Canon Pixma MG6250

Canon Pixma MG6250
alaScore 89

1393 anmeldelser

Nov 2015

alaTest har samlet og analyseret 1393 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Mange kan virkelig godt lide udskriftskvaliteten.

brugervenlighed, pris, præstation, design, udskriftskvalitet

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Printere får Canon Pixma MG6250 en samlet alaScore™ på 89/100 = Meget God kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 1393 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Viser 2 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 2 af 2 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog (1374)

Ekspertanmeldelse af: Peter Gotschalk (gear-online.dk)

Canon PIXMA MG6250

 

Selv om vi med hastige skridt bevæger os mod et papirløst samfund, kan man stadig fra tid til anden få brug for at printe eller scanne. Her er multifunktions-maskinerne geniale. Vi har kigget på en af Canons nyeste modeller i den bedre ende.

Flotte farver ; Hurtig ; Trådløs

Larmer en smule ; Dyre patroner

Navnet er MG6250 og dækker over en inkjet-printer med fem farvepatroner. Dette sikrer en bedre farvegengivelse, men naturligvis også en bedre udnyttelse af de enkelte farver, da spildet er mindre. Maskinen er udført i pianosort plastic med afrundede...

Jun 2011

Ekspertanmeldelse af: Lyd & Billede (lydogbillede.dk)

Expert Review

 

Hvis du er på udkig efter en printer, der kan dække alle husholdningens basale print- og scanningsbehov, så er Canon MG6250 et rigtig godt bud. Billeder bliver flotte og skarpe, og almindelige dokumenter spyttes ud i en lind strøm. De separate patroner...

Flotte farver, Hurtig, Trådløs

Larmer en smule, Dyre patroner

Jun 2011