie type:Nej
Disk-typer understøttet:Nej
Intern lagringskapacitet:4
Videokamera medietype:NAND

Linse- og objektivsystem

Billedstabilasator:Nej

Lukker

Lukkehastighed (foto):1/8000 - 1/7.5
Lukkehastighed (video):1/8000 - 1/15

Lysstyrke

ISO-følsomhed:100, 200, 400, 800, 1600
Lyseksponeringsfunktioner:Automatisk
Lyseksponeringskorrektion:± 2EV (1/3EV step)

Miljømæssige betingelser

Driftstemperatur (T-T):0 - 40
Lagrings-temperatur (T-T):-20 - 60
Relativ luftfugtighed (H-H):0 - 90

Ports & interfaces

HDMI:Nej
Mikro-USB 2.0 porte, antal:1
S-Video udgang:Nej

Stilbillede

Understøttede billedformater:JPG

Vægt og størrelse

Bredde:4,2 / 42
Dybde:2,28 / 22.8
Højde:12,9 / 129
Vægt:95

Video

Understøttede videoformater:MOV