iRobot Roomba 875

iRobot Roomba 875
alaScore 91

54 anmeldelser

Jun 2018

alaTest har samlet og analyseret 54 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Folk kan virkelig godt lide brugervenligheden.

pålidelighed, brugervenlighed

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Støvsugere får iRobot Roomba 875 en samlet alaScore™ på 91/100 = Fremragende kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 54 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Viser 54 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 10 af 54 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog

Trusted Reviews Recommended

Ekspertanmeldelse af : Richard & Jackie Stevenson (trustedreviews.com)

iRobot Roomba 875

 

No fancy features, just solid robotic vacuuming performance. iRobot Roomba 875.

Impressive cleaning results ; Excellent room coverage ; Good edge cleaning on hard floors ; Effective on pet hairs ; Gentle on furniture ; No tangle roller bars ; Quiet cleaning

Can’t get right into corners ; Poor edge cleaning on carpet ; Lightweight dock needs securing

Simple and effective, the Roomba 875 eschews networking and fancy features for solid cleaning performance and excellent floor coverage.

Sep 2017

Brugeranmeldelse (coolblue.nl)

“Perfect!!!!”

 

Het is een fijne stofzuiger. Ook als ik er niet ben doet de stofzuiger zijn werk.

Aug 2017

Brugeranmeldelse (coolblue.nl)

“Prima investering”

 

De Roomba heeft een prijskaartje, maar wij hebben er veel gemak voor in de plaats gekregen. Een aantal voordelen: - makkelijk te programmeren (ook in het Nederlands) - reinigt heel grondig. Ik had zelf 2 dagen voor de eerste ingebruikname nog...

Relatief stil ; Proper huis als je thuiskomt ; Kan onder de zetel en het bed ; Sensor om niet van trappen te rijden werkt goed

Rijdt zich soms vast onder de kleerkastdeuren (zelfde hoogte als de Roomba zelf)

Aug 2017

Brugeranmeldelse (coolblue.nl)

“Ik zou hem zo opnieuw kopen”

 

Dankzij deze robotstofzuiger moeten wij ipv 1x elke 2 dagen, nu nog maar 1x per week stofzuigen.

Zuigt voldoende krachtig ; Batterij is voldoende voor mijn woning ; Vind keer op keer zijn laadstation terug ; hepa filter

Niet "zeer" stil

Aug 2017

Brugeranmeldelse (coolblue.nl)

“Even een investering, maar elke euro waard gebleken!”

 

Een geweldig apparaat! Ik blijf me steeds verbazen hoe vol het vuilbakje elke dag zit terwijl de vloer op het oog niet heel vuil leek. Ik heb hem zo geprogrammeerd dat hij elke nacht om 1:00u z'n rondje maakt. Omdat hij zo stil is kan dit zonder...

Redelijk stil ; Maakt goed schoon

Nog niet ontdekt

Jul 2017

Brugeranmeldelse (bol.com)

Robot stofzuiger ideale vriend

 

Rijd op zijn gemak heel het huis door en doet zijn werk grondig. Ook met de virtuele muur kun je een gebied afbakenen. Klein minpuntje is dat hij evenveel geluid maakt als een gewone stofzuiger.

Goede kwaliteit ; duurzaam

prijzig

Jul 2017

Brugeranmeldelse (coolblue.nl)

“Gaat grondig te werk”

 

Een echte aanrader voor als je huisdieren hebt.

Stil ; Kuist alle fijn stop op ; Voor huisdieren ; Hepa filter

Voorlopig geen

Jul 2017

Brugeranmeldelse (coolblue.nl)

“Top apparaat”

 

Dit is de 3e robotstofzuiger die ik nu in 2 jaar heb gekocht en by far de beste. Hij vind zelf zijn oplaadstation terug en houdt mijn huiskamer netjes en poezenharen vrij. Ondanks dat hij rond is, komt hij goed genoeg in de hoeken. Je moet alleen niet...

Rijdt keurig zijn rondje zonder overal hard tegen aan te beuken ; Dierenharen zijn geen probleem ; Geluid is minder hard dan normale stofzuiger ; Vindt oplaadstation zelfstandig terug

Rijdt kris kras door de kamer, geen echte route ; Duurt lang, kamer 55m2 duurt 1 uur en 10 min

Jun 2017

Brugeranmeldelse (coolblue.nl)

“Robots zijn geweldig”

 

Robotstofzuiger. 21e eeuw!

Stofzuigende robot ; Zeurt niet ; Steelt niks

Doet de ramen niet. ; Maakt ook niks netjes

Jun 2017

Brugeranmeldelse (coolblue.nl)

“Onontbeerlijk!”

 

De aankoop van de Roomba 875 was een juiste keuze. We gebruiken hem in de leefruimte van onze loft 200m2 en dat doet hij keurig. Alleen op het langharige (10cm vlaslinnen) tapijt in salon heeft hij moeilijkheden. Absoluut een aanrader.

gemakkelijk ; grondig ; snel

vastrijden op langharig tapijt ; klein opvangbakje

Jun 2017