GoPro Hero 5 Session

alaTest har samlet og analyseret 313 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Anmeldere kan virkelig godt lide værdien for pengene. Også billedkvaliteten imponerer, men anmeldere er mindre positive med hensyn til hukommelsen.

brugervenlighed, størrelse, bærbar, billedkvalitet, pris

batteri, hukommelse

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Videokameraer får GoPro Hero 5 Session en samlet alaScore™ på 98/100 = Fremragende kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 313 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Viser 1 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 1 af 1 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog (312)

Ekspertanmeldelse af : Bo Kjærgaard (digitalt.tv)

GoPro Hero 5 Test / Anmeldelse

 

Her på DIGITALT.TV har vi besluttet at starte året på testfronten med et par gadgets. Vi lægger ud med GoPro's nyeste Action kamera GoPro Hero 5 Black, som nu har været på markedet i nogle måneder.

GoPro Hero 5 Black er ikke en revolution indenfor actionkameraer, men en naturlig evolution på GoPro’s tidligere produkter. Der er bestemt også andre spændende produkter på markedet nu fra andre producenter, f.eks. Garmin, så man kan ikke sige, at man...

Jan 2017