Samsung S27A950

alaTest har samlet og analyseret 225 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Anmeldere kan virkelig godt lide brugervenligheden. Også designet imponerer, men mange er mindre positive med hensyn til pålideligheden.

design, brugervenlighed

pris, pålidelighed

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Skærme får Samsung S27A950 en samlet alaScore™ på 91/100 = Fremragende kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 225 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Viser 2 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 2 af 2 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog (221)

Ekspertanmeldelse af: Lyd & Billede (lydogbillede.dk)

Expert Review

 

Jeg testede tidligere i år Philips Blade, der til en pris på omkring 1.600 kroner imponerede med sit tynde design og et kontrastforhold på hele 20.000.000:1, og jeg er på baggrund af den skærm ikke vildt imponeret over denne Samsung-skærm til tre gange...

Lynhurtig responstid, 1920 x 1080 opløsning

Glossy-skærm, Småfejl i LED-skærmens kant, Ringe bevægelses-sensor

Jun 2011

Ekspertanmeldelse af: (altomdata.dk)

Samsung SyncMaster S27A950D

 

Dette er umiskendeligt en computerskærm, hvor designet spiller en storrolle. Med det flotte aluminiumslook, de smalle skærmrammer og skærmen,der svæver hen over den store fod, hvor skærmtilslutningerne befindersig, er det et elegant syn.