JVC GZ-EX210

JVC GZ-EX210
alaScore 83

155 anmeldelser

Feb 2018

alaTest har samlet og analyseret 155 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider.

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Videokameraer får JVC GZ-EX210 en samlet alaScore™ på 83/100 = Meget God kvalitet.

Se alle JVC Videokameraer

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 155 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 96 af 153 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog

Brugeranmeldelse af: (amazon.com)

Amazon.com review summary for JVC GZ-EX210

 

alaTest has collected and analyzed 55 user reviews of JVC GZ-EX210 from Amazon.com. The average user rating for this product is 4.0/5, compared to an average user rating of 3.9/5 for other Camcorders on Amazon.com.

85% of the reviews on Amazon.com give this product a positive rating.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: JVC GZ-EX210BUS1080p HD Everio Digital Video CameraVideo Camera with 3-Inch LCD Screen (Black)JVC GZ-EX210BUS1080p HD Everio Digital Video CameraVideo Camera with 3-Inch LCD Screen (Black)

Feb 2018

Brugeranmeldelse af: (amazon.de)

Zusammenfassung der Amazon.de- Kundenbewertungen für JVC GZ-EX210

 

alaTest hat 26 Kundenbewertungen für JVC GZ-EX210 von Amazon.de zusammengefasst und analysiert. Im Durchschnitt wurde das Produkt mit 4.1/5 bewertet, verglichen mit einer durchschnittlichen Bewertung von 3.9/5 für andere Produkte in der Kategorie Camcorder auf Amazon.de.

92% der Kundenmeinungen auf Amazon.de bewerten dieses Produkt positiv.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: JVC GZ-EX210BEU Full-HD Camcorder (1,5 Megapixel, 7,6 cm (3 Zoll) Display, 40-fach opt. Zoom, HDMI, WiFi, USB 2.0) schwarzJVC GZ-EX210BEU Full-HD Camcorder (1,5 Megapixel, 7,6 cm (3 Zoll) Display, 40-fach opt. Zoom, HDMI, WiFi, USB 2.0) schwarz

Feb 2018

Brugeranmeldelse af: (amazon.fr)

Résumé des avis d’ Amazon.fr sur JVC GZ-EX210

 

alaTest a collecté et analysé 4 avis de consommateurs sur Amazon.fr pour le produit JVC GZ-EX210. La note moyenne du produit est 3.8 sur 5, tandis que les autres Caméscopes ont une note moyenne de 4.0 sur 5 sur Amazon.fr.

100% des avis sur Amazon.fr donnent une note favorable à ce produit.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: JVC Everio GZ-EX210BEU Caméscope à carte mémoire Port SD Full HD 1,5 Mpix Zoom optique 40x WifiJVC Everio GZ-EX210BEU Caméscope à carte mémoire Port SD Full HD 1,5 Mpix Zoom optique 40x Wifi

Feb 2018

Brugeranmeldelse af: (amazon.es)

Resumen de comentarios en Amazon.es sobre JVC GZ-EX210

 

alaTest ha recogido y analizado 1 comentarios de usuarios relacionados al producto JVC GZ-EX210 en Amazon.es. En promedio, la calificación de los usuarios para este producto es 5.0/5, al ser comparado con la calificación 4.2/5 de otros productos en la categoria Filmadoras en Amazon.es.

100% de los comentarios en Amazon.es otorgan a este producto una calificación positiva.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: JVC GZ-EX210 - Videocámara de 1.5 Mp (pantalla de 3", zoom óptico 40x, estabilizador digital, WiFi), negro [importado]JVC GZ-EX210 - Videocámara de 1.5 Mp (pantalla de 3", zoom óptico 40x, estabilizador digital, WiFi), negro [importado]

Feb 2018

GUT

Ekspertanmeldelse af: (test.de)

JVC GZ-EX210

 

Der JVC GZ-EX210 ist ein noch guter Camcorder mit Speicherkarte (ein Steck­platz). Gut, aber nicht über­ragend. Klassische läng­liche Bauform (horizon­taler Camcorder). Preisgünstig. Liefert insgesamt noch gute Videos (Note: 2,5). Befriedigende...

Qualitäts­urteil: gut (2,5) ; Video: gut (2,5) ; Foto: ausreichend (3,9) ; Ton: gut (1,8) ; Hand­habung: gut (2,4) ; Akku­lauf­zeit: gut (2,5) ; Vielseitig­keit: ausreichend (3,7)

Ekspertanmeldelse af: Råd & Rön (radron.se)

JVC GZ-EX210

 

Vilken videokamera filmar bäst och vilken modell är lättast att använda? Råd & Rön har hårdtestat sammanlagt 51 videokameror.

Apr 2012

Brugeranmeldelse af: imararef4ree (buydig.com)

Great Product Great PRice

 

Camera works great for recording sports activities.

Aug 2013

Brugeranmeldelse af: imararef4ree (beachcamera.com)

Great Product Great PRice

 

Camera works great for recording sports activities.

Aug 2013

Brugeranmeldelse af: jbellusa8145 (hsn.com)

Not what I thought...

 

Everything looked great as it was advertised but when we got the product and used it, we noticed that the picture quality was very grainy and not as clear as I hoped. I will still buy products online through qvc and just summed it up as a leaning...

Dec 2012

Brugeranmeldelse af: madi73 (hsn.com)

jvs wonderful...

 

This does not have the close up as beautiful as the show displayed. But the camcorder has functions that no camcorder I ever used had. I have enjoyed the camera very much. The wireless was easy to do to.

Dec 2012

Brugeranmeldelse af: 6836hemp (hsn.com)

Good Video camera...

 

Great , light and very easy to use

Nov 2012

Brugeranmeldelse af: Joane (hsn.com)

A great Christmas Gift...

 

This is a Christmas Gift purchase.I am looking forward to the many years of movies of my two grandsonsgrowing up. My daughter and family live across the country from me. I know my daughter/son-in-law are going to love it. Wish it was good for DVD's for...

Nov 2012

Brugeranmeldelse af: jags1903 (hsn.com)

Easy...

 

I love my new Camcorder. I received it on a Friday afternoon and was a pro when I used it on my trip. I was amazed at how easy it is to use. I simply love it.

Nov 2012

Brugeranmeldelse af: Winston94 (hsn.com)

Nice camera...

 

I haven't used it yet, but am looking forward to playing with all the features.It has a lot to offer.

Nov 2012