Philips SENSEO HD7870

alaTest har samlet og analyseret 1974 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Mange kan virkelig godt lide størrelsen. Også værdien for pengene imponerer, men mange er mindre positive med hensyn til støjen.

præstation, design, brugervenlighed, pris, størrelse

støj

Gennemsnitligt vurderede brugere dette produkt til 86/100 og eksperter vurderede dette produkt 72/100.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 1974 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Viser 1974 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 699 af 1974 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog

Brugeranmeldelse (amazon.co.uk)

Amazon.co.uk review summary for Philips SENSEO HD7870

 

alaTest has collected and analyzed 66 user reviews of Philips SENSEO HD7870 from Amazon.co.uk. The average user rating for this product is 4.1/5, compared to an average user rating of 4.3/5 for other products in the same category on Amazon.co.uk. Opinions about the performance and noise are overall positive. The design and price also get good opinions.

usability, price, design, noise, performance

85% of the reviews on Amazon.co.uk give this product a positive rating.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: Philips Senseo Twist HD7870/10 POD Coffee System - White/ GreenPhilips Senseo Twist HD7870/10 POD Coffee System - White/ Green

Aug 2018

Brugeranmeldelse (amazon.com)

Amazon.com review summary for Philips SENSEO HD7870

 

alaTest has collected and analyzed 1 user review of Philips SENSEO HD7870 from Amazon.com. The average user rating for this product is 1.0/5, compared to an average user rating of 4.0/5 for other products in the same category on Amazon.com.

0% of the reviews on Amazon.com give this product a positive rating.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: HD 7870/60 Senseo TwistHD 7870/60 Senseo Twist

Aug 2018

Brugeranmeldelse (amazon.de)

Zusammenfassung der Amazon.de- Kundenbewertungen für Philips SENSEO HD7870

 

alaTest hat 615 Kundenbewertungen für Philips SENSEO HD7870 von Amazon.de zusammengefasst und analysiert. Im Durchschnitt wurde das Produkt mit 4.5/5 bewertet, verglichen mit einer durchschnittlichen Bewertung von 4.2/5 für andere Produkte auf Amazon.de. Am positivsten ist den Testern die Größe und die Bedienbarkeit aufgefallen, die Leistung wird ebenfalls positiv bewertet.

Leistung, Design, Bedienbarkeit, Preisleistungsverhältnis, Größe

Lärm

95% der Kundenmeinungen auf Amazon.de bewerten dieses Produkt positiv.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: Philips HD7870/60 Senseo Twist Kaffeepadmaschine mit Touchdisplay Misty DawnPhilips HD7870/60 Senseo Twist Kaffeepadmaschine mit Touchdisplay Misty Dawn

Aug 2018

Brugeranmeldelse (amazon.it)

Risultato recensioni Amazon.it per Philips SENSEO HD7870

 

alaTest ha raccolto ed analizzato 7 recensioni utente su Philips SENSEO HD7870 da Amazon.it. La media della valutazione utenti per questo prodotto è 2.1/5, confrontata con la media della valutazione di 4.4/5 per altri prodotti su Amazon.it.

43% di recensioni su Amazon.it attribuiscono a questo prodotto una valutazione positiva.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: Philips Senseo, Macchina da caffè "Senseo Twist" a cialde, con display touch, Nero (Misty Dawn)Philips Senseo, Macchina da caffè "Senseo Twist" a cialde, con display touch, Nero (Misty Dawn)

Aug 2018

Ekspertanmeldelse af : Andrew Williams (trustedreviews.com)

Philips Senseo Twist HD7870

 

A neat pod machine that makes two drinks at a time

Can make two drinks at a time ; Easy to use

Plastic taste to early drinks ; Senseo blends inferior to Nespresso ; Plasticky build quality ; So-so build quality

The Senseo Twist is a neat little coffee machine that lets you make two coffees at the same time. It doesn't produce the best coffee in town but it is quite cheap and easy to use.

