Philips NTX400

alaTest har samlet og analyseret 33 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Anmeldere kan virkelig godt lide pålideligheden.

brugervenlighed, pris, design, pålidelighed

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Stereoanlæg får Philips NTX400 en samlet alaScore™ på 89/100 = Meget God kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 33 anmeldelser)

1 ekspertanmeldelser

Brugeranmeldelser  

Viser 33 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 16 af 33 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog

Brugeranmeldelse (amazon.de)

Zusammenfassung der Amazon.de- Kundenbewertungen für Philips NTX400

 

alaTest hat 6 Kundenbewertungen für Philips NTX400 von Amazon.de zusammengefasst und analysiert. Im Durchschnitt wurde das Produkt mit 4.5/5 bewertet, verglichen mit einer durchschnittlichen Bewertung von 4.1/5 für andere Produkte in der Kategorie Stereoanlagen auf Amazon.de. Am positivsten ist den Testern die Zuverlässigkeit und die Bedienbarkeit aufgefallen. Über die Größe gibt es diverse Auffassungen.

Bedienbarkeit, Preisleistungsverhältnis, Zuverlässigkeit

100% der Kundenmeinungen auf Amazon.de bewerten dieses Produkt positiv.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: Philips NTX400/12 Party-Sound Tower (1000 Watt, Bluetooth, dynamic lighting) schwarzPhilips NTX400/12 Party-Sound Tower (1000 Watt, Bluetooth, dynamic lighting) schwarz

Aug 2018

Ekspertanmeldelse af : David Peruch La Rédaction Lionel G. David Peruch D (planet-sansfil.com)

Philips NTX400, une enceinte sans fil qui fait soirée clubbing à la maison.

 

Philips propose une enceinte audio sans fil qui outre le fait de jouer les morceaux de votre smartphone ou votre tablette crée une ambiance discothèque avec des LED lumineux et du stroboscope.

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

THE SOUND DROPS ON THE BASS

 

THE SOUND DROPS WHEN YOU PUT THE BASS ON THIS WENT BACK AS YOU WOULD EXPECT THIS BE A LOT BETTER FOR THE PRICE IT IS

Aug 2017

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

like it

 

it sounds realy good so i think evryone need at list 1 this one for home party

Aug 2017

Brugeranmeldelse (reevoo.com)

Philips NTX400

 

for me perfect speeker.easy to use, nice sound

Jun 2017

Brugeranmeldelse (reevoo.com)

Philips NTX400

 

Lots of bass, and Bluetooth connects well. Great sound.

Had to return the first one as faulty, brought another but still has small faults, as in clock won't keep the right time and radio station keeps asking to install each time you switch it on.

Jun 2017

Brugeranmeldelse (reevoo.com)

Philips NTX400

 

I love the lights on it looks so nice

Jun 2017

Brugeranmeldelse (reevoo.com)

Philips NTX400

 

So easy to use. We love it. !

No

Feb 2017

Brugeranmeldelse (reevoo.com)

Philips NTX400

 

I was getting this product for my partner for Christmas and when I got it delivered I thought I would give it to her as a early present because I knew she wanted it so much, so she opened it up turnt it on pressed the open try and nothing worked so we...

Feb 2017

Brugeranmeldelse (reevoo.com)

Philips NTX400

 

Looked like a nice Hi Fi

Couldn't use it, as it had a two pin plug. When I spoke to a Curry's manager about this, I was told that it should not have been sold in the UK market. I was not amused, as it was a Christmas present that could not be used when we had guests.

Jan 2017

Brugeranmeldelse (reevoo.com)

Philips NTX400

 

Very loud . The lights are a nice disco touch

The plug is continental. Paying so much and then having to get an adaptor Nuisance !!!!!

Dec 2016

Product Specifications

Andre funktioner

USB direkte-tilstande:Hurtigt frem, Fast Backward, Play/Pause, Previous/Next, Gentag, Shuffle, Stop
USB-tilslutning:Ja
Woofer:Ja

Design

Antal diske:1
Antal optiske diske:1
Disk - indlæsningstype:Tray disc loader
Farve på produkt:Sort, Rød
Kassetteafspiller:Nej
Loader:Bakke
Optisk disk-afspiller:Ja

Ergonomisk

Bas indstillinger:Ja

Indhold af emballage

Brugervejledning:Ja
Fjernbetjening:Ja
FM-antenne:Ja
Garantibevis:Ja
Lynhåndbog:Ja

Multimedie

Basrefleks:Ja
Udgangseffekt (RMS):1000
Woofer diameter:5,08
Woofer, størrelse:5,08

Netværk

Wi-Fi:Nej

Ports & interfaces

AUX indgang:Ja
Bluetooth:Ja
USB 2.0 porte, antal:1
USB-port:Ja

Præstation

Afspilning af diskformater:CD audio
Afspilningstilstand:Program, Gentag, Gentag alle, Gentag mappe, Gentag en, Shuffle
Disk-typer understøttet:CD, CD-R, CD-RW
Indbygget kortlæser:Nej
MP3 afspilning:Ja
Understøttede Lydformater:MP3

Radio

Tuner-funktioner:Auto scan, Auto tuning
Understøttede radiobånd:FM, MW

Strømstyring

AC frekvens:50/60
AC indgangsspænding:100-240
Strømkilde:Strøm

Tekniske detaljer

Diskanthøjttaler:Ja
Plug and play:Ja

Vægt og størrelse

Bredde (emballage):90
Dybde (emballage):38,7
Hovedenhed, dimensioner (BxDxH):287 x 303 x 818
Højde (emballage):39
Nettovægt:13
Pakke vægt:15,3