GoXtreme Wifi View Full HD Action Camera - Silver.

GoXtreme Wifi View Full HD Action Camera - Silver.
alaScore 89

11 anmeldelser

Dec 2016

  • Ingen negativ omtale endnu

alaTest har samlet og analyseret 11 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Mange kan virkelig godt lide muligheden for at medtage.

brugervenlighed, bærbar

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Videokameraer får GoXtreme Wifi View Full HD Action Camera - Silver. En samlet alaScore™ på 89/100 = Meget God kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 11 anmeldelser)

Brugeranmeldelser  

Viser 11 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 10 af 11 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog

Brugeranmeldelse af: Groot (argos.co.uk)

Pro Camera!!!!

 

" The camera is excellent and I am very impressed with it! "

Jun 2016

Brugeranmeldelse af: gogo (argos.co.uk)

GoXtreme

 

" Excellent, easy to use product "

Feb 2016

Brugeranmeldelse af: Fran (argos.co.uk)

Good

 

" Does what it says on the tin "

Jan 2016

Brugeranmeldelse af: Lunatrace (argos.co.uk)

Fab little set

 

" Fab little camera and a bonus that it can be used with GoPro accessories which are readily available. Just to note the remote is NOT waterproof. We checked with the customer support email on the web site so didn't find out the hard way "

Jan 2016

Brugeranmeldelse af: 111 (argos.co.uk)

Go Xtreme Action Camera

 

" Fantastic product - exactly what we wanted. "

Jan 2016

Brugeranmeldelse af: kanda (argos.co.uk)

Great alternative to a go pro

 

" easy to use and great product for the price "

Jan 2016

Brugeranmeldelse af: Tintin86 (argos.co.uk)

Great cam!

 

" Great camera,good to record the best moments!small,great and easy to use:) "

Dec 2015

Brugeranmeldelse af: Sherg (argos.co.uk)

Picture is way better then the money

 

" For what you pay for this camera it's well worth it the only bad thing I can say is if using in the sea the salt water rusts the screws on the waterproof case other then that used it in all weathers day and night can't see that it has a night mode...

Sep 2015

Brugeranmeldelse af: Dendon (argos.co.uk)

Fantastic value for money

 

" Very pleased with this product, especially at the reduced price. "

Jul 2015

Brugeranmeldelse af: Camera guy (argos.co.uk)

It's actually great

 

" I'm camera guy I lied before---buy this "

Jul 2015
1
2