Lenovo Thinkcentre EDGE 91Z 7075B5G

Lenovo Thinkcentre EDGE 91Z 7075B5G
alaScore 88

20 anmeldelser

Sep 2015

alaTest har samlet og analyseret 20 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Anmeldere kan virkelig godt lide størrelsen. Også værdien for pengene imponerer, men brugervenligheden værdsættes ikke af mange.

design, pris, størrelse

brugervenlighed

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Stationære Computere får Lenovo Thinkcentre EDGE 91Z 7075B5G en samlet alaScore™ på 88/100 = Meget God kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 20 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Viser 3 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser
Viser 1 - 3 af 3 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog (16)

Ekspertanmeldelse af: Peter Hyldahl (datatid.dk)

Elegant og prisgunstig løsning

 

Der medfølger en bærepose i stof til denne Lenovo. Men de fleste af osvil nok ikke tage computeren med i byen – de små 8 kilo og den 21,5”store skærm er ikke mobilt.

Sep 2012

Ekspertanmeldelse af: (altomdata.dk)

Flot (næsten) alt i en-computer

 

Lenovo er mest kendt for sine bærbare computere, men producenten har også alt i en-computere, og Alt om DATA har test-et dets ThinkCentre Edge 91z, der nok er flot, men dog mangler en væsentlig detalje

Maj 2012

Ekspertanmeldelse af: datatid.dk (altomdata.dk)

Elegant og prisgunstig løsning

 

Det helsorte design er nydeligt og skæmmes kun af et lidt stort logo i midten under skærmen. Som med HP medfølger der et godt trådløst tastatur og mus – ikke helt på niveau med HP, men tæt på. Modsat HP får du ikke fjernbetjening med. Du får til...

Jan 2012