Panasonic KX-TG6811

alaTest har samlet og analyseret 780 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Mange kan virkelig godt lide pålideligheden.

brugervenlighed, pris, størrelse, design, pålidelighed

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Trådløse Telefoner får Panasonic KX-TG6811 en samlet alaScore™ på 90/100 = Fremragende kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 780 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Viser 780 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 735 af 780 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog

Brugeranmeldelse (amazon.co.uk)

Amazon.co.uk review summary for Panasonic KX-TG6811

 

alaTest has collected and analyzed 247 user reviews of Panasonic KX-TG6811 from Amazon.co.uk. The average user rating for this product is 4.4/5, compared to an average user rating of 4.1/5 for other Cordless Phones on Amazon.co.uk. People really like the reliability and size. The design and price are also appreciated.

usability, price, design, size, reliability

91% of the reviews on Amazon.co.uk give this product a positive rating.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: Panasonic KX-TG6811EB Single DECT Cordless TelephonePanasonic KX-TG6811EB Single DECT Cordless Telephone

Sep 2018

Brugeranmeldelse (amazon.de)

Zusammenfassung der Amazon.de- Kundenbewertungen für Panasonic KX-TG6811

 

alaTest hat 70 Kundenbewertungen für Panasonic KX-TG6811 von Amazon.de zusammengefasst und analysiert. Im Durchschnitt wurde das Produkt mit 4.1/5 bewertet, verglichen mit einer durchschnittlichen Bewertung von 4.0/5 für andere Produkte in der Kategorie Schnurlose Telefone auf Amazon.de. Die Größe und die Bedienbarkeit wird von vielen Testern gelobt, auch das Design hat sie beeindruckt.

Bedienbarkeit, Größe, Preisleistungsverhältnis, Design

86% der Kundenmeinungen auf Amazon.de bewerten dieses Produkt positiv.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: Panasonic KX-TG6811GB DECT-Schnurlostelefon (4,6 cm (1,8 Zoll) Grafik-Display) schwarzPanasonic KX-TG6811GB DECT-Schnurlostelefon (4,6 cm (1,8 Zoll) Grafik-Display) schwarz

Sep 2018

Brugeranmeldelse (amazon.fr)

Résumé des avis d’ Amazon.fr sur Panasonic KX-TG6811

 

alaTest a collecté et analysé 2 avis de consommateurs sur Amazon.fr pour le produit Panasonic KX-TG6811. La note moyenne du produit est 5.0 sur 5, tandis que les autres Téléphones Fixes Sans Fil ont une note moyenne de 4.0 sur 5 sur Amazon.fr.

100% des avis sur Amazon.fr donnent une note favorable à ce produit.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: Panasonic KX-TG6811GB noirPanasonic KX-TG6811GB noir

Sep 2018

Brugeranmeldelse (amazon.it)

Risultato recensioni Amazon.it per Panasonic KX-TG6811

 

alaTest ha raccolto ed analizzato 378 recensioni utente su Panasonic KX-TG6811 da Amazon.it. La media della valutazione utenti per questo prodotto è 4.5/5, confrontata con la media della valutazione di 4.2/5 per altri Cordless su Amazon.it.

98% di recensioni su Amazon.it attribuiscono a questo prodotto una valutazione positiva.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: Panasonic KX-TG6811JTB Telefono Cordless DECT, NeroPanasonic KX-TG6811JTB Telefono Cordless DECT, Nero

Sep 2018

Brugeranmeldelse (amazon.es)

Resumen de comentarios en Amazon.es sobre Panasonic KX-TG6811

 

alaTest ha recogido y analizado 28 comentarios de usuarios relacionados al producto Panasonic KX-TG6811 en Amazon.es. En promedio, la calificación de los usuarios para este producto es 4.0/5, al ser comparado con la calificación 4.0/5 de otros productos en la categoria Telefonía Inalámbrica en Amazon.es.

