Canon MV850i / ZR 300

alaTest har samlet og analyseret 179 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Anmeldere kan virkelig godt lide størrelsen. Også muligheden for at medtage imponerer, men hukommelsen værdsættes ikke af mange.

brugervenlighed, billedkvalitet, pris, bærbar, størrelse

batteri, hukommelse

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Videokameraer får Canon MV850i / ZR 300 en samlet alaScore™ på 78/100 = God kvalitet.

Se alle Canon Videokameraer

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 179 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Viser 1 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 1 af 1 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog (178)

Ekspertanmeldelse af : FORBRUG.DK (forbrug.dk)

Canon MV850i

 
Jan 2006

Product Specifications

Med 22x optisk zoom, DiGIC DV og "Easy"-funktion kombinerer MV850i kvalitet med enkelt fotooptagelse. Integrerer 16:9-bredformat, billedstabilisering og digital fotografering. Smart og nem fotooptagelse. Praktisk. Da MV850i skulle designes, fulgte Canons ingeniører en simpel regel: Hvis en teknologi skal være noget værd, skal den være både enkelt og brugbar. Funktioner bør kun være tilgængelige for at hjælpe brugeren med at lave gode fotooptagelser, ikke for at besværliggøre dem. Easy-funktion. Gå direkte i gang med fuldautomatisk optagelse ved at skifte til "Easy"-funktion. Få sekunder efter at du har tændt dit nye videokamera, er du i gang med at optage. Det ergonomiske design giver nem adgang til alle nøglefunktioner via de velovervejede placeringer af knapper. Menunavigationen er intuitiv, ukompliceret og på otte forskellige sprog. Bredformat. Du kan skabe en ægte biografeffekt med MV850i, da det giver mulighed for at bruge 16:9-format med høj opløsning til visning af video i bredformat. 0,6x-vidvinkelkonverteren (medfølger) giver dine billeder et mere panoramisk udseende. Diskret og kompakt. Med en bredde på kun 5 cm, ligger det kompakte kamera perfekt i hånden. På trods af den lille størrelse er MV850i udstyret med en LCD-farveskærm på 2,4". Kvalitetsobjektiv, kvalitetsresultater. Uanset hvor du er, eller hvilke lysforhold du optager under, vil du ikke gå glip af vigtige detaljer. 60 års erfaring med udvikling af objektiver har ført til en kraftig 22x optisk zoom med fremragende kontrast og klarhed. Den knivskarpe CCD-sensor på 1/6" giver billeder i høj kvalitet - også ved stor forstørrelse. EIS (Electronic Image Stabilisation) holder billedet roligt, mens du optager. Du kan endda optage i fuldstændigt mørke med Super Night-funktionen og den indbyggede White-indikator. Naturlige resultater. Canons DiGIC DV-processor overfører det, som videokameraet ser, til varme, levende farver, som er flotte at se på. Græsset er grønnere, himlen er mere blå, hudfarver er varmere og mere realistiske. Indbygget digital kamera. Videokameraets ægte digitale stillbilledfunktionalitet starter med en mekanisk lukker, der giver skarpe billeder, der fortjener en plads i dit fotoalbum. MV850i kan tilsluttes alle PictBridge-kompatible fotoprintere, så du kan oprette print i fotokvalitet uden brug af en pc. JPEG-filer og op til 60 minutter1 Motion JPEG gemmes direkte på MMC- eller SD-hukommelseskort.

Batteri

Batterimodel:Fabrikantspecifik
Fabrikants batterinavn:Canon NB-2LH

Camcorderegenskaber

Lav lux/natmodus:Ja

Display (Projektor)

Billedmodel:Roterende
Diagonal st:2.4tomme / 6.1cm
Diagonal størrelse:2.4tomme
Diagonal størrelse (metrisk):6.1cm
Teknologi:TFT aktiv matriks
Type:LCD display

Eksponering-parametre

Optagelsesprogrammer:Natfunktion / Night plus modus / Sportsmodus / Spotlight / St / Super nat-modus / Surf & sne / Svagt lys

Kamerablitz

Type:Ingen

Lydindgang

Betjeningsmodus for mikrofon:Stereo
Mikrofonteknologi:Elektretkondenser
Type:Mikrofon

Mål og vægt

Bredde:5.1cm
Dybde:13cm
Højde:9.3cm
Vægt:0.4kg

NONE_GROUP

M:0.4kg / 13cm / 5.1cm / 9.3cm
S:Farve / LCD-monitor

Objektivsystem

Objektiv:F/1.6
Objektivåbning:F/1.6
Optisk zoom:22
Type:Zoomobjektiv

Optisk sensor

Antal sensorer:1CCD
Effektiv videoopl:400Kpix
Effektiv videoopløsning, videokamera:400Kpix
Optisk sensorst:1/6"
Optisk sensorstørrelse:1/6"
Optisk sensortype:CCD
Optisk Senstor St:4.2 mm ( 1/6" ) / 4.2 mm ( 1/6 )
Optisk Senstor Størrelse (metrisk):4.2 mm ( 1/6" )
Videokamera sensoropl:800Kpix
Videokamera sensoropløsning:800Kpix

Optisk system

Billedstabilisator:Elektronisk

Overskrift

Antal pakker:1
Fabrikant:Canon
Model:850i
Produktlinje:Canon MV

Søger

Søgerfarveunderstøtning:Farve
Søgertype:LCD-monitor

Videoindgang

Analogvideoformat:PAL
Digital videoformat:MJPEG
Digital zoom:440
Format for stillbilleder:JPEG
Medietype:Mini DV
Optagelsesmodi:Billedramme i filmmodus / Digitalfotomodus
Overbl:Flip / Hj / Jump / Overbl / Puzzle / Str / Tide / Wipe-fader / Zigzag / Stråle
Overblændinger:Flip / Hjørne-overgang / Jump / Overblændingsudløser / Puzzle / Str / Tide / Wipe-fader / Zigzag / Stråle
Specialeffekter:B / Bold / Color Mask / Cube / Kunst / Mosaik / Sepia / Sort/hvid / Spejl / Bølge
Type:Videokamera