HTC Desire / HTC Bravo / HTC Desire A8181

alaTest har samlet og analyseret 6738 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Anmeldere kan virkelig godt lide skærmen. Også størrelsen imponerer, men folk er mindre positive med hensyn til modtagelsen.

brugervenlighed, præstation, størrelse, skærm, design

batteri, modtagelse

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Mobiltelefoner får HTC Desire / HTC Bravo / HTC Desire A8181 en samlet alaScore™ på 88/100 = Meget God kvalitet.

Se alle HTC Mobiltelefoner

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 6738 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Viser 5 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 5 af 5 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog (6697)

Ekspertanmeldelse af : Christian B. Wiggers (mobiltest.dk)

HTC Desire test

 

Nogle gange sker det her på mobiltest.dk, at vi får telefoner til test, som vi faktisk har en ret god idé om, hvordan de er, længe inden vi får åbnet æsken. En sådan telefon er HTC Desire. Vi har testet søstermodellen kaldet Nexus One, som er udviklet...

Apr 2010

Ekspertanmeldelse af : appsandroid.dk (appsandroid.dk)

Anmeldelse af HTC Desire

 

Android mobiltelefonen HTC Desire specifikationer, samt anmeldelse: ◦ 480 X 800 WVGA opløsning(3,7 tommer AMOLED kapasitiv(touchfølsom) skærm). ◦ 1 GHz processor(Snapdragon). ◦ Android 2,1 Operativ styresystem(Eclair). ◦ HTC Sense ◦ ROM 512 MB(der er...

Jul 2011

Ekspertanmeldelse af : Mobilsiden (mobilsiden.dk)

HTC Desire - mobiltest - del 2

 

Hvor sulten er Desire på strøm? Er der dansk SMS-ordbog? Hvor flydende er brugerfladen? Velkommen til del 2 af Mobilsiden.dk's store HTC Desire test.

Nov 2010

Ekspertanmeldelse af (komputer.dk)

Fremragende telefon

 

HTC Desire er en smartphone, der kører Googles styresystem, Android. HTC har lagt sin egen og lettilgængelige brugerflade, HTC Sense, ind over telefonen.

Hurtig processor; Stor skærm; Høj opløsning; HTC Sense

Svage multimediefunktioner

Det gør det muligt at udskifte nogle af de indbyggede funktioner som fx medieafspilleren, der ikke er imponerende. Men der er specifikt to ting, der gør netop HTC Desire til den bedste Android-mobil lige nu: processoren og skærmen.

Aug 2010

Ekspertanmeldelse af : Jeppe (computerworld.dk)

Test: HTC Desire er en genial supermobil

 

Forventningerne til HTC Desire har været ekstremt høje, men supermobilen leverer varen - og skuffer kun på et enkelt punkt. Vi har testet telefonen, der er det absolut bedste alternativ til iPhone.

Fantastisk hurtig, velfungerende og proppet med funktionalitet ; Flot, højtopløst skærm ; HTC Sense ser flot ud og fungerer godt med Facebook og Twitter

Batterilevetiden er skuffende ; Vi savner en app til rutevejledning med GPS

HTC Desire giver baghjul til Sony Ericsson X10 på de fleste områder, dog ikke kameraet. Klik for større billede.

Apr 2010