HP OfficeJet Pro 8730 AiO

HP OfficeJet Pro 8730 AiO
alaScore 95

52 anmeldelser

Aug 2018

alaTest har samlet og analyseret 52 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Folk kan virkelig godt lide brugervenligheden. Også papirhåndteringen imponerer, men størrelsen værdsættes ikke af mange.

præstation, multifunktion, papirhåndtering , brugervenlighed

størrelse

Gennemsnitligt vurderede brugere dette produkt til 95/100 og eksperter vurderede dette produkt 80/100.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 52 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 10 af 48 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog

Ekspertanmeldelse af : William Harrel (pcmag.com)

HP OfficeJet Pro 8730 All-in-One Printer

 

The HP OfficeJet Pro 8730 is an excellent inkjet all-in-one printer that's up to the task of replacing the color laser AIO in your small office.

Fast. Impressive print quality. Highly competitive running costs. Very well-built. 50-sheet one-pass duplexing ADF. Laser-like security features. Versatile connectivity.

Pricey compared with competitors. Support for borderless prints limited to A4 and letter-size. Only one paper input source.

Bottom Line: The HP OfficeJet Pro 8730 is an excellent inkjet all-in-one printer that's up to the task of replacing the color laser AIO in your small office.

Maj 2018

Brugeranmeldelse (hp.com)

All the features I need at a good price.

 

I purchased this printer after I was unhappy with the previous 2 printers I bought. The quality has been as good as the laser printer I used in my office at work. It was easy to set up. It remains completely stable while printing and, so far, as worked...

Feb 2018

Brugeranmeldelse (hp.com)

Very pleased!

 

Great fit for my accounting home office. All of my clients are paperless now, so the scanning feature is a must. Fast, efficient and intuitive. And the HP Instant Ink program option is a cost-effective no-brainer. This HP was an upgrade from my HP...

Jan 2018

Brugeranmeldelse (hp.com)

Great Printer, Scanner, Copier & Fax Machine

 

Always had HP Printers. My last printer was a HP OfficeJet Pro 8600 which is now my backup printer. This new model is absolutely beautiful. HP Printers are very reliable and are definite work horses for a home office business.

Dec 2017

Brugeranmeldelse (hp.com)

Great printer!

 

All around great printer for home use. My college children love all the great features provided for their school work. We only purchase HP printers and I have to say, with very little maintenance, they run always perform seamless for my family.

Dec 2017

Brugeranmeldelse (hp.com)

Excellent product.

 

My previous HP printer, a J6480 all-in-one, did not stay logged on to the wireless network and had to be hard-wired. This one works fine, and I can locate it anywhere. I love the 2-sided copying.

Nov 2017

Brugeranmeldelse (hp.com)

This printer works beautifully.

 

This printer was easy to set up and has great features. I was up-and-running in no time! I am pleased with the amount of work it can handle at a time. I like the white, but probably would have preferred black if it had been available. I am also pleased...

Sep 2017

Brugeranmeldelse (hp.com)

great printer

 

Have had many multi-function printers. The 8730 is GREAT. I print 50 + pages per week and this printer is fast. Whether printing, scanning or faxing, it meets and exceeds my expectations. Wish I had found it long ago. I would definitely recommend it.

Aug 2017

Brugeranmeldelse (hp.com)

better

 

every generation of these machines is better than the last.i would rather buy a new machine [$269.00] than replace the print head [$155.00].easy choice,and new is new.you can't beat smoother,quieter ,faster

Aug 2017

Brugeranmeldelse (hp.com)

Impressive print quality

 

This printer was very easy to unpack and install. The print quality is far better than my previous printers. This printer has several features ( two sided print, copy, fax) which all work flawlessly.

