Ninja CF065UK

alaTest har samlet og analyseret 39 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Mange kan virkelig godt lide pålideligheden. Også værdien for pengene imponerer, men folk er mindre positive med hensyn til præstationen.

brugervenlighed, pris, design, pålidelighed

størrelse, støj, præstation

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Kaffe- & Espressomaskiner får Ninja CF065UK en samlet alaScore™ på 89/100 = Meget God kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 39 anmeldelser)

Brugeranmeldelser  

Viser 40 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 10 af 40 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog

Brugeranmeldelse af: Ross (reevoo.com)

Ninja CF065UK

 

This is a great looking addition to our office and makes a fantastic cup of coffee.

Sep 2017

Brugeranmeldelse af: Andrew (reevoo.com)

Ninja CF065UK

 

very easy to use

none

Sep 2017

Brugeranmeldelse af: Selena (reevoo.com)

Ninja CF065UK

 

Variety of drinks, ease of use, ease of cleaning

Aug 2017

Brugeranmeldelse af: S (reevoo.com)

Ninja CF065UK

 

Timer function - great for early mornings

The milk frother is a bit of a faff. A steamer function would have made it 10/10

Aug 2017

Brugeranmeldelse af: Raymond (reevoo.com)

Ninja CF065UK

 

Really good looking adds quality to our kitchen. Very easy to use.

Did not realise the frothier was separate. My daughters has a frother attachment on the machine which is slightly easier.

Jul 2017

Brugeranmeldelse af: Carlos (reevoo.com)

Ninja CF065UK

 

Coffee comes out really hot and it actually allows the coffee to bloom properly

Nothing

Jul 2017

Brugeranmeldelse af: Oliver (reevoo.com)

Ninja CF065UK

 

It is utterly fantastic! Makes a great cup of coffee and is so simple to use. The milk froth-er is brilliant too. It makes you clean it too- it shuts down until you put some vinegar or cleaning solution through it, so you can't be lazy.

None that I have found so far!

Jun 2017

Brugeranmeldelse af: Cat (reevoo.com)

Ninja CF065UK

 

Looks good and is easy to use

Would be great if it could offer an espresso option

Jun 2017

Brugeranmeldelse af: James (reevoo.com)

Ninja CF065UK

 

I have read the reviews, but have not found one issue myself. I have had it for around 6 weeks now. It's infinitely better than my old Delonghi machine, which cost around 4 times the price,

N/A

Jun 2017

Brugeranmeldelse af: Antonia (reevoo.com)

Ninja CF065UK

 

Flavour of the coffee and quickness and ease of use

Milk frothier is a bit fiddly

Mar 2017