Ricoh Theta M15

Ricoh Theta M15
alaScore 86

167 anmeldelser

Dec 2016

alaTest har samlet og analyseret 167 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Folk kan virkelig godt lide kvaliteten.

størrelse, brugervenlighed, pris, billedkvalitet, kvalitet

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Videokameraer får Ricoh Theta M15 en samlet alaScore™ på 86/100 = Meget God kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 167 anmeldelser)

4 ekspertanmeldelser

Brugeranmeldelser  

Viser 164 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 164 af 164 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog

Brugeranmeldelse af: (amazon.co.uk)

Amazon.co.uk review summary for Ricoh Theta M15

 

alaTest has collected and analyzed 17 user reviews of Ricoh Theta M15 from Amazon.co.uk. The average user rating for this product is 2.2/5, compared to an average user rating of 4.0/5 for other Camcorders on Amazon.co.uk.

29% of the reviews on Amazon.co.uk give this product a positive rating.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: Ricoh Theta m15 Point and Shoot 360 Degree Digital Camera - WhiteRicoh Theta m15 Point and Shoot 360 Degree Digital Camera - White

Dec 2016

Brugeranmeldelse af: (amazon.com)

Amazon.com review summary for Ricoh Theta M15

 

alaTest has collected and analyzed 108 user reviews of Ricoh Theta M15 from Amazon.com. The average user rating for this product is 4.0/5, compared to an average user rating of 3.9/5 for other Camcorders on Amazon.com. Many are less positive about the image quality.

image quality

85% of the reviews on Amazon.com give this product a positive rating.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: Ricoh Theta M15 360 Degree Spherical Panorama Camera (White)Ricoh Theta M15 360 Degree Spherical Panorama Camera (White)

Dec 2016

Brugeranmeldelse af: (amazon.de)

Zusammenfassung der Amazon.de- Kundenbewertungen für Ricoh Theta M15

 

alaTest hat 17 Kundenbewertungen für Ricoh Theta M15 von Amazon.de zusammengefasst und analysiert. Im Durchschnitt wurde das Produkt mit 3.4/5 bewertet, verglichen mit einer durchschnittlichen Bewertung von 3.9/5 für andere Produkte in der Kategorie Camcorder auf Amazon.de. Die Verarbeitungsqualität und die Bildqualität wird von den Testern positiv bewertet. Auch die Bedienbarkeit hat sie beeindruckt.

Größe, Bedienbarkeit, Preisleistungsverhältnis, Bildqualität, Verarbeitungsqualität

71% der Kundenmeinungen auf Amazon.de bewerten dieses Produkt positiv.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: Ricoh Theta M15 Digitalkamera (WLAN, 4GB interner Speicher, USB 2.0) gelbRicoh Theta M15 Digitalkamera (WLAN, 4GB interner Speicher, USB 2.0) gelb

Dec 2016

Brugeranmeldelse af: (amazon.fr)

Résumé des avis d’ Amazon.fr sur Ricoh Theta M15

 

alaTest a collecté et analysé 4 avis de consommateurs sur Amazon.fr pour le produit Ricoh Theta M15. La note moyenne du produit est 3.3 sur 5, tandis que les autres Caméscopes ont une note moyenne de 4.0 sur 5 sur Amazon.fr.

75% des avis sur Amazon.fr donnent une note favorable à ce produit.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: Ricoh Theta M15 Appareil photo numérique compact Wi-Fi - BlancRicoh Theta M15 Appareil photo numérique compact Wi-Fi - Blanc

Dec 2016

Brugeranmeldelse af: (amazon.es)

Resumen de comentarios en Amazon.es sobre Ricoh Theta M15

 

alaTest ha recogido y analizado 8 comentarios de usuarios relacionados al producto Ricoh Theta M15 en Amazon.es. En promedio, la calificación de los usuarios para este producto es 4.1/5, al ser comparado con la calificación 4.2/5 de otros productos en la categoria Filmadoras en Amazon.es.

100% de los comentarios en Amazon.es otorgan a este producto una calificación positiva.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: Ricoh Theta M15 - Cámara compacta (4 GB, microUSB, indicadores LED), blanco (importado)Ricoh Theta M15 - Cámara compacta (4 GB, microUSB, indicadores LED), blanco (importado)

Dec 2016

Ekspertanmeldelse af: Mike Lowe (pocket-lint.com)

Ricoh Theta hands-on: we explore Ricoh's 360-degree, app-controllable camera - Pocket-lint

 

The Ricoh Theta is a camera with a single purpose: it takes 360-degree panoramas and stitches them into spherical, navigable files within a few seconds.

