Doro PhoneEasy 612

alaTest har samlet og analyseret 2617 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Folk kan virkelig godt lide muligheden for at medtage. Også skærmen imponerer, men folk er mindre positive med hensyn til modtagelsen.

brugervenlighed, størrelse, skærm, bærbar, design

modtagelse, GPS navigation, forbindelse

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Mobiltelefoner får Doro PhoneEasy 612 en samlet alaScore™ på 87/100 = Meget God kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 2617 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Viser 2 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 2 af 2 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog (2602)

Ekspertanmeldelse af : Åsa Warme (gear-online.dk)

Doro PhoneEasy 612

 

Denne klaptelefon føles robust og gennemtænkt med mange gode funktioner, bl.a. kan du ændre tekststørrelse. Og takket være den belagte overflade risikerer man ikke så nemt, at den glider ud af hånden.

Tekstjustering ; Bordoplader ; Stor skærm ; ICE ; SOS

Prisen ; Mangler lommelygte

Også denne telefon fra Doro er en klaptelefon, men til forskel fra 715 er 612 sammenklappelig. Hvad du foretrækker, er naturligvis et spørgsmål om smag, så prøv dig frem. Du kan få den i sort eller i lækker aubergine, og med i pakken er en smart...

Okt 2012

Ekspertanmeldelse af : Lyd & Billede (lydogbillede.dk)

Expert Review

 

Vil du kunne mere end blot at ringe og sende sms'er, kan det her være et alternativ for dig. Med kameraet kan du tage billeder, som du så kan sende til venner og bekendte. Du kan vælge tekststørrelse, spille spil og endda lytte til radio i det...

Tekstjustering, Bordoplader, Stor skærm, ICE, SOS

Prisen, Mangler lommelygte

Okt 2012