Nov 2014

Ekspertanmeldelse af (which.co.uk)

Philips Senseo Twist HD7870/60 review

  (Vurdering Skjult)

The new Philips Senseo Twist comes in black/blue (HD7870/60) and zany white/lime (HD7870/10) colour combinations. With futuristic backlit touch controls, will this latest Senseo pod coffee machine impress with its hot drink offerings? Our researcher...

Ekspertanmeldelse af : Sean Paajanen (about.com)

Senseo Coffee Maker

 

The Senseo has a sleek and modern look, and it\'s just as innovative on the inside. By using light pressure, the brewing process is faster than with regular drip machines. You can have a freshly-brewed cup of coffee in under 2 minutes. My old drip...

Fast brewing No-mess pods

A little loud

The brewing process produces a nice foamy layer on top the coffee, which is an almost luxurious touch. Oh, and speaking of the coffee, it\'s excellent. There are new models of the Senseo available now, including the Supreme (which I have also reviewed)

Aug 2012

Ekspertanmeldelse af : Joanda Ringelink (besteproduct.nl)

Philips Senseo Twist HD7870; een handige aanvulling voor een lekker kopje koffie

 

Ik moet zeggen dat ik het eerste Senseo apparaat dat ik ooit aangeschaft heb, uiteindelijk weggegeven heb omdat ik het maar een flauwe hap vond. Nu ik deze vernieuwde Philips Senseo Twist HD7870 mocht testen stond ik er - zoals je wellicht kunt...

Snel Warm Heerlijk, mits je echte goede pads gebruikt

Geen max streepje op het watterreservoir Moet snel bijgevuld worden

Apr 2015

Ekspertanmeldelse af (koffiecenter.nl)

PHILIPS SENSEO TWIST LIMOENGEEL HD7870/10

 

et zijn nieuwe vormgeving geeft de Senseo Twist een frisse en stijlvolle uitstraling in jouw keuken. Met de Senseo Twist kun je nu nog intenser genieten van jouw kop koffie. Hij is namelijk uitgerust met geavanceerde functies, zoals de instelbare...

Schakelt zichzelf uit en is dus energiezuinig. Snelle opwarmtijd zodat je snel je eerste kopje koffie krijgt

Heeft geen melkfunctie voor bijvoorbeeld een cappuccino.

Aug 2012

Ekspertanmeldelse af : Veronika Holzinger (sempre-vita.com)

Schneller Kaffeegenuss auf Knopfdruck – Philips Senseo Twist HD7870, HD7872 und HD7873

 

Philips präsentiert seine neue Senseo-Generation mit komplett überarbeitetem Design- und Bedienkonzept sowie neuen Funktionen und Farben.

Die Senseo Twist Generation HD7870, HD7872 und HD7873 soll im Handel zu einem UVP von 99,99 € bis 139,99 €, je nach Modell, erhältlich sein.

Aug 2012

Brugeranmeldelse (which.co.uk)

Senseo

  (Vurdering Skjult)

Probably one of the cheapest coffee makers but well worth the moneyWe live in Spain and can get same coffee bags from Mercadonna (local supermarket) they are copys but just as good.Love it .It only boils enough water for two cups ,so economical to

Okt 2013

Brugeranmeldelse (which.co.uk)

Good but far from perfect

  (Vurdering Skjult)

I was using Senseo style coffee pods by Melangerie (from LIDL) BEFORE getting the Senseo, making good real coffee at around £0.10 per cup. I found at first that the Senseo (Viva Cafe model) did not extract as much taste as with my previous machine, but...

