Apple iPhone 4s

alaTest har samlet og analyseret 23718 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Mange kan virkelig godt lide muligheden for at medtage. Også præstationen imponerer, men anmeldere er mindre positive med hensyn til modtagelsen.

brugervenlighed, præstation, design, kamera, bærbar

batteri, modtagelse

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Mobiltelefoner får Apple iPhone 4s en samlet alaScore™ på 90/100 = Fremragende kvalitet.

Se alle Apple Mobiltelefoner

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 23718 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Viser 7 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 7 af 7 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog (23486)

Ekspertanmeldelse af : mobiltest.dk (mobiltest.dk)

Apple iPhone 4S Test

 

Ingen tvivl om at Iphone 4S er den mest fantastiske Iphone til dato. Men andet ville da også være mærkeligt. Iphone 4S har ikke revolutioneret mobiltelefoner på samme måde som den oprindelige Iphone. Og sammenligner man med en Iphone 4, så er der ikke...

Feb 2012

Ekspertanmeldelse af (digitalfotoonline.dk)

Apple iPhone 4S 32GB

 

Den nye smartphone fra Apple er lynhurtig, men for fotoentusiasten er det især kameradelen, der imponerer med fine detaljer og skarphed.

Jan 2012

Ekspertanmeldelse af (altomdata.dk)

Sådan skal det gøres

 

Den ligner forgængeren, men sammen med forbedret hardware og markant opdateret software er iPhone 4S en væsentligt bedre smartphone end forgængeren

Jan 2012

Ekspertanmeldelse af : mobiltjek.dk (mobiltjek.dk)

Apple iPhone 4S 16GB

 

De fleste havde nok regnet med, at Apple ville løftet sløret for en ny iPhone 5. Den nyeste iPhone i folden kom i stedet til at hedde 4S. Og du skal ikke lade dig narre af det konservative navn. Med iPhone 4S har Apple perfektioneret en i forvejen...

Dec 2011

Ekspertanmeldelse af : Mobilsiden (mobilsiden.dk)

iPhone 4S - en bedre iPhone (mobiltest)

 

TEST: Er iPhone 4S en smartphone du ikke kan undvære, eller blot mere af det samme. Denne anmeldelse går tæt på Apples 4S'er.

Nov 2011

Ekspertanmeldelse af : recordere.dk (recordere.dk)

Test af antenne i iPhone 4 og 4S

 

Er antennen bedre til at modtage i den nye iPhone 4S sammenlignet med iPhone 4. Vi satte os for at lave en simpel sammenligning.

Nov 2011

Ekspertanmeldelse af : Jeppe Christensen (recordere.dk)

Anmeldelse af iPhone 4S

 

Det er mere end svært at se forskel på iPhone 4 og iPhone 4S.

iPhone 4S er en fremragende mobiltelefon, men er du allerede godt tilfreds med din iPhone 4 eller endda 3GS, så er der ingen grund til at smide Dankortet på disken.

Okt 2011