Philips HD7459

alaTest har samlet og analyseret 72 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Folk kan virkelig godt lide størrelsen.

brugervenlighed, pris, præstation, design, størrelse

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Kaffe- & Espressomaskiner får Philips HD7459 en samlet alaScore™ på 86/100 = Meget God kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 72 anmeldelser)

Brugeranmeldelser  

Viser 72 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 20 af 72 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog

Brugeranmeldelse (amazon.co.uk)

Amazon.co.uk review summary for Philips HD7459

 

alaTest has collected and analyzed 1 user review of Philips HD7459 from Amazon.co.uk. The average user rating for this product is 4.0/5, compared to an average user rating of 4.3/5 for other Coffee & Espresso Makers on Amazon.co.uk.

100% of the reviews on Amazon.co.uk give this product a positive rating.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: Philips HD7459/20 - coffee maker - blackPhilips HD7459/20 - coffee maker - black

Jun 2018

Brugeranmeldelse (amazon.it)

Risultato recensioni Amazon.it per Philips HD7459

 

alaTest ha raccolto ed analizzato 9 recensioni utente su Philips HD7459 da Amazon.it. La media della valutazione utenti per questo prodotto è 4.7/5, confrontata con la media della valutazione di 4.4/5 per altri Macchine Caffé & Espresso su Amazon.it.

100% di recensioni su Amazon.it attribuiscono a questo prodotto una valutazione positiva.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: Philips N HD7459/20 Macchina Caffè 1.2L, 1000W,Philips N HD7459/20 Macchina Caffè 1.2L, 1000W,

Jun 2018

Brugeranmeldelse (mediamarkt.de)

Tolle Kaffeemaschine

 

Formschön, mit Zeitschaltuhr , einfache Bedienung. Online bestellt, schnelle Lieferung an den Markt vor Ort

Mar 2018

Brugeranmeldelse (mediamarkt.de)

Kaffeemaschine

 

Kaffee schmeckt sehr lecker. Timerfunktion ist super und klappt zuverlässig. Abschaltautomatik nach 30 min. ist etwas kurz, man sollte den Kaffee in eine Thermoskanne umfüllen.

Abschaltautomatik etwas kurz

Okt 2017

Brugeranmeldelse (bol.com)

Top apparaat

 

Makkelijke bediening en lekkere koffie

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

Sep 2017

Brugeranmeldelse (saturn.de)

Toll

 

Ich finde d. Kaffeemaschine sehr gut. Die Maschine laesst sich sehr gut bedienen. Und sie ist schnell. Alles super gut.

Aug 2017

Brugeranmeldelse (bol.com)

een goede en gemakkelijke koffiepot

 

dat hij makkelijk in gebruik is en lekker warm blijft en na een half uur uit gaat dus je vergeet nooit meer om de koffiepot uit te zetten

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

Aug 2017

Brugeranmeldelse (Philips NL)

Matig tot slecht qua gebruik en duurzaamheid

 

Zoals anderen heb ook ik het omslaande filter, zodat je drab in je koffie hebt of hele slappe. Wat ik het ergste vind is dat het plaatje zo lelijk is geworden, binnen 10 maanden. Gewoon ingevreten, zo zonde, want ik ben wel tevreden over het design

Jul 2017

Brugeranmeldelse (mediamarkt.de)

Vollkommen in Ordnung

 

Schnelle Lieferung, der Timer funktioniert, der Kaffee schmeckt und die Bedienung ist eigentlich unkompliziert. Wir haben sie erst seit einer Woche, aber bis jetzt macht sie einen super Eindruck für ihr Geld und erfüllt Ihre Funktionen. Das einzige was...

Super Design

Jul 2017

Brugeranmeldelse (bol.com)

Goed product voor die prijs

 

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

Kwetsbaar

Jun 2017

Brugeranmeldelse (bol.com)

Koffiezetapparaat

 

Prima apparaat, maar jammer dat hij automatisch na 30 minuten uitschakeld. Als je een tweede kopje hete kofffie wil drinken, dan moet je dus doordrinken. Nu is dit volgens mij wel onderdeel van EU richtlijnen!

Goede prijs/kwaliteit

automatische uitschakeling

Jun 2017

Brugeranmeldelse (saturn.de)

Das Produkt hat gute Eigenschaften

 

Die Kaffeemaschine sieht gut aus und bereitet vor allem großartigen Kaffee zu. Leider kann ich sehr schlecht erkennen ob das Gerät noch eingeschaltet ist, da die Displaybeleuchtung nach kurzer Zeit abschaltet.

Jun 2017

Product Specifications

Andre funktioner

Bryggetid:10
Farve:
Materiale:
Oprindelsesland: / Kina

Design

Beholder til brygget kaffe:Kande
Beholder til materiale fra brygget kaffe:Glas
Boks design:Fritstående
Farve på produkt:Bourgogne, Metallic / Bourgogne, Rustfrit Stål / Sort, Metallic / Sort, Rød
Indbygget display:Ja
Kontroltype:Knapper
Materiale kabinet:Metal, Plastik / Plastik, Rustfrit Stål
Nyskabende teknologi inden for kaffe:Dråbe
Produkttype:Dråbe kaffemaskine / Drip coffee maker

Ergonomisk

Aftagelig brygge/infusion enhed:Ja
Aftageligt svingfilter:
Dele, der tåler opvaskemaskine:Ja
Kan gå i opvaskemaskinen:Ja
Ledningslængde:0,85
Skridsikkert fodunderlag:Ja
Tænd- og slukkontakt med lys:Ja
Vandmåler:Ja

Indhold af emballage

Brugervejledning:Ja

Præstation

Americano fremstilling:Ja
Anti-dryp funktion:Ja
Indbygget kaffemølle:Nej
Kaffe type:Malet kaffe
Kaffefremstilling:Ja
Kaffemaskine type:Semi-auto
Kopper, indholdsmængde:15
Timer:Ja
Type af drik:Amerikano / Kaffe
Vandtank, indholdsmængde:1,2
Varmeplade:Nej

Strømstyring

AC frekvens:50/60
AC indgangsspænding:220-240
Automatisk sluk:Ja
Strøm:1000
Tilslutningseffekt:1000

Tekniske detaljer

Dele, der tåler opvaskemaskine:Ja
Indbygget on/off-knap (tænd/sluk):Ja
Kabellængde:0,85
Kan gå i opvaskemaskinen:Ja
Oprindelsesland:Kina
Strømforbrug (normal):1000
Vandtank, materiale:Plastik

Vægt og størrelse

Bredde:21 / 24 / 240
Bredde (emballage):29,9 / 299
Dybde:21 / 210 / 24
Dybde (emballage):26 / 260
Højde:32 / 320
Højde (emballage):38 / 380
Pakke vægt:1,94
Vægt:1,42