Canon XA25

Canon XA25
alaScore 87

49 anmeldelser

Dec 2016

alaTest har samlet og analyseret 49 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Folk kan virkelig godt lide størrelsen.

brugervenlighed, billedkvalitet, pris, bærbar, størrelse

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Videokameraer får Canon XA25 en samlet alaScore™ på 87/100 = Meget God kvalitet.

Se alle Canon Videokameraer

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 49 anmeldelser)

3 ekspertanmeldelser

Brugeranmeldelser  

Viser 49 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 32 af 49 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog

Brugeranmeldelse af: (amazon.com)

Amazon.com review summary for Canon XA25

 

alaTest has collected and analyzed 20 user reviews of Canon XA25 from Amazon.com. The average user rating for this product is 4.3/5, compared to an average user rating of 3.9/5 for other Camcorders on Amazon.com. People are impressed by the battery and durability. The image quality and portability also get good opinions, but opinions are divided on the price. There are some negative opinions about the color.

usability, portability, image quality, durability, battery

color

100% of the reviews on Amazon.com give this product a positive rating.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: Canon XA25 Professional CamcorderCanon XA25 Professional Camcorder

Dec 2016

Brugeranmeldelse af: (amazon.es)

Resumen de comentarios en Amazon.es sobre Canon XA25

 

alaTest ha recogido y analizado 2 comentarios de usuarios relacionados al producto Canon XA25 en Amazon.es. En promedio, la calificación de los usuarios para este producto es 3.0/5, al ser comparado con la calificación 4.2/5 de otros productos en la categoria Filmadoras en Amazon.es.

50% de los comentarios en Amazon.es otorgan a este producto una calificación positiva.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: Canon BP-828 - Batería para videocámara Canon HF G30/XA25/ XA20 (Li-ion, 2670 mAh), negroCanon BP-828 - Batería para videocámara Canon HF G30/XA25/ XA20 (Li-ion, 2670 mAh), negro

Dec 2016

Ekspertanmeldelse af: Jeremy Stamas (reviewed.com)

Canon XA25

 

Canon's newest pro camcorder hits all the right spots, but it doesn't offer the cinematic look of a DSLR.

While the XA25 is a fantastic camcorder, you need to keep in mind what sort of filmmaking equipment $3000 can get you. The XA25 is great if you're splurging for your first pro camcorder. The HD-SDI terminal means you can output uncompressed video...

Sep 2013

Ekspertanmeldelse af: PC World (idg.no)

TEST: Canon XA25: Videokamera for proffene

 

Canon er kjent for å ha god teft for å definere kundene sine i klart segmenterte målgrupper og tilpasse produktene til disse.

Dec 2013

Ekspertanmeldelse af: Toralv Østvang (pcworld.no)

TEST: Canon XA25: Videokamera for proffene

 

Tre videokameraer bygd over samme lest. Vi har prøvd toppmodellen, Canon XA25.

Bærehåndtaket på Canon XA25 og XA20 har to tre-pinnskontakter basert på XLR3-definisjonen for balansert lydsignal, som enkelt fortalt går ut på at en kombinasjon av skjerming og kabelvridning skal stenge ute forstyrrende signalstøy.

Dec 2013

Brugeranmeldelse af: Fbc (bhphotovideo.com)

Great camera

 

We upgraded our camera at our church and there is no comparison! This camera has tons of features and great picture. The price point is exceptional as well. Highly recommend!

Feb 2016

Brugeranmeldelse af: Jim the Livestreamer (bhphotovideo.com)

Audio Output Quirk

 

I have been very pleased with the quality of the camera. The overall construction appears to be quite sturdy, and the flexibility that multiple zoom rockers affords is a welcome relief from my previous camera. However, I have found one small quirk that...

Sep 2015

Brugeranmeldelse af: John ms (bhphotovideo.com)

Could not be happier 6 months later

 

We use this camera for a church service, we are capturing the Video HD on the memory cards, we are also broadcasting via the SDI-HD output to another location 300' away. We also use it for gerenal video needs and it has been outstanding and extreemly...

