HP OfficeJet 6950 AiO

alaTest har samlet og analyseret 104 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Folk kan virkelig godt lide udskriftskvaliteten. Også størrelsen imponerer, men folk er mindre positive med hensyn til designet.

brugervenlighed, præstation, pris, størrelse, udskriftskvalitet

design

Gennemsnitligt vurderede brugere dette produkt til 90/100 og eksperter vurderede dette produkt 85/100.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 104 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Viser 104 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 10 af 104 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog

Ekspertanmeldelse af (digitalfotoforalla.se)

HP OfficeJet 6950

 

Bra multifunktionsskrivare med ett bra pris. Den tryckkänsliga skärmen är liten.

För ett bra pris får du massor av funktioner och en fin utskrifts­kvalitet, som dock inte är klassens bästa.

Sep 2017

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

Ink Levels

 

Why do the ink levels not show more accurately what ink is left. My ink levels are always empty, even after I have put new refils in.

Aug 2018

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

Printer stopped printing

 

The reason why is because it sometimes took up to 15mins to print something and now all I get is looking for printer. I went into the store where I brought it from and I have re installed the printer and yet it still comes up with looking for Printer

Aug 2018

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

Easy set up

 

Great printer with all functions and very easy to set up.

Jun 2018

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

difficult to install on MacBook

 

It took me four hours to install. The instruction booklets were helpless on the issue. Ultimately I went online, discovered this is a problem you should know about and found a workaround on line.

Jun 2018

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

Good features

 

This print was easy to set up clear printed fast and great for mobile print and

Maj 2018

Brugeranmeldelse (argos.co.uk)

Easy to Setup and Use

 

I bought this after my old printer broke which I had for years and didn't want to replace. I searched for reviews and decided on the HP OfficeJet 6950. It was easy to set up following the quick start procedure and then finishing online. I have printed,...

Nov 2017

Brugeranmeldelse (argos.co.uk)

Excellent printer.

 

Bought as a replacement for an old printer. Straightforward to set up.

Nov 2017

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

A Nightmare.

 

Not compatiable with Windows 10 software. No use to me.

Nov 2017

Brugeranmeldelse (argos.co.uk)

Nightmare to set up

 

Hewlett Packard are always great quality printers but this one was so complicated to set up I had to get a man in. Don't buy this printer unless you are a 'techie wizard' . Never again! Didn't even bother with the free ink trial as just setting up the...

Okt 2017

Product Specifications

Design

Farve på produkt:Sort

Display

Berøringsfølsom skærm:Ja
Farveskærm:Nej
Indbygget display:Ja
Skærm:LCD
Skærmdiagonal:5,59

Fax

Fax opløsning (sort & hvid):300 x 300
Fax transmission hastighed:4
Fax-hukommelse:99
Modem hastighed:33,6

Godkendelser

Energi-certificeret:Ja
Overholder RoHS:Ja

Indhold af emballage

Brugervejledning:Ja
Garantibevis:Ja

Input kapacitet

Indgående papirtype:Papirbakke
Standard input-kapacitet:225

Kopiering

Kopihastighed (normal kvalitet, farve, A4):22
Kopihastighed (normal kvalitet, sort, A4):28
Maksimal kopiopløsning:600 x 600

Lagermedie

Indbygget kortlæser:Nej
Intern hukommelse:1000 / 1024
Maksimal intern hukommelse:1024

Netværk

Ethernet LAN:Ja / Nej
Mobil printteknologi:Apple AirPrint,HP ePrint,Mopria Print Service
Wi-Fi:Ja
Wi-Fi-standarder:IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.11n

Output kapacitet

Standard output kapacitet:60

Papirhåndtering

ISO A-serie, størrelser (A0...A9):A4,A5,A6
ISO B-serie, størrelser (B0...B9):B5
ISO C-serie, størrelser (C0...C9):C5,C6
JIS B-seriestørrelser (B0...B9):B5
Maksimal ISO A-serie papirstørrelse:A4
Medietyper, universalbakke:Blankt papir, Matteret papir, Fotopapir, Almindeligt papir
Non-ISO udskriftsmediestørrelser:L

Ports & interfaces

Bluetooth:Nej
Direkte print:Ja
Standard grænseflader:RJ-11, Trådløst LAN / USB”

Præstation

Aktiv brug (maks.):15000
All-in-one multitasking:Ja
Antal printpatroner:4
Digital afsender:Nej
Dupleks funktioner:Udskrive
Dupleks printfunktioner:Automatisk
Farve på produkt:Sort
Fax:Colour faxing
HP-dynamic security:Ja
Kopiering:Colour copying
Print:Colour printing
Print farver:Sort, Blå, Magenta, Gul
Printteknologi:Termisk inkjet
Processor frekvens:500
Skanning:Colour scanning

Printhastighed

Maksimal opløsning:4800 x 1200
Standard printersprog:PCL 3
Udskriftshastighed (sort, normal kvalitet, A4/US brev):29

Processor

Processor frekvens:500

Scanning

Indgående farvedybde:24
Optisk skanningsopløsning:1200 x 1200
Skanningsområde, maksimum:216 x 356
Skanningstype:Fladvogn & ADF

Software

Understøttede Mac operativsystemer:Mac OS X 10.10 Yosemite,Mac OS X 10.11 El Capitan,Mac OS X 10.9 Mavericks
Understøttede mobile operativsystemer:Android, iOS
Understøttede Windows operativsystemer:Windows 10 Education,Windows 10 Enterprise,Windows 10 Home,Windows 10 Home x64,Windows 10 Pro,Windows 10 Pro x64,Windows 7 Enterprise,Windows 7 Enterprise x64,Windows 7 Home Basic,Windows 7 Home Basic x64,Windows 7 Home Premium,Windows 7 Home Premium x64,Windows 7 Professional,Windows 7 Professional x64,Windows 7 Starter,Windows 7 Starter x64,Windows 7 Ultimate,Windows 7 Ultimate x64,Windows 8,Windows 8 Enterprise,Windows 8 Enterprise x64,Windows 8 Pro,Windows 8 Pro x64,Windows 8 x64,Windows 8.1,Windows 8.1 Enterprise,Windows 8.1 Enterprise x64,Windows 8.1 Pro,Windows 8.1 Pro x64,Windows 8.1 x64

Specifikke funktioner for mærket

HP-dynamic security:Ja

Strømstyring

AC frekvens:50/60
AC indgangsspænding:100-240
Strømforbrug ( gennemsnitlig drift ):5
Strømforbrug (dvaletilstand):1,2
Strømforbrug (maks.):22
Strømforbrug (off):0,29

Vægt og størrelse

Bredde:463,7
Dybde:518
Højde:228,7
Vægt:7,7