Philips BTM2056

alaTest har samlet og analyseret 265 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Anmeldere kan virkelig godt lide pålideligheden.

brugervenlighed, design, størrelse, pris, pålidelighed

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Stereoanlæg får Philips BTM2056 en samlet alaScore™ på 85/100 = Meget God kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 265 anmeldelser)

1 ekspertanmeldelser

Brugeranmeldelser  

Viser 265 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 218 af 265 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog

Brugeranmeldelse (amazon.co.uk)

Amazon.co.uk review summary for Philips BTM2056

 

alaTest has collected and analyzed 41 user reviews of Philips BTM2056 from Amazon.co.uk. The average user rating for this product is 4.2/5, compared to an average user rating of 4.2/5 for other Audio Systems on Amazon.co.uk. Reviewers really like the reliability and size. The design and usability also get good comments, but many are less positive about the price.

usability, design, size, reliability

price

93% of the reviews on Amazon.co.uk give this product a positive rating.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: Philips BTM2056/10 Micro Music System with Bluetooth and Motorised CD PlayerPhilips BTM2056/10 Micro Music System with Bluetooth and Motorised CD Player

Aug 2018

Brugeranmeldelse (amazon.de)

Zusammenfassung der Amazon.de- Kundenbewertungen für Philips BTM2056

 

alaTest hat 134 Kundenbewertungen für Philips BTM2056 von Amazon.de zusammengefasst und analysiert. Im Durchschnitt wurde das Produkt mit 3.9/5 bewertet, verglichen mit einer durchschnittlichen Bewertung von 4.1/5 für andere Produkte in der Kategorie Stereoanlagen auf Amazon.de. Am positivsten ist den Testern die Zuverlässigkeit und die Bedienbarkeit aufgefallen, auch die Größe hat sie beeindruckt.

Design, Größe, Bedienbarkeit, Preisleistungsverhältnis, Zuverlässigkeit

88% der Kundenmeinungen auf Amazon.de bewerten dieses Produkt positiv.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: Philips BTM2056/12 Microanlage (2x 7,5 Watt RMS, CD/MP3/WMA, Bluetooth, RDS, USB) silberPhilips BTM2056/12 Microanlage (2x 7,5 Watt RMS, CD/MP3/WMA, Bluetooth, RDS, USB) silber

Aug 2018

Brugeranmeldelse (amazon.fr)

Résumé des avis d’ Amazon.fr sur Philips BTM2056

 

alaTest a collecté et analysé 8 avis de consommateurs sur Amazon.fr pour le produit Philips BTM2056. La note moyenne du produit est 3.1 sur 5, tandis que les autres Chaînes Hifi Stéréo ont une note moyenne de 3.9 sur 5 sur Amazon.fr.

88% des avis sur Amazon.fr donnent une note favorable à ce produit.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: Philips - BTM2056 - Système AudioPhilips - BTM2056 - Système Audio

Aug 2018

Brugeranmeldelse (amazon.it)

Risultato recensioni Amazon.it per Philips BTM2056

 

alaTest ha raccolto ed analizzato 19 recensioni utente su Philips BTM2056 da Amazon.it. La media della valutazione utenti per questo prodotto è 3.7/5, confrontata con la media della valutazione di 4.2/5 per altri Sistemi Audio su Amazon.it.

100% di recensioni su Amazon.it attribuiscono a questo prodotto una valutazione positiva.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: Philips BTM2056 Sistema Home AudioPhilips BTM2056 Sistema Home Audio

Aug 2018

Brugeranmeldelse (amazon.es)

Resumen de comentarios en Amazon.es sobre Philips BTM2056

 

alaTest ha recogido y analizado 6 comentarios de usuarios relacionados al producto Philips BTM2056 en Amazon.es. En promedio, la calificación de los usuarios para este producto es 4.0/5, al ser comparado con la calificación 4.1/5 de otros productos en la categoria Sistemas de Sonido en Amazon.es.

