Nokia 3310 (2017)

alaTest har samlet og analyseret 819 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Anmeldere kan virkelig godt lide muligheden for at medtage. Også værdien for pengene imponerer, men forbindelsesmulighederne værdsættes ikke af mange.

størrelse, brugervenlighed, batteri, pris, bærbar

kamera, forbindelse, GPS navigation

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Mobiltelefoner får Nokia 3310 (2017) en samlet alaScore™ på 92/100 = Fremragende kvalitet.

Se alle Nokia Mobiltelefoner

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 819 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Viser 2 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 2 af 2 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog (816)

Ekspertanmeldelse af : Christian B. Wiggers (mobiltest.dk)

Nokia 3310 (2017) test

 

Vi kender alle samme finske Nokia og de fleste ved nok også at Nokia gik fra at være verdens største mobil producent, endda med et pænt stykke ned til den næste, til at blive overtaget af Microsoft og efter nogle år med produkter der aldrig slog...

Nov 2017

Brugeranmeldelse (dustinhome.dk)

A perfect second phone, with extended battery

 

I bought this phone right before I arrived in Denmark as I wanted to keep my old phone number: what a surprise! The nostalgia effect is here and this 3310 is holding DAYS of battery with no problem at all. Granted I don't use it that much for texts,...

Anbefal

Jun 2018