Dec 2014

Brugeranmeldelse af: El Director (bhphotovideo.com)

Great small studio camera

 

We have two XA25 cameras and one XA20 in our studio for web broadcasting via our TriCaster 460. These cameras are perfect for our needs and deliver a nice, clean image.

Okt 2014

Brugeranmeldelse af: Kuhnen (bhphotovideo.com)

Perfect for streaming and EFP

 

We use the XA25 for its ability to capture video in a non-live streaming format for corporate events. After the event the mp4 video is stream-ready for VOD delivery on a website. As a bonus, the XA25 has great quality for field production projects,...

Okt 2014

Brugeranmeldelse af: Bailey (bhphotovideo.com)

Solid - Affordable

 

Cannon is known for putting out great products, and the XA25 completely lives up to the Cannon name. The 20X digital zoom is impressive. And the duel XLR audio add on is a must have for solo shoots. Thanks for the great price and product, B&H!

Aug 2014

Brugeranmeldelse af: LarryE (bhphotovideo.com)

Great Camcorder For Local Events.

 

I have been using the Canon XA25 Professional HD Camcorder to capture local events. The camera is a very high quality unit, feels solid and performs great. Although packaged in a small chassis, it has a respectable feature set.

Maj 2014

Product Specifications

Batteri

Batteriteknologi:lithium

Billedsensor

Billedsensor:CMOS
Samlet megapixels:3,09
Størrelse på optisk sensor:25,4 / 2,84

Design

Farve på produkt:Sort

Display

Berøringsfølsom skærm:Ja
Indbygget display:Ja
Skærm:OLED
Skærmdiagonal:8,89

Flash

Indbygget flash:Nej
Indbygget lys:Nej

Fokusering

Fokus justering:Auto/manuel

Hvidbalance

Hvidbalance:Automatisk, Overskyet, Fluorescerende, Fluorescerende H, Tungsten

Indhold af emballage

Batterier medfølger:Ja
Kabler inkluderet:Strøm, HDMI
Linse hætte:Ja

Kamera

3D- kompatibilitet:Nej
Minimumsbelysning:0,1
Type af videokamera:Håndholdt videokamera

Lagermedie

Camcorder medie type:Nej
Disk-typer understøttet:Nej
Hukommelses slots:2
Kompatible hukommelseskort:SD, SDHC, SDXC
Videokamera medietype:Hukommelseskort

Linse- og objektivsystem

Billede-stabilisator type:Optisk
Billedstabilasator:Ja
Bredvinklet linsesystem:Ja
Digital zoom:400
Fokallængde:26,8 - 576
Fokallængde (35mm film tilsvarende):28,8 - 576
Maksimal aperture:8
Maksimal fokallængde (35mm film, ækvivalent):60
Minimum blændeåbning:1,8
Minimum fokallængde (35mm film, ækvivalent):1
Optisk zoom:20

Lysstyrke

Lyseksponeringsfunktioner:Automatisk
Scene indstillinger:Strand, Fyrværkeri, Nat, Portræt, Sne, Sport, Spotlight, Solnedgang

Miljømæssige betingelser

Driftstemperatur (T-T):5 - 45

Netværk

Wi-Fi:Ja
Wi-Fi-standarder:802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n

Ports & interfaces

DC-jack-stik, indgående:Ja
HDMI:Ja
Hovedtelefon udgange:1
Hovedtelefoner, forbindelse:3,5 mm
Mini-USB 2.0 porte, antal:1
S-Video udgang:Nej

Stilbillede

Maksimal billedopløsning:2136 x 1362

Vægt og størrelse

Bredde:131
Dybde:180
Højde:231
Vægt:1,16

Video

HD type:Full HD
Maksimal videoopløsning:1920 x 1080
Understøttede videoformater:AVCHD, MP4
Understøttede videofunktioner:1080p, 576i, 720p
Videoopløsninger:640 x 360,1280 x 720,1440 x 1080,1920 x 1080