Handycam DCR-DVD410E

alaTest har samlet og analyseret 21 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Folk kan virkelig godt lide muligheden for at medtage. Også kvaliteten imponerer, men batteriet værdsættes ikke af mange.

brugervenlighed, størrelse, zoom, kvalitet, bærbar

batteri

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Videokameraer får Handycam DCR-DVD410E en samlet alaScore™ på 80/100 = Meget God kvalitet.

Se alle Sony Videokameraer

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 21 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Viser 21 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 10 af 21 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog

Ekspertanmeldelse af: (channel5.com)

Sony DCR-DVD410E

 

Standard definition camcorder that records to either DVD blanks or 8GB of Flash memory. The 25x Zeiss zoom is optically stabilised and has IR night recording, and the 2.7-inch widescreen LCD is touch sensitive. It measures 130x89x55mm and weighs 400g....

Simply the easiest way to make DVD movies for friends and family – while keeping an easy digital copy for yourself. It’s a long way from High Def, mind. Sony DCR-DVD410E is tagged with Sony DCR-DVD410E, Sony and camcorder. Select a tag (Sony...

Mar 2009

Ekspertanmeldelse af: STIFTUNG WARENTEST (test.de)

Sony DCR-DVD410E

 

BEFRIEDIGEND

Jun 2008

Ekspertanmeldelse af: STIFTUNG WARENTEST (test.de)

Sony DCR-DVD410E

 

Sony DCR-DVD410E

Jun 2008

Ekspertanmeldelse af: (cnetfrance.fr)

Sony Handycam DCR DVD410E

 

Aucune description marketing n'est disponible.

Ekspertanmeldelse af: Råd & Rön (radron.se)

Sony DCR-DVD410

 

Sugen på en ny videokamera? Läs då vår testtabell noggrant och välj en kamera som uppfyller just dina behov. Annars är risken stor att du blir besviken.

Maj 2008

Brugeranmeldelse af: Confirmed purchaser (reevoo.com)

Sony DCR-DVD410E

 

easy to use and simple

i cant download images from my cds onto the computer and the instructions dont help. I have tried your website but I dont get an answer

Mar 2011

Brugeranmeldelse af: vicky (reevoo.com)

Sony DCR-DVD410E

 

brilliant to play dvds immediatyely after recording,really good picture quality - really surprised and impressed as are my friends!

None that I kinow of yet and I have used it a lot!

Jan 2010

Brugeranmeldelse af: Confirmed purchaser (reevoo.com)

Sony DCR-DVD410E

 

It does what is ment to without hassel.

Apr 2009

Brugeranmeldelse af: Confirmed purchaser (reevoo.com)

Sony DCR-DVD410E

 

easy to use and good quality film

none yet found

Mar 2009

Brugeranmeldelse af: Confirmed purchaser (reevoo.com)

Sony DCR-DVD410E

 

DVD can only plays on PC but not DVD player

Mar 2009

Product Specifications

Optagelse i standardopløsning i høj kvalitet på 8 GB intern hukommelse og praktisk DVD-disk Op til 5 timers optagelse på intern hukommelse på 8 GB, som kan brændes på 8 cm DVD og dermed nemt deles og arkiveres (HYBRID Plus) 1 megapixel CCD-sensor Carl Zeiss Vario-Tessar-objektiv med 25x optisk zoom/2000x digital zoom Super SteadyShot giver forbedret stabilitet i stillbilleder og video 1 megapixel stillbilledoptagelse på flytbar Memory Stick 2,7" Hybrid LCD-berøringsskærm i bredformat Wide Colour Viewfinder Hurtig ON-knap sikrer hurtig opstart fra pausetilstand Ansigtsindeks og filmrulleindeks sikrer hurtige, nemme søgninger 5.1 surroundlydoptagelse med zoommikrofon giver klarere dialog og lyd på motiver i forgrunden - 5.1-kanals centermikrofon Hurtig USB 2.0-forbindelse sikrer hurtig overførsel til PC (kun output)

Batteri

Batterimodel:Fabrikantspecifik
Fabrikants batterinavn:Sony NP-FH40

Camcorderegenskaber

Bredsk:Bredsk
Bredskærm videooptagelse:Bredskærm video-capture
Lav lux/natmodus:Ja

Diskettedrev for lagring

Type:Ingen

Display (Projektor)

Billedmodel:Roterende
Diagonal st:2.7tomme / 6.9cm
Diagonal størrelse:2.7tomme
Diagonal størrelse (metrisk):6.9cm
Teknologi:TFT aktiv matriks
Type:LCD display

Eksponering-parametre

Optagelsesprogrammer:Fyrv / Liggende / Solopgang / Sportsmodus / Spotlight / St / Stearinlys / Strand/sne / Sunset / Tusm

Flashhukommelse

Lagerkapacitet:8GB
Model:Integreret

Kamerablitz

Type:Ingen

Lydindgang

Betjeningsmodus for mikrofon:Surround
Mikrofonteknologi:Elektretkondenser
Type:Mikrofon

Mål og vægt

Bredde:5.5cm
Dybde:13cm
Højde:8.9cm
Vægt:400g

NONE_GROUP

M:13cm / 400g / 5.5cm / 8.9cm
S:16:9 / Elektronisk / Farve

Objektivsystem

Maks. br:62.5mm
Maks. brændvidde:62.5mm
Minimal br:2.5mm
Minimal brændvidde:2.5mm
Objektiv:F/1.8-3.2
Objektivåbning:F/1.8-3.2
Optisk zoom:25
Type:Zoomobjektiv

Optisk sensor

Antal sensorer:1CCD
Effektiv opl:1Megapixel
Effektiv opløsning til stilbillede, videokamera:1Megapixel
Effektiv videoopl:690Kpix
Effektiv videoopløsning, videokamera:690Kpix
Optisk sensorst:1/6"
Optisk sensorstørrelse:1/6"
Optisk sensortype:Advanced HAD CCD
Optisk Senstor St:4.2 mm ( 1/6" ) / 4.2 mm ( 1/6 )
Optisk Senstor Størrelse (metrisk):4.2 mm ( 1/6" )
Videokamera sensoropl:1070Kpix
Videokamera sensoropløsning:1070Kpix

Optisk system

Billedstabilisator:Electronisk (Super Steady Shot)

Overskrift

Antal pakker:1
Fabrikant:Sony
Model:DVD410E
Produktlinje:Sony Handycam DCR

Service & Support

Type:1-

Søger

Billedformat (videokameraer):16:9
Søgerfarveunderstøtning:Farve
Søgertype:Elektronisk

Videoindgang

Analogvideoformat:PAL
Digital videoformat:MPEG-2
Digital zoom:2000
Format for stillbilleder:JPEG
Medietype:DVD-R (8cm) / DVD-RW (8 cm) / DVD+R DL (8cm) / DVD+RW (8cm)
Optagelsesmodi:Digitalfotomodus
Overbl:Hvid overbl / Sort overbl
Overblændinger:Hvid overblænder / Sort overblænding
Specialeffekter:Gammel Film / Monotont / Pastel / Sepia
Type:Videokamera