HP OfficeJet 6950 AiO

alaTest har samlet og analyseret 97 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Folk kan virkelig godt lide størrelsen. Også udskriftskvaliteten imponerer, men folk er mindre positive med hensyn til designet.

brugervenlighed, præstation, pris, udskriftskvalitet, størrelse

design

Gennemsnitligt vurderede brugere dette produkt til 91/100 og eksperter vurderede dette produkt 85/100.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 97 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Viser 97 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 10 af 97 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog

Ekspertanmeldelse af (digitalfotoforalla.se)

HP OfficeJet 6950

 

Bra multifunktionsskrivare med ett bra pris. Den tryckkänsliga skärmen är liten.

För ett bra pris får du massor av funktioner och en fin utskrifts­kvalitet, som dock inte är klassens bästa.

Sep 2017

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

HP Officejet 6950

 

Perfect all in one unit at a fantastic price. Easy to use and produces quality printing.

Okt 2018

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

Totally Amazing!!!

 

I go through printers like you go through seasons...4 a year lol so this time I thought I would try a different one, When the printer arrived I took it out of the box an thought if was going to take me hours, but I followed, and understood the...

Sep 2018

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

6950 PRINTER

 

1. My previous HP Officejet scaner could save automatically to a monthly folder and give a serial name. I can't find it on this software. Also it seems that I lose the "save to folder" each time I start a new scan. 2. I see the printer on my wifi and...

Sep 2018

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

Great reliable printer

 

LOve it only on buying , told you got editing software for photos .Don't know how to find it I thought it was on the CD? But it is a very good printer I have laptop and the printer love them both.

Aug 2018

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

Ink Levels

 

Why do the ink levels not show more accurately what ink is left. My ink levels are always empty, even after I have put new refils in.

Aug 2018

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

Printer stopped printing

 

The reason why is because it sometimes took up to 15mins to print something and now all I get is looking for printer. I went into the store where I brought it from and I have re installed the printer and yet it still comes up with looking for Printer

Aug 2018

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

Easy set up

 

Great printer with all functions and very easy to set up.

Jun 2018

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

difficult to install on MacBook

 

It took me four hours to install. The instruction booklets were helpless on the issue. Ultimately I went online, discovered this is a problem you should know about and found a workaround on line.

Jun 2018

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

Good features

 

This print was easy to set up clear printed fast and great for mobile print and

Maj 2018

Product Specifications

Design

Farve på produkt:Sort

Display

Berøringsfølsom skærm:Ja
Farveskærm:Nej
Indbygget display:Ja
Skærm:LCD
Skærmdiagonal:5,59

Fax

Fax opløsning (sort & hvid):300 x 300
Fax transmission hastighed:4
Fax-hukommelse:99
Modem hastighed:33,6

Godkendelser

Energi-certificeret:Ja
Overholder RoHS:Ja

Indhold af emballage

Brugervejledning:Ja
Garantibevis:Ja

Input kapacitet

Indgående papirtype:Papirbakke
Standard input-kapacitet:225

Kopiering

Kopihastighed (normal kvalitet, farve, A4):22
Kopihastighed (normal kvalitet, sort, A4):28
Maksimal kopiopløsning:600 x 600

Lagermedie

Indbygget kortlæser:Nej
Intern hukommelse:1000 / 1024
Maksimal intern hukommelse:1024

Netværk

Ethernet LAN:Ja / Nej
Mobil printteknologi:Apple AirPrint,HP ePrint,Mopria Print Service
Wi-Fi:Ja
Wi-Fi-standarder:IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.11n

Output kapacitet

Standard output kapacitet:60

Papirhåndtering

ISO A-serie, størrelser (A0...A9):A4,A5,A6
ISO B-serie, størrelser (B0...B9):B5
ISO C-serie, størrelser (C0...C9):C5,C6
JIS B-seriestørrelser (B0...B9):B5
Maksimal ISO A-serie papirstørrelse:A4
Medietyper, universalbakke:Blankt papir, Matteret papir, Fotopapir, Almindeligt papir
Non-ISO udskriftsmediestørrelser:L

Ports & interfaces

Bluetooth:Nej
Direkte print:Ja
Standard grænseflader:RJ-11, Trådløst LAN / USB”

Præstation

Aktiv brug (maks.):15000
All-in-one multitasking:Ja
Antal printpatroner:4
Digital afsender:Nej
Dupleks funktioner:Udskrive
Dupleks printfunktioner:Automatisk
Farve på produkt:Sort
Fax:Colour faxing
HP-dynamic security:Ja
Kopiering:Colour copying
Print:Colour printing
Print farver:Sort, Blå, Magenta, Gul
Printteknologi:Termisk inkjet
Processor frekvens:500
Skanning:Colour scanning

Printhastighed

Maksimal opløsning:4800 x 1200
Standard printersprog:PCL 3
Udskriftshastighed (sort, normal kvalitet, A4/US brev):29

Processor

Processor frekvens:500

Scanning

Indgående farvedybde:24
Optisk skanningsopløsning:1200 x 1200
Skanningsområde, maksimum:216 x 356
Skanningstype:Fladvogn & ADF

Software

Understøttede Mac operativsystemer:Mac OS X 10.10 Yosemite,Mac OS X 10.11 El Capitan,Mac OS X 10.9 Mavericks
Understøttede mobile operativsystemer:Android, iOS
Understøttede Windows operativsystemer:Windows 10 Education,Windows 10 Enterprise,Windows 10 Home,Windows 10 Home x64,Windows 10 Pro,Windows 10 Pro x64,Windows 7 Enterprise,Windows 7 Enterprise x64,Windows 7 Home Basic,Windows 7 Home Basic x64,Windows 7 Home Premium,Windows 7 Home Premium x64,Windows 7 Professional,Windows 7 Professional x64,Windows 7 Starter,Windows 7 Starter x64,Windows 7 Ultimate,Windows 7 Ultimate x64,Windows 8,Windows 8 Enterprise,Windows 8 Enterprise x64,Windows 8 Pro,Windows 8 Pro x64,Windows 8 x64,Windows 8.1,Windows 8.1 Enterprise,Windows 8.1 Enterprise x64,Windows 8.1 Pro,Windows 8.1 Pro x64,Windows 8.1 x64

Specifikke funktioner for mærket

HP-dynamic security:Ja

Strømstyring

AC frekvens:50/60
AC indgangsspænding:100-240
Strømforbrug ( gennemsnitlig drift ):5
Strømforbrug (dvaletilstand):1,2
Strømforbrug (maks.):22
Strømforbrug (off):0,29

Vægt og størrelse

Bredde:463,7
Dybde:518
Højde:228,7
Vægt:7,7