Hello Kitty Pocket Camcorder

Hello Kitty Pocket Camcorder
alaScore 81

11 anmeldelser

Dec 2016

  • Ingen negativ omtale endnu

alaTest har samlet og analyseret 11 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Mange kan virkelig godt lide værdien for pengene.

brugervenlighed, størrelse, batteri, pris

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Videokameraer får Hello Kitty Pocket Camcorder en samlet alaScore™ på 81/100 = Meget God kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 11 anmeldelser)

Brugeranmeldelser  

Viser 11 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 10 af 11 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog

Brugeranmeldelse af: eileen (argos.co.uk)

Hello Kitty Pocket Camcorder

 

Had two of these cameras and neither worked. My grandaughter was v ery disappointed as this was sujpposed to be a xmas present.

Jan 2012

Brugeranmeldelse af: Chloe (argos.co.uk)

Fab Camcorder

 

Great little camcorder for kids

Jan 2012

Brugeranmeldelse af: Anonymous (argos.co.uk)

Hello Kitty Pocket Camcorder

 

Great introduction to camcording, my granddaughter loved it, felt so grown-up

Jan 2012

Brugeranmeldelse af: colin (argos.co.uk)

thrilled

 

6 year old girl thrilled with it

Jan 2012

Brugeranmeldelse af: tom (argos.co.uk)

Hello Kitty Pocket Camcorder

 

good for a three year old

Jan 2012

Brugeranmeldelse af: Fluffy pink stuff (argos.co.uk)

Delighted!!!!!

 

Bought this for our Grandaughter for christmas and she is thrilled with it( not least as it has her favourits hello kitty on it), but as an Adult it is a lgood Quality item ,fit for purpose and at least £20.00 cheaper than other stores,all in all Happy...

Jan 2012

Brugeranmeldelse af: Maggie121 (argos.co.uk)

Fun for a 5yr old

 

My 5 year old enjoyed the camera as ir was hello kittie srcreen was a bit small

Dec 2011

Brugeranmeldelse af: Nicola (argos.co.uk)

Young Budding film makers

 

Good quality fun easy to use camcorder bought for my 4 yr old daughter she loves it and captures everything as kids do.

Dec 2011

Brugeranmeldelse af: Jaq60 (argos.co.uk)

A wonderful buy

 

This was a gift for my granddaughter and she adored it, it was great value for money.

Dec 2011

Brugeranmeldelse af: kj (argos.co.uk)

Hello Kitty Pocket Camcorder

 

I brought as a gift an my grand loved it.

Nov 2011
1
2