Philips FWM200D

Philips FWM200D
alaScore 84

121 anmeldelser

Aug 2018

alaTest har samlet og analyseret 121 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Folk kan virkelig godt lide brugervenligheden.

pris, brugervenlighed, design

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Stereoanlæg får Philips FWM200D en samlet alaScore™ på 84/100 = Meget God kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 121 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Viser 121 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 119 af 121 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog

Brugeranmeldelse (amazon.co.uk)

Amazon.co.uk review summary for Philips FWM200D

 

alaTest has collected and analyzed 14 user reviews of Philips FWM200D from Amazon.co.uk. The average user rating for this product is 4.0/5, compared to an average user rating of 4.2/5 for other Audio Systems on Amazon.co.uk. Reviewers are impressed by the design. The usability also gets good views.

price, usability, design

86% of the reviews on Amazon.co.uk give this product a positive rating.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: Philips FWM200D/05 Mini Hi-Fi SystemPhilips FWM200D/05 Mini Hi-Fi System

Aug 2018

Brugeranmeldelse (amazon.fr)

Résumé des avis d’ Amazon.fr sur Philips FWM200D

 

alaTest a collecté et analysé 69 avis de consommateurs sur Amazon.fr pour le produit Philips FWM200D. La note moyenne du produit est 4.3 sur 5, tandis que les autres Chaînes Hifi Stéréo ont une note moyenne de 3.9 sur 5 sur Amazon.fr.

94% des avis sur Amazon.fr donnent une note favorable à ce produit.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: Philips FWM200D Mini-chaîne CD mp3/wma 100 W USB Station d'accueil pour iPod/iPhonePhilips FWM200D Mini-chaîne CD mp3/wma 100 W USB Station d'accueil pour iPod/iPhone

Aug 2018

Brugeranmeldelse (amazon.it)

Risultato recensioni Amazon.it per Philips FWM200D

 

alaTest ha raccolto ed analizzato 21 recensioni utente su Philips FWM200D da Amazon.it. La media della valutazione utenti per questo prodotto è 4.2/5, confrontata con la media della valutazione di 4.2/5 per altri Sistemi Audio su Amazon.it.

90% di recensioni su Amazon.it attribuiscono a questo prodotto una valutazione positiva.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: Philips FWM200D Sistema Home AudioPhilips FWM200D Sistema Home Audio

Aug 2018

Brugeranmeldelse (amazon.es)

Resumen de comentarios en Amazon.es sobre Philips FWM200D

 

alaTest ha recogido y analizado 5 comentarios de usuarios relacionados al producto Philips FWM200D en Amazon.es. En promedio, la calificación de los usuarios para este producto es 3.6/5, al ser comparado con la calificación 4.1/5 de otros productos en la categoria Sistemas de Sonido en Amazon.es.

80% de los comentarios en Amazon.es otorgan a este producto una calificación positiva.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: Philips FWM200D/12 Minicadena Hi-Fi Base para iPod/iPhone de 100 W (negro)Philips FWM200D/12 Minicadena Hi-Fi Base para iPod/iPhone de 100 W (negro)

Aug 2018

Ekspertanmeldelse af : BesteProduct.nl (besteproduct.nl)

Philips FWM200D

 

Voorlopig als zeer goed! De Philips FWM200D wordt door testredacteuren gezien als één van de betere Miniset. Maar we moeten wel de kanttekening plaatsen dat de Philips FWM200D (nog) niet vaak getest is voor een duidelijk beeld. Controleer of er andere...

Krachtig geluid

AAC-, WAV- of PCM-files worden niet ondersteund

Mar 2012

Ekspertanmeldelse af : Bas Waarts (besteproduct.nl)

Philips FWM200D: hifi-set uit de vederlichte klasse

 

Als je de stoere uitstraling van een modern muzieksysteem net zo belangrijk vindt als een krachtig geluid (en je niet allergisch bent voor blauwe tinten), en niet te veel wilt uitgeven dan is de Philips FWM200D een goede keus. Als de prijs niet...

Krachtig geluid Stoere uitstraling

AAC-, WAV- of PCM-files worden niet ondersteund

Mar 2012

Brugeranmeldelse (reevoo.com)

Philips FWM200D

 

Good quality stereo,sleek design,good sound,stylish,yeah great bit of kit

Jan 2012

Brugeranmeldelse (dooyoo.de)

Musik an

 

Nachdem meine letzte schöne Anlage den Löffel abgegeben hatte, musste ich mir unbedingt etwas einfallen lassen. Zwar konnte ich noch Radio damit hören, aber schon hier war der Klang kratig. Cds konnte ich garnicht mehr abspielen. Zwar hätte ich alles...

alles

nix

Hörgenuss

Jan 2015

Brugeranmeldelse (Philips NL)

Fantastisch!

 

Zeer goed product, gebruik het nu al een paar maanden en het staat ook gewoon mooi naast het scherm van mijn pc. Radio werkt ook verrassend goed doordat de antenne naar eigen wens kan opgehangen worden.

Apr 2013

Brugeranmeldelse (fnac.com)

très bon rapport qualité prix

 

je suis très satisfait de ce produit qui me permet de pouvoir écouter mon ipod.

Nov 2012

Brugeranmeldelse (ciao.es)

Una fiesta con FWM20D Philips

 

Desde mi punto de vista en todos los hogares tendría que haber uno, es necesario ya sea para todos los eventos familiares ya sea cumpleaños, fiesta de egresados universitarios, o simplemente escuchar una balada antes de dormir, como en otras palabras...

precio accesible

pocas entradas ubs

Jun 2012

Brugeranmeldelse (Philips NL)

Een geweldige mini hifi systeem voor een goede prijs

 

Een geweldig apparaat met een goed gebruiks gemak en ik vind hem mooi om te zien en een zeer goed geluid.

Maj 2012

Brugeranmeldelse (Philips NL)

Heel Goed Zelfs Uitstekend

 

Mooie desing Heeft een uitstekende klank cd speelt uitstekend alsook de ubs,en de radio Vandaag pas aangekocht Is wel niet goedkoop. Maar ik geef 5 sterren op het hele toestel Kessel lo 03/03/2012

Mar 2012

Brugeranmeldelse (fnac.com)

Bon produit!!

 

Très content. Bien pratique ,quand on veut écouter de la musique à partir d'un i pod ou d'une clé Usb. Le son est bien.Juste les touches plastiques un peu "Mastoc",mais ça c'est si on veut chipoter.

Feb 2012
1
2