Aug 2013

Brugeranmeldelse (kieskeurig.nl)

Philips Twist HD7870/60

 

TW9vaSBlbiBkb2VsdHJlZmZlbmQuIERpdCBpcyBpbm1pZGRlbHMgb256ZSA0ZSBTZW5zZW8gZW4gZGFhciBpayBnZWsgYmVuIG9wIGtvZmZpZSB2YW4gZWVuIHBhZCBibGlqdmVuIHdlIGR1cyBlZW4gU2Vuc2VvIGtvcGVuLiBEZSB0d2lzdCB2b25kIGlrIGVyZyBtb29pIG1hYXIga2xlaW4gd2F0ZXJyZXNlcnZvaXIgaXMgZXJnIGphbW1lci4gRGFhciBuYWFzdCB6aXQgaGV0IG1lbnUgYWFuIGRlIHppamthbnQgZW4gbmlldCBtZWVyIGFhbi4uLg==

Jan 2016

Brugeranmeldelse (kieskeurig.nl)

Philips Twist HD7870/60

 

VHNqYSwgbWFjaGluZSB6ZXQga29mZmllLi4uLi4uIG1hYXIgZGFhciBpcyBoZXQgZGFuIG9vayB2b29yIGdlbWFha3QsIHNtYWFrIGhhbmd0IG50dXVybGlqayBhZiB2YW4gc29vcnQga29mZmllLCB0b2NoPyBPcHZhbmdiYWtqZSBrb210IGFsIGJpam5hIGxvcyB3YW5uZWVyIGlrIGVyIG5hYXIga2lqay4gSWRlbSB2b29yIGRlIGRpc3BlbnNlciB3YWFyIGRlIGtvZmZpZSB1aXQga29tdC4gR2FmIG9vayBzbmVsIGthbGsgbWVsZGluZywuLi4=

Dec 2015

Product Specifications

Andre funktioner

2 kopper ad gangen:y
Auto-sluk tid:900
Brygge stop:y
Bryggetid:0,5
Bryggetid (1 kop):30
Bryggetid 2 kopper:60
Bryggetid ved fuld kapacitet:1
Direkte start:y
Emballagestørrelse (BxDxH):290 x 295 x 362 / 290 x 362 x 295
Fremstillet i Poland: / Ja / y
Hældetudens højde:15
Indhold (liter, kopper):1 / 6 / 1L / 6 cups
Indikator ved tom tank:y
Låg der åbnes nemt:y
Oprindelsesland: / Polen
Strøm:1450
Strømforbrug (maks.):1450
Strømforbrug (Standby):0,22
Type:Kaffe

Design

Antal tude:2
Boks design:Fritstående
Farve på produkt:Blå, Lilla / Hvid, Gul / Rød / Sort / Sort, Blå
Indbygget display:Nej
Kontroltype:Sensor / Touch
Nyskabende teknologi inden for kaffe:Pod-system
Produkttype:Kapsel kaffemaskine / Pod coffee machine

Ergonomisk

Aftagelig drypbakke:Ja / y
Dele, der tåler opvaskemaskine:Ja / y
Dryppe/tud justering:Lodret
Kalk indikator: / Ja
Kan gå i opvaskemaskinen:y
Ledningslængde:0,8
Tænd- og slukkontakt med lys:Ja

Præstation

Anti-dryp funktion:Ja
Automatisk afkalkning:Ja / y
Indbygget kaffemølle:Nej
Justerbar kaffestyrke:Ja
Kaffe type:Coffee pod / Kaffekapsel / Pod
Kaffefremstilling:Ja
Kaffemaskine type:Semi-auto
Kopper, indholdsmængde:-, 2 / 6 / 6, 2 / 8
Mælke tank:Nej
Type af drik:Kaffe
Vandtank, indholdsmængde:1

Strømstyring

AC frekvens:50 / 50/60
AC indgangsspænding:100-240 / 220-240
Automatisk sluk:Ja / y
Automatisk slukning efter:15
Automatisk slukning efter (maks.):15
Strøm:1450 / 1450, 0.22
Tilslutningseffekt:1450 / 1450, 0.22

Tekniske detaljer

Dele, der tåler opvaskemaskine:Ja
Maksimal skål højde:150
Oprindelsesland:Polen

Vægt og størrelse

Bredde:25 / 250 / 320
Bredde (emballage):29 / 29,3 / 293
Dybde:250 / 31 / 310
Dybde (emballage):29 / 29,5 / 290
Højde:310 / 32 / 320
Højde (emballage):36 / 36,2 / 360
Vægt:2,17