93% de los comentarios en Amazon.es otorgan a este producto una calificación positiva.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: Panasonic KX-TG6811SPB - Teléfono inalámbrico digital (DECT Single, función manos libres), negroPanasonic KX-TG6811SPB - Teléfono inalámbrico digital (DECT Single, función manos libres), negro

Sep 2018

Ekspertanmeldelse af (which.co.uk)

Panasonic KX-TG6811 review

  (Vurdering Skjult)

The Panasonic KX-TG6811 is a mid-range cordless home phone. It's an attractive model, with a large 1.8-inch display and a spacious 120-name phone book. But what did our lab tests reveal about the sound quality on phone calls? Read on to find out.

Dec 2013

Ekspertanmeldelse af (test.de)

Panasonic KX-TG6811

 

Das ­Panasonic KX-TG6811 ist ein gutes schnurloses Telefon (test-Qualitäts­urteil: 2,4). Telefon­funk­tion befriedigend (Note: 2,7). Sprach­qualität gut. Gute Reich­weite sowohl im Stan­dard- als auch im Eco-Modus. Warnton erst nach Überschreiten der...

Qualitäts­urteil: gut (2,4) ; Telefonieren: befriedigend (2,7) ; Anruf­beant­worter: Entfällt ; Hand­habung: gut (2,1) ; Akku: gut (2,3) ; Vielseitig­keit: gut (2,3) ; Umwelt­eigenschaften: gut (2,2)

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

best features you can have

 

this was a replacement to the previous Panasonic I had for more then 18 years . Only bought this new version as a treat ,as the old one was never going to break and was still going strong

Sep 2018

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

possibly good will never find out though

 

I didnt recieve it, argued it, still charged for it, .....fabulous phone picture cost £25 to look at it

Apr 2018

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

Nice phone

 

Bought to replace an old bt phone. Easy to set up, quick delivery, clear sound, very light. Pleased with my purchase

Mar 2018

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

Good phone

 

Not really much to say but it's a good phone was a little disappointed that you have to subscribe to get caller I'd, thought it would just be on the phone. Maybe it's just me I had my old one for a few years.

Mar 2018

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

Great

 

I brought this few days ago is Greate and easy to use. I'm gonna recommend this phone for everyone.

Feb 2018

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

I am happy with this purchase!

 

Simple, landline phone. No fuss, straight forward purchase to replace my previous BT phone (of which my puppies chewed the cord) I like the soft ringtones. I hate when phones only have ear piercing ringtone options but this one is great! (There is some...

Feb 2018

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

Good phone

 

Needed a good quality phone with loud speaker at a reasonable price

Okt 2017

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

Stylish phone

 

Needed to replace my landline but as it doesn't get much use these days due to everyone in our household having mobile phones, I didn't want to spend a fortune. Just wanted a basic phone without an answerphone but with a substantial phone book. This...

Okt 2017

Product Specifications

Administration features

Vækkeur:Ja

Call management

Genopkald:Ja
Navn og vis-nummer:Ja
Opkaldsblokering:Ja

Design

Farve på produkt:Brun / Sort, Sølv
Montage type:Skrivebord

Display

Backlight farve:Hvid
Indbygget display:Ja
Skærm:LCD
Skærmbaggrundsbelysning:Ja
Skærmdiagonal:4,57

Hukommelse

Liste til genopkald:10
Opkaldslistekapacitet:50
Telefonbog kapacitet:120

Indhold af emballage

Antal inkluderede håndsæt:1

Ports & interfaces

Trådløs forbindelse:Ja

Præstation

ECO funktion:Ja
Integreret telefonsvarer:Nej
Ringetonetype:Polyfoniske
Samtaleanlæg:Ja
Type:DECT

Strømstyring

Antal understøttede batterier:2
Batteriteknologi:Nikkel–Metalhydrid (NiMH)
Batteritype:AAA
Genopladningstid for batteri:7
Snakke tid:15
Standby tid:170

Tekniske detaljer

Tastaturbelysning:Ja
Ur/dato display:Ja

Telefon features

Antal melodier:30 / 40
Babytelefon, funktion:Ja
Beskedtæller på base:Nej
Multi håndsæt kapabilitet:6
Night funktion:Ja
Paging funktion:Ja
Polyfoniske ringetoner:Ja
Støjreduktion:Ja
Telefonhøjttaler:Ja

Vægt og størrelse

Håndsæt vægt:129
Mål (håndsæt) (BxHxD):46 x 160 x 30
Størrelse på base:107 x 77 x 86