JVC GY-HM70E

alaTest har samlet og analyseret 16 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Mange kan virkelig godt lide størrelsen. Også pålideligheden imponerer, men billedkvaliteten værdsættes ikke af folk.

brugervenlighed, bærbar, pris, pålidelighed, størrelse

zoom, kvalitet, design, billedkvalitet

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Videokameraer får JVC GY-HM70E en samlet alaScore™ på 87/100 = Meget God kvalitet.

Se alle JVC Videokameraer

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 16 anmeldelser)

Brugeranmeldelser  

Viser 16 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 16 af 16 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog

Brugeranmeldelse af: (amazon.co.uk)

Amazon.co.uk review summary for JVC GY-HM70E

 

alaTest has collected and analyzed 4 user reviews of JVC GY-HM70E from Amazon.co.uk. The average user rating for this product is 3.3/5, compared to an average user rating of 4.0/5 for other Camcorders on Amazon.co.uk. Reviewers are impressed by the price. The usability also gets good feedback. Many are less positive about the design and durability.

portability, usability, price

zoom, durability, design

100% of the reviews on Amazon.co.uk give this product a positive rating.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: JVC GY-HM70 Professional Camcorder - Black (12MP, 10x Optical Zoom) 3 inch LCDJVC GY-HM70 Professional Camcorder - Black (12MP, 10x Optical Zoom) 3 inch LCD

Aug 2017

Brugeranmeldelse af: (amazon.de)

Zusammenfassung der Amazon.de- Kundenbewertungen für JVC GY-HM70E

 

alaTest hat 3 Kundenbewertungen für JVC GY-HM70E von Amazon.de zusammengefasst und analysiert. Im Durchschnitt wurde das Produkt mit 4.3/5 bewertet, verglichen mit einer durchschnittlichen Bewertung von 3.9/5 für andere Produkte in der Kategorie Camcorder auf Amazon.de. Die Größe und die Zuverlässigkeit wird von vielen Testern gelobt, die Bedienbarkeit wird auch positiv bewertet.

Bedienbarkeit, Zuverlässigkeit, Größe, Preisleistungsverhältnis

Bildqualität

100% der Kundenmeinungen auf Amazon.de bewerten dieses Produkt positiv.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: JVC GY-HM70E ( Speicherkarte,1080 pixels )JVC GY-HM70E ( Speicherkarte,1080 pixels )

Aug 2017

Brugeranmeldelse af: (amazon.fr)

Résumé des avis d’ Amazon.fr sur JVC GY-HM70E

 

alaTest a collecté et analysé 1 avis de consommateurs sur Amazon.fr pour le produit JVC GY-HM70E. La note moyenne du produit est 3.0 sur 5, tandis que les autres Caméscopes ont une note moyenne de 4.0 sur 5 sur Amazon.fr.

100% des avis sur Amazon.fr donnent une note favorable à ce produit.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: JVC GY-HM70E Camescopes Classique 1080 pixels Zoom Optique 10 x 12 MpixJVC GY-HM70E Camescopes Classique 1080 pixels Zoom Optique 10 x 12 Mpix

Aug 2017

Brugeranmeldelse af: (amazon.it)

Risultato recensioni Amazon.it per JVC GY-HM70E

 

alaTest ha raccolto ed analizzato 2 recensioni utente su JVC GY-HM70E da Amazon.it. La media della valutazione utenti per questo prodotto è 3.0/5, confrontata con la media della valutazione di 4.3/5 per altri Videocamere su Amazon.it.

50% di recensioni su Amazon.it attribuiscono a questo prodotto una valutazione positiva.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: JVC GY-HM70E - Telecamera con zoom 10x, colore: NeroJVC GY-HM70E - Telecamera con zoom 10x, colore: Nero

Aug 2017

Brugeranmeldelse af: (amazon.es)

Resumen de comentarios en Amazon.es sobre JVC GY-HM70E

 

alaTest ha recogido y analizado 1 comentarios de usuarios relacionados al producto JVC GY-HM70E en Amazon.es. En promedio, la calificación de los usuarios para este producto es 5.0/5, al ser comparado con la calificación 4.2/5 de otros productos en la categoria Filmadoras en Amazon.es.

100% de los comentarios en Amazon.es otorgan a este producto una calificación positiva.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: JVC GY-HM70 - Videocámara HD (pantalla táctil LCD de 3", sensor CMOS de 12 Mp, estabilizador de imagen), negroJVC GY-HM70 - Videocámara HD (pantalla táctil LCD de 3", sensor CMOS de 12 Mp, estabilizador de imagen), negro

Aug 2017

Brugeranmeldelse af: JAAK VDB (coolblue.nl)

“Ben heel tevreden.”

 

JVC is gekend voor zijn kwaliteit,snelle en verzorgde levering van Coolblue,ben tevreden van mijn aankoop.

Gebruiksgemak ; Mooi disign ; Mooi beeld

Geen Nederlandse gebruiksaanwijzing

Nov 2016

Brugeranmeldelse af: Brent Vanhentenryk (mediamarkt.be_nl)

Super Awesome

 

een heel professionele camera, zeer makkelijk om vast te houden tijden filmen.n

Aanbeveling

Nov 2015

Brugeranmeldelse af: Edin Vatres (coolblue.nl)

“Heb ik sinds 2 dagen”

 

Ik heb lang getwijfeld over welke camera zal ik nemen. Na 3 dagen grondig onderzoek is deze model als mooiste en meest complete camera uit gekomen. Ik heb hem nog niet kunnen uittest op het werk maar dat zal ook snel gebeuren. Ik ben blij dat mensen...

mooi ; licht ; dubbele kaartslot en een dubbel accusysteem

geen XLR-aansluiting

Jan 2014

Brugeranmeldelse af: Jonas (coolblue.nl)

“Amateuristsch Professioneel”

 

De JVC GY-HM70 is een geweldige camera voor semi-professioneel gebruik. Ik kan niets dan positief zeggen over de camera. Alles menu's zijn logisch en eenvoudig, de micro werk heel goed en de afgeleverde kwaliteit is dezelfde als volledig professionele...

onbeperkt opnemen door het 2 batterijsysteem ; 2 geheugenkaart systeem (je kan zelf kiezen op welke kaart je video opneemt en op welke kaart je foto's neemt) ; microfoon kan meezoomen met de lens ; zebra en focusassist aanwezig ; filmen ook mogelijk...

lcd scherm staat te ver naar achte om naar te kijken als de camera op je schouder licht

Jan 2014

Brugeranmeldelse af: J.C. Brouwer (coolblue.nl)

“Juiste koop”

 

Ik wilde een betaalbare schoudercamera voor meer stabiliteit bij het filmen. Na de eerste opnamen ben ik erg enthousiast. De kwaliteit van de opnamen doen niet onder voor mijn (duurdere) JVC 3CCD camera! Camera opgehaald in Rotterdam. Vriendelijk en...

Sensor geeft hoge kwaliteit beelden. ; Zeer lichtgevoelige lens. ; Kleuren zijn heel natuurlijk. Voldoende mogelijkheden om je instellingen aan te passen in de M stand. Zelfs een dubbele stabilisatie.

Het enige minpunt vind ik de kwaliteit van het beeld in de zoeker. ; En natuurlijk is de audio aansluiting via een mini-jack niet top. ; Via een verloop film ik met een RODE NTG-2. Voor mij een prima geluid.

Jul 2013