100% de los comentarios en Amazon.es otorgan a este producto una calificación positiva.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: Philips BTM2056/12 - Microcadena (15 W RMS, Bluetooth, USB directo, CD, CD-MP3), negroPhilips BTM2056/12 - Microcadena (15 W RMS, Bluetooth, USB directo, CD, CD-MP3), negro

Aug 2018

Ekspertanmeldelse af (whathifi.com)

Philips Micro Music System BTM2056 Bluetooth overview

 

Philips (BTM2056) Hi-Fi System

Brugeranmeldelse (tesco.com)

Phillips by 2056 hi fi system

 

This system is everything I wanted ,cd player but also can connect via Bluetooth my I pad and I pod. I only listen to 3 radio channels so as it isn't a dab radio it didn't\nBother me.very pleased with the sound quality and it looks good too !

Okt 2015

Brugeranmeldelse (tesco.com)

compact and stylish hi-fi

 

This hi-fi has all the features that we need. It is compact and stylish. The sound quality is good.

Okt 2015

Brugeranmeldelse (tesco.com)

I like it

 

I am delighted with my new CD player. It looks good, sounds great. Easy to use. What more could an OAP ask?

Okt 2015

Brugeranmeldelse (tesco.com)

Ok

 

at a couple of weeks but sorry don't think the sound is good

Sep 2015

Brugeranmeldelse (tesco.com)

Great small Hi Fi

 

Just what I wanted for my disable son , to play the MP3 digital audio book, saved a lots of disc changing. It is small and neat space saving; also has a great sound and easy to use.

Sep 2015

Brugeranmeldelse (tesco.com)

music to my ears

 

I am absolutely thrilled with my music Centre would recommend it to anyone exemptional value

Sep 2015

Brugeranmeldelse (tesco.com)

Good All-rounder

 

A good looking machine with great sound quality and many options to choose from whether it be CD's, USB, Bluetooth or just FM radio.\nGood purchase and well pleased with it.

Aug 2015

Brugeranmeldelse (tesco.com)

Excellent features

 

Just what I was looking for. It looks good - and more importantly it sounds good too! Would highly recommend

Aug 2015

Brugeranmeldelse (tesco.com)

Compact

 

I thought this would be powerfull enough for a small barn party....not quite booming enough compared to th previous ghetto blaster. ...Ok for a bedroom though.

Aug 2015

Product Specifications

Andre funktioner

Alarmer:
Antal indbyggede højttalere:
Antenne:
Disktyper der kan afspilles:
Funktioner for disk-afspilning:
Udgangseffekt (musik):15

Design

Farve på produkt:Sort
Kassetteafspiller:Nej
Loader:
Optisk disk-afspiller:y

Display

Berøringsfølsom skærm:Nej
Skærm:LCD
Skærmtype:LCD

Ergonomisk

Integreret ur:
Vægmontering:y
Volumenkontrol:

Godkendelser

Energi-certificeret:Nej

Indhold af emballage

Batterier medfølger:
Brugervejledning:y
FM-antenne:y
Lynhåndbog:y

Lagermedie

Indbygget harddisk:Nej

Multimedie

Antal højttalere:2
Basrefleks:y
Indbyggede højttaler(e):y
Karaoke:Nej
Udgangseffekt (RMS):15

Netværk

Ethernet LAN:Nej
Wi-Fi:Nej

Ports & interfaces

Bluetooth profiler:A2DP
Hovedtelefon udgange:1
Hovedtelefoner, forbindelse:3,5 mm
Kompatibel med Apple dockingstation:Nej
USB 2.0 porte, antal:1
USB-port:y

Præstation

Afspilning af diskformater:CD audio
Disk-typer understøttet:CD, CD-R, CD-ROM, CD-RW
Indbygget kortlæser:Nej
Kanaler, antal:20
MP3 afspilning:y
Understøttede Lydformater:MP3, WMA
USB direkte afspilning:y

Radio

Preset stationer, antal:20
RDS funktioner:
RDS Tuner inkluderet:y
Tuner-funktioner:
Understøttede radiobånd:FM

Strømstyring

AC frekvens:50/60
AC indgangsspænding:110-240
Strømkilde:Strøm

Systemkrav

USB påkrævet:y

Vægt og størrelse

Bredde:40
Bredde (emballage):46
Dybde:10
Dybde (emballage):20
Emballagestørrelse (BxDxH):456 x 197 x 251
Højde:24
Højde (emballage):25
Højde (med stander):24
Pakke vægt:4
Vægt:3