HTC Sensation 4G

alaTest har samlet og analyseret 1143 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Anmeldere kan virkelig godt lide muligheden for at medtage. Også skærmen imponerer, men modtagelsen værdsættes ikke af anmeldere.

brugervenlighed, præstation, skærm, bærbar, design

batteri, pålidelighed, modtagelse, forbindelse

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Mobiltelefoner får HTC Sensation 4G en samlet alaScore™ på 88/100 = Meget God kvalitet.

Se alle HTC Mobiltelefoner

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 1143 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Viser 4 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 4 af 4 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog (1125)

Ekspertanmeldelse af : Christian B. Wiggers (mobiltest.dk)

HTC Sensation test

 

Så kom den endelig på vores bord – Sensation - som HTC kalder deres nye top mobil. Vi indrømmer gerne, at den har vi længe ventet på med spænding, ja faktisk lige siden starten af året, hvor det, HTC kunne præsentere i Barcelona, var en lidt slap...

Jul 2011

Ekspertanmeldelse af : Høy (appsandroid.dk)

Anmeldelse af HTC Sensation

 

Mange siger at har du set en enkel HTC mobiltelefon, har du set dem alle. Det mener jeg ikke. Både HTC Desire HD, og HTC Incredible S, mener jeg skiller sig ud fra mængden. Nu gør HTC Sensation også

"Hvorfor skulle jeg købe HTC Sensation frem for Samsung galaxy S 2?". Dette er et af de spørgsmål jeg oftests får stillet via mail de her dage, og det er svært at svare på. Du skal købe HTC Sensation fordi du vil have en kvalitetsmobil, du vil have en...

Jul 2011

Ekspertanmeldelse af : Mikkel (computerworld.dk)

Test: HTC Sensation går i flæsket på Galaxy S II

 

Mobilen Sensation er HTC's seneste forsøg på at skabe en topmobil, der sparker konkurrenterne i løgposen. Men hvor god er telefonen egentlig - og kan den slå Samsung Galaxy S II? Få svaret her.

Høj skærmopløsning ; Ny udgave af HTC Sense

Tung, vejer 148 gram ; Låsemekanisme ikke intuitiv ; Lidt trist skærm i forhold til konkurrenterne

Jun 2011

Ekspertanmeldelse af : mobilsiden.dk (recordere.dk)

Anmeldelse af HTC Sensation

 

Sensation er en fin Android-smartphone, men den er slet ikke så sensationel, som man skulle forvente.

Jeg havde faktisk glædet mig til at teste HTC Sensation - men overraskelsen og sensationen er udeblevet. HTC har tilføjet endnu en mobil til rækken, som nok primært vil blive solgt på det visuelle layout i HTC Sense 3.0.

Maj 2011