Canon MV700

alaTest har samlet og analyseret 98 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Folk kan virkelig godt lide zoomen. Også muligheden for at medtage imponerer, men folk er mindre positive med hensyn til batteriet.

pris, brugervenlighed, billedkvalitet, bærbar, zoom

batteri

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Videokameraer får Canon MV700 en samlet alaScore™ på 73/100 = God kvalitet.

Se alle Canon Videokameraer

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 98 anmeldelser)

6 ekspertanmeldelser

Brugeranmeldelser  

Viser 98 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 19 af 98 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog

Brugeranmeldelse af: (amazon.co.uk)

Amazon.co.uk review summary for Canon MV700

 

alaTest has collected and analyzed 9 user reviews of Canon MV700 from Amazon.co.uk. The average user rating for this product is 4.3/5, compared to an average user rating of 4.0/5 for other Camcorders on Amazon.co.uk. Reviewers are impressed by the design and image quality. The portability and price are also appreciated.

usability, price, portability, image quality, design

100% of the reviews on Amazon.co.uk give this product a positive rating.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: Canon MV700i Digital Camcorder (Mini DV, 18x Optical Zoom)Canon MV700i Digital Camcorder (Mini DV, 18x Optical Zoom)

Dec 2016

Ekspertanmeldelse af: Edvarcl Heng (cnet.com.au)

Canon MV700i

 

The Canon MV700i packs in just enough features and functionality for the casual traveler to shoot videos on the fly.

Jan 2004

Ekspertanmeldelse af: D-Photo (dphoto.co.nz)

Canon MV700i Review – 001

 

The Canon MV700i has an appealing thin and tall profile that feels nice in the palm of the hand. It was interesting that visitors would pick up this camera first when they saw the three in my office.

I also like Canon's positioning and size of the playback controls outside of the LCD panel. Users will appreciate this when connecting the camera to a TV. Fans of the Sony and JVC will argue that the remote controls with those cameras (none for the...

Feb 2009

Ekspertanmeldelse af: (cnetfrance.fr)

Canon MV 700

 

Les nouveaux caméscopes entrée de gamme MV700 et 700i proposent à tous le savoir-faire Canon en terme de qualité d'image, dans un produit très compact. Destinés aussi bien aux amateurs qu'au grand public, ils sont très accessibles, grâce à leur menu...

Ekspertanmeldelse af: (smartson.se)

Canon MV700i

 

En kompakt DV-kamera i lägre prisklassen med 18x optisk zoom. Har bra bildegenskaper, men det är lite sämre ställt med ljudet.

Jul 2004

Ekspertanmeldelse af: (smartson.se)

Canon MV700

 

En Mini DV-kamera tänkt att fungera som point-and-shoot. Utmärkt för förstagångsanvändaren eller för familjen som bara filmar då och då.

Apr 2004

Ekspertanmeldelse af: Thierry Philippon (magazinevideo.com)

Canon MV750i / MV730i / MV700i / MV700

 

Une allure séduisante avec des courbes accentuées, quoique plus long et plus "joufflu" en regard d'un Sony DCR-HC40 par exemple (100 grammes de plus). A noter la petite lampe d'appoint, située sous l'objectif, accessible en mode Nuit+ et SuperNuit.

Brugeranmeldelse af: anonymous (cnet.com.au)

Quite Good for It's Price

 

I bought this camera about a year ago for $649. Since then I have used it on and off and not had any problems. Overall it was worth buying and great for a beginner hobbyist on a budget.

Video quality is fairly good for a single CCD camcorder of this price. A few good manual settings available. 18x optical zoom is also good.

Resolution not too great. No remote or microphone input. Don't expect to use included software for anything beyond the basics.

This top-of-the-line, full-featured camcorder produces excellent video and takes decent digital stills.

Okt 2006

Brugeranmeldelse af: liam (cnet.com.au)

"Quite Good for It's Price"

 

I bought this camera about a year ago for $649. Since then I have used it on and off and not had any problems. Overall it was worth buying and great for a beginner hobbyist on a budget.

Video quality is fairly good for a single CCD camcorder of this price. A few good manual settings available. 18x optical zoom is also good

Resolution not too great. No remote or microphone input. Don't expect to use included software for anything beyond the basics

Aug 2006

Brugeranmeldelse af: victortalon (productreview.com.au)

Terrible

 

I spoke to the Canon guys and they agreed to the fact that a particular lot was faulty. The company should have recalled these faulty models back, but risked the bad word of mouth by sitting tight on their profits. Now I never stop telling everyone, to...

Cheap to purchase. Easy to use.

This is what put me off the Canon brand. I used it about 10 times in the warranty period and comes the 13th month (wonder why?), it just stopped displaying the picture in the viewfinders.

Dec 2007

Brugeranmeldelse af: myredcar (productreview.com.au)

Terrible

 

Well it wasn't actually this camera but it has put me off Canon products for good. So I won't actually rate this particular camera to be fair, but I rate the motherboard 0.

It lasted 3 years.

It died after 3 years and the Canon repair quote came out at more than I bought it for.