Sep 2013

Ekspertanmeldelse af: (chip.de)

Ricoh Theta m15: 360-Grad-Kamera im Praxis-Test

 

Die Ricoh Theta m15 gehört zu den außergewöhnlichsten Kameras, die wir bislang einem Praxis-Test unterzogen haben: Der etwa Kugelschreiber-lange und etwas mehr als 90 Gramm leichte Kasten zeichnet ausschließlich 360-Grad-Panoramen auf - und zwar...

Jun 2015

Ekspertanmeldelse af: Ilhan Engin (letsgodigital.org (TR))

Ricoh Theta

 

Ricoh Theta M15 küresel fotoğraf makinesi : Ricoh Imaging, Ricoh Theta'nın yeni modeli Ricoh Theta M15 fotoğraf makinesini duyurdu. Değişik bir tasarıma sahip olan bu cihaz kullanıcıların alt ve üst de dahil olmak üzere tüm çevrelerindeki görüntüyü...

Nov 2014

Ekspertanmeldelse af: (besteproduct.nl)

Ricoh Theta M15

 

Daarin heb je gelijk. De Ricoh Theta M15 staat er nu niet al te best op. Er is echter een maar. Omdat de Theta M15 al langer in de schappen ligt, hebben we de score in tijd afgewaardeerd. De Ricoh Theta M15 heeft een hogere originele score. Dit kun je...

Brugeranmeldelse af: N/A (newegg.com)

Refurbished PowerColer AXR7 250

 

Get the warranty. The design does not protect the lenses and if scratch them, Ricoh will not repair. I scratched my latest one which I only had for 3 months and the tech literally told me I'm just out they will not repair.

Its easy to use. Small

If you scratch it, your out. Very poor low light and poor video quality

Jun 2015

Brugeranmeldelse af: N/A (newegg.com)

Dont scratch it

 

Get the warranty. The design does not protect the lenses and if scratch them, Ricoh will not repair. I scratched my latest one which I only had for 3 months and the tech literally told me I'm just out they will not repair.

Its easy to use. Small

If you scratch it, your out. Very poor low light and poor video quality

Jun 2015

Brugeranmeldelse af: James C. (newegg.com)

Dont scratch it

 

Get the warranty. The design does not protect the lenses and if scratch them, Ricoh will not repair. I scratched my latest one which I only had for 3 months and the tech literally told me I'm just out they will not repair.

Its easy to use. Small

If you scratch it, your out. Very poor low light and poor video quality.

Jun 2015

Brugeranmeldelse af: Neal (amazon.in)

Good but not perfect

 

The Theta m15 is a step in the right direction, but it is not there yet. It really is an overly simple to use 360 camera. It is too simple however. To take a photo, you have to press a button on the camera, but in doing so, your hand/fingers get in the...

Brugeranmeldelse af: Kousik (amazon.in)

Lolwa Camera

 

Really we need this? Then what are those so called DSLR's are for? 2/3K , will give it a thought ... lolwa.

Brugeranmeldelse af: PANKIL SHAH (amazon.in)

One Star

 

Product was quite handy to use, but gets too much heating on Shooting and charging.

Product Specifications

Batteri

Batteriteknologi:Lithium-Ion (Li-Ion)
Video-optagelse:0,67 / 0.67

Design

Farve på produkt:Blå / Gul / Hvid / Lyserød
LED indikatorer:Strøm
Trefod monterbar:Ja / y

Display

Indbygget display:Nej

Fokusering

Korteste fokuseringsafstand:0,1 / 0.1
Normal fokuseringsområde:0.1 - ∞

Hvidbalance

Hvidbalance:Automatisk, Overskyet, Dagslys, Fluorescerende, Glødende, Indendørs, Udendørs
Indendørs hvid balance:Ja / y
Udendørs hvid balance:Ja / y

Indhold af emballage

Garantibevis:Ja / y

Kamera

Type af videokamera:Håndholdt videokamera

Lagermedie

Camcorder medie type:Nej
Disk-typer understøttet:Nej
Intern lagringskapacitet:4
Videokamera medietype:NAND

Linse- og objektivsystem

Billedstabilasator:Nej

Lukker

Lukkehastighed (foto):1/8000 - 1/7.5
Lukkehastighed (video):1/8000 - 1/15

Lysstyrke

ISO-følsomhed:100, 200, 400, 800, 1600
Lyseksponeringsfunktioner:Automatisk
Lyseksponeringskorrektion:± 2EV (1/3EV step)

Miljømæssige betingelser

Driftstemperatur (T-T):0 - 40
Lagrings-temperatur (T-T):-20 - 60
Relativ luftfugtighed (H-H):0 - 90

Ports & interfaces

HDMI:Nej
Mikro-USB 2.0 porte, antal:1
S-Video udgang:Nej

Stilbillede

Understøttede billedformater:JPG

Vægt og størrelse

Bredde:4,2 / 42
Dybde:2,28 / 22.8
Højde:12,9 / 129
Vægt:95

Video

Understøttede videoformater:MOV