Apple iMac 27-inch Mid 2011 (MC813, MC814, Z0GF)

alaTest har samlet og analyseret 1053 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Anmeldere kan virkelig godt lide størrelsen.

brugervenlighed, design, pris, pålidelighed, størrelse

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Stationære Computere får Apple iMac 27-inch Mid 2011 (MC813, MC814, Z0GF) en samlet alaScore™ på 92/100 = Fremragende kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 1053 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Viser 1 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 1 af 1 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog (1025)

Ekspertanmeldelse af (altomdata.dk)

iMac med skjulte nyheder

 

Der er nok nogen, der vi sige, at det ikke er størrelsen, der betyder noget, og andre vil sige, at den betyder utrolig meget. Apple hører til sidst-nævnte og har lige sendt deres iMac på gaden i en 27"-version, der derudover også har fået en...

Nov 2010

Product Specifications

En alt-i-en-computer, der er lige så kraftfuld, som den er smuk. Det eneste, du ser, er skærmen, så intet kommer imellem dig og det, der bliver vist. Film, TV-udsendelser, websteder, fotografier - alt ser smukt ud på den nye iMac-skærm i det brede 16:9-format. Den nye iMac er virkelig lige så god som den ser ud. Du får hurtigere processorer, avanceret grafik, mere lagringsplads og mere hukommelse. Med quad-core processorer og avancerede grafikfunktioner er den nye iMac den hidtil hurtigste og mest kraftfulde iMac. iMac tilbyder grafikmuligheder, som er designet til at udnytte hver eneste pixel optimalt. Hvad enten du arbejder med film på amatørbasis eller er en ivrig spiller, giver iMac dig hurtigere, mere jævn og skarpere grafik på hele skærmen. Apple designer produkter med miljøet for øje. Derfor er iMac designet til at være energieffektiv, fri for mange skadelige stoffer og i vid udstrækning genanvendelig.