Philips MCI8080

alaTest har samlet og analyseret 95 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Folk kan virkelig godt lide værdien for pengene. Også størrelsen imponerer, men folk er mindre positive med hensyn til pålideligheden.

design, brugervenlighed, størrelse, pris

pålidelighed

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Stereoanlæg får Philips MCI8080 en samlet alaScore™ på 88/100 = Meget God kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 95 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Viser 2 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 2 af 2 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog (92)

Ekspertanmeldelse af : Jonas Ekelund (gear-online.dk)

Philips Streamium MCI8080

 

Med netværksopkobling og multirums-mulighed er det her et meget fleksibelt anlæg.

Mængder af lydkilder ; Multirum ; Fyldig og stor lyd

Savner dynamik ; Tyndt mellemregister

Det her er måske ikke det mest stilfulde anlæg, men dets B&W-inspirerede gule højttaler-elementer og lækre farveskærm får det bestemt til at stikke ud fra mængden. Som navnet Streamium antyder, så indgår det i Philips’ sortiment af produkter til...

Okt 2012

Ekspertanmeldelse af : Knud Søndergaard (t3.dk)

PHILIPS STREAMER VIDERE

 

Som netværksafspiller har Philips NP3700 de faciliteter, du behøver, men hvis du også lægger vægt på god lyd, bør du spare op og vente på den større NP3900.

Kompakt alt i et-enhed til modtagelse af internetradio og streaming af indhold fra pc, nas-server og Streamium-system. Kan også bruges som clockradio. Brugervenlig betjening med ny touch-skærm. MyRemote-app til Apple- og Android-smartphones samt iPod...

Dårlig lyd. iPod/iPhone-dock ikke standard. Ustabil MyRemote-app.

Sep 2011