Sep 2007

Product Specifications

MV700i-videokameraet, som er bygget på Canons tradition inden for præcisionsoptik, er ikke alene nemt at betjene, men det har også et af de største zoomintervaller i sin klasse. Teknisk gennemtænkt, fantastisk enkel. Canons ingeniører har altid efterlevet den filosofi, at teknologi ikke har noget formål, medmindre den kan bruges. Det er grunden til, at MV700i-videokameraet virker med det samme. Du behøver ikke have en PhD i systemteori for at komme i gang. Du behøver ikke tygge dig vej gennem komplicerede manualer - du skal bare tænde for det og begynde at optage. Stil, som fungerer. Det kompakte og slanke design, som ligger ergonomisk korrekt i hånden, får videokameraet til at føles lige så nemt at holde, som det er at bruge. Knapperne til betjening af alle de vigtige funktioner er placeret lige ved fingerspidserne, og du vil glæde dig over den store LCD-farveskærm. Navigering i menuerne er intuitiv, ukompliceret og tilgængelig på 8 sprog. Zoom ind. Videokameraet indeholder en lang række avancerede funktioner, som blot venter på eventyrlystne brugere. En fantastisk 20x optisk/400x kombineret zoom betyder, at du altid er tæt på det sted, hvor tingene sker, ligesom optagelse under dårlige lysforhold ikke er et problem takket være "Night Mode" (nattetilstand). Følelsesmæssig respons. MV700i-videokameraet har billedstabilisering, så du kan optage uden et stativ, og en 1/6" CCD-sensor med høj opløsning, hvilket giver skarpe billeder. Videokameraet indeholder DIGIC DV, en dedikeret DV-processor, som i den grad øger billedkvaliteten, da "følelsesmæssige" farver, toner og detaljer genskabes for at give dig billeder, vi mennesker holder af og husker: Rødere æbler, grønnere græs, mere blå himmel og varmere og mere realistiske hudfarver. Analog/digital-konverter. MV700i-videokameraet har en analog/digital-konverter og en analog in-port, så inputsignaler fra analoge enheder, f.eks. videobåndoptagere, kan konverteres i videokameraet og gemmes digitalt i miniDV-format. En række kreative effekter. Canon har inkluderet en række kreative digitale effekter for at gøre videooptagelserne mere interessante. Disse effekter omfatter Art, Sepia, Monotone, Mosaic, Colors, Mirror, Ball, Cube og Wave. Funktioner til sceneovergange omfatter Auto fade, Wipe fade, Flip fade, Corners fade, Tide fade, Puzzle fade, Beam fade, Zigzag fade og Jump fade.

Batteri

Batterimodel:Fabrikantspecifik

Camcorderegenskaber

Lav lux/natmodus:Ja

Diskettedrev for lagring

Type:Ingen

Display (Projektor)

Billedmodel:Roterende
Diagonal st:2.5tomme / 6.4cm
Diagonal størrelse:2.5tomme
Diagonal størrelse (metrisk):6.4cm
Teknologi:TFT aktiv matriks
Type:LCD display

Eksponering-parametre

Optagelsesprogrammer:Natfunktion / Sand & sne / Sportsmodus / Spotlight / St / Svagt lys

Kamerablitz

Type:Ingen

Lydindgang

Betjeningsmodus for mikrofon:Stereo
Mikrofonteknologi:Elektretkondenser
Type:Mikrofon

Mål og vægt

Bredde:5.3cm
Dybde:13.9cm
Højde:9.5cm
Vægt:0.5kg

NONE_GROUP

M:0.5kg / 13.9cm / 5.3cm / 9.5cm
S:Farve / LCD-monitor

Objektivsystem

Maks. br:50.4mm
Maks. brændvidde:50.4mm
Minimal br:2.8mm
Minimal brændvidde:2.8mm
Objektiv:F/1.6
Objektivåbning:F/1.6
Optisk zoom:18
Type:Zoomobjektiv

Optisk sensor

Antal sensorer:1CCD
Effektiv videoopl:400Kpix
Effektiv videoopløsning, videokamera:400Kpix
Optisk sensorst:1/6"
Optisk sensorstørrelse:1/6"
Optisk sensortype:CCD
Optisk Senstor St:4.2 mm ( 1/6" ) / 4.2 mm ( 1/6 )
Optisk Senstor Størrelse (metrisk):4.2 mm ( 1/6" )
Videokamera sensoropl:800Kpix
Videokamera sensoropløsning:800Kpix

Optisk system

Billedstabilisator:Elektronisk

Overskrift

Antal pakker:1
Fabrikant:Canon
Kompatibilitet:Pc
Model:700/700i
Produktlinje:Canon MV

Reference ressource

Kategori:Foto / video
Titel:Canon MV700 Series
Type:Brugervejledning

Søger

Søgerfarveunderstøtning:Farve
Søgertype:LCD-monitor

Videoindgang

Analogvideoformat:PAL
Digital zoom:360
Medietype:Mini DV
Overbl:Flip / Hj / Jump / Overbl / Puzzle / Str / Tide / Wipe-fader / Zigzag / Stråle/Flip / Hj / Jump / Puzzle / Sort overbl / Str / Tide / Wipe-fader / Zigzag / Stråle
Overblændinger:Flip / Hjørne-overgang / Jump / Overblændingsudløser / Puzzle / Str / Tide / Wipe-fader / Zigzag / Stråle/Flip / Hjørne-overgang / Jump / Puzzle / Sort overblænding / Str / Tide / Wipe-fader / Zigzag / Stråle
Specialeffekter:B / Bold / Cube / Farve / Kunst / Monotont / Mosaik / Sepia / Spejl / Bølge
Type:Videokamera