Jul 2017

Product Specifications

Design

Farve på produkt:Grå

Display

Berøringsfølsom skærm:Ja
Farveskærm:Ja
Indbygget display:Ja
Skærm:CGD
Skærmdiagonal:10,9

Fax

Fax afsendelse:20
Fax opløsning:200 x 200
Fax opløsning (sort & hvid):200 x 200
Fax transmission hastighed:4
Fax-hukommelse:100

Godkendelser

Energi-certificeret:Ja

Input kapacitet

Indgående papirtype:Papirbakke
Kapacitet i automatisk dokumentføder:50
Standard input-kapacitet:250

Kopiering

Ændring af størrelse ved kopiering:25 - 400
Kopieringshastighed (farve, kladdekvalitet, A4):37
Kopihastighed (normal kvalitet, farve, A4):16
Kopihastighed (normal kvalitet, sort, A4):22
Kopihastighed (sort, kladdekvalitet, A4):37
Maksimal kopiopløsning:600 x 600
Maksimalt antal kopier:99

Lagermedie

Indbygget kortlæser:Nej
Intern hukommelse:512
Maksimal intern hukommelse:512

Miljømæssige betingelser

Driftstemperatur (T-T):5 - 40
Lagrings-temperatur (T-T):-40 - 60
Relativ luftfugtighed (H-H):25 - 75

Netværk

Ethernet LAN:Ja
Mobil printteknologi:Apple AirPrint, HP ePrint, Mopria Print Service / Apple AirPrint,HP ePrint,Mopria Print Service
Wi-Fi:Ja
Wi-Fi-standarder:IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n / IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.11n

Output kapacitet

Maksimal output- kapacitet:150
Standard output kapacitet:150

Papirhåndtering

ISO A-serie, størrelser (A0...A9):A4, A5, A6 / A4,A5,A6
JIS B-seriestørrelser (B0...B9):B5
Kuverter, størrelser:C5, C6, DL / C5,C6,DL
Maksimal ISO A-serie papirstørrelse:A4
Medietyper, universalbakke:Blankt papir, Matteret papir, Fotopapir, Almindeligt papir

Ports & interfaces

Bluetooth:Nej
Direkte print:Nej
Standard grænseflader:Ethernet, RJ-11, USB 2.0, Trådløst LAN

Præstation

Aktiv brug (maks.):30000
All-in-one multitasking:Ja
Anbefalet arbejdscyklus:250 - 2000
Antal printpatroner:4
Digital afsender:Ja
Dupleks funktioner:Udskrive
Dupleks printfunktioner:Automatisk
Fax:Colour faxing / Farve
HP-dynamic security:Ja
Indbygget processer:Ja
Kopiering:Colour copying / Farve
Print:Colour printing / Farve
Print farver:Sort, Blå, Magenta, Gul
Printteknologi:Termisk inkjet
Processor frekvens:1200
Skanning:Colour scanning / Farve

Printhastighed

Maksimal opløsning:2400 x 1200
Print marginer:3,3
Printhastighed (sort, kladdekvalitet, A4/US Letter):36
Standard printersprog:PCL 6, PostScript 3 / PCL 6,PostScript 3
Tid til første side (farve, normal):11
Tid til første side (sort, normal):10
udskriftshastighed (farve, kladdekvalitet, A4/US brev):36
Udskriftshastighed (farve, normal kvalitet, A4/US brev):20
Udskriftshastighed (sort, normal kvalitet, A4/US brev):24

Scanning

Indgående farvedybde:24
Niveauer i gråtoneskala:256
Optisk skanningsopløsning:1200 x 1200
Skan til:E-mail
Skanningshastighed (farve):8
Skanningshastighed (sort):19
Skanningsområde, maksimum:216 x 356
Skanningsteknologi:CIS
Skanningstype:Fladvogn & ADF
TWAIN-version:1.9
Understøttede billedformater:BMP, JPS, PNG, TIF / BMP,JPS,PNG,TIF
Understøttede dokumentformater:PDF, RTF, TXT / PDF,RTF,TXT

Software

Understøttede Mac operativsystemer:Ja
Understøttede Windows operativsystemer:Ja

Specifikke funktioner for mærket

HP-dynamic security:Ja

Strømstyring

AC frekvens:50/60
AC indgangsspænding:100-240
Strømforbrug ( gennemsnitlig drift ):35
Strømforbrug (dvaletilstand):1,3
Strømforbrug (klar):7,2
Strømforbrug (off):0,14

Vægt og størrelse

Bredde:499,5 / 50
Dybde:449,7 / 45
Højde:32,7 / 327,3
Vægt:15,2