DeLonghi ECP 35.31

DeLonghi ECP 35.31
alaScore 89

35 anmeldelser

Jan 2018

alaTest har samlet og analyseret 35 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Anmeldere kan virkelig godt lide præstationen. Også kvaliteten imponerer, men brugervenligheden værdsættes ikke af mange.

pris, kvalitet, præstation

støj, brugervenlighed

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Kaffe- & Espressomaskiner får DeLonghi ECP 35.31 en samlet alaScore™ på 89/100 = Meget God kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 35 anmeldelser)

Brugeranmeldelser  

Viser 33 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 10 af 33 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog

Brugeranmeldelse af: Sheila (ao.com)

De'Longhi Traditioal Pump ECP35.32 Espresso Coffee Machine

 

"Very Noisy. Nice looking machine, complicated, had to practice using it until we mastered it. Getting there slowly."

Good build quality; Looks good; Value for money

Complicated; Noisy

Maj 2017

Brugeranmeldelse af: David (kieskeurig.nl)

Prima espresso

 

RWVuIHBhYXIgd2VrZW4gZ2VsZWRlbiBiZWdhZiBtaWpuIFNlYWNvIFBvZW1pYSBoZXQgcGxvdHMgbWV0IGVlbiB2cmlqIGx1aWRlIGtuYWwuIEVyZ2VucyB3YXMgZHVpZGVsaWprIGlldHMga2Fwb3QgZ2VnYWFuIGVuIGdlemllbiBkZSBsZWVmdGlqZCB2b25kIGlrIGhldCBuaWV0IHdhYXJkIGRhYXIgZWVuIHJlcGFyYXRpZSB0ZSBsYXRlbiB1aXR2b2VyZW4uIFdhcyBvcCB6b2VrIG5hYXIgZWVuIGFwcGFyYWF0IHZhbiBlZW4gemVsZmRlLi4u

Y29tcGFjdCBmb3JtYWF0IDsgbmlldCBkdXVy

bm9nIG5pZXQga3VubmVuIG9udGRla2tlbg==

Feb 2017

Brugeranmeldelse af: Ron (kieskeurig.nl)

Duidelijke machine eenvoudig te bedienen

 

U2ltcGVsIGVuIGVlbnZvdWRpZ2UgZXNwcmVzc28gbWFjaGluZSB2cmllbmRlbGlqayBnZXByaWpzZCBnb2VkZSBzbmVsbGUgbWFuaWVyIG9tIGVlbiB2ZXJzIGtvcGplIGtvZmZpZSBtZWUgdGUgemV0dGVu

RWVudm91ZGlnIDsgTWFra2VsaWpr

Dec 2016

Brugeranmeldelse af: Jan (coolblue.nl)

“Mooi en handig apparaat.”

 

Heerlijk kopje koffie.

formaat ; handig in gebruik ; diverse mogelijkheden ; automatische uitschakeling

zwak maatschepje ; geluid

Jan 2018

Brugeranmeldelse af: Yo (coolblue.nl)

“Goede keuze geweest.”

 

Goed apparaat voor een goede prijs. Hete koffie. Heeft geen automatische stop. Je moet dus zelf de watertoevoer uitzetten anders stroomt je kopje over. Omdat je zelf de gemalen koffie per 1 of 2 kopjes in de machine doet, kun je heel makkelijk van...

Prijs ; Makkelijk te bedienen ; Makkelijk van koffiesoorten wisselen

Geen automatische stop

Jan 2018

Brugeranmeldelse af: Wessel de Vries (coolblue.nl)

“Een eyecatcher die zorgt voor goede koffie!”

 

Dit koffiezetapparaat is een echte eyecatcher! Daarnaast zet hij lekkere koffie en werkt de melkopschuimer perfect. Het apparaat is wel een tikje luidruchtig, maar zeg nou zelf: iedereen mag toch weten dat je een heerlijk bakje koffie zet? Lees je voor...

Eyecatcher ; 'Echte' koffie ; Goede melkopschuimer ; Niet te groot

Je moet je even inlezen voor gebruik ; Lastig schoon te maken

Dec 2017

Brugeranmeldelse af: Aly Schuit (coolblue.nl)

“ben erg blij met het apparaat.”

 

het enige minpuntje is het toch wel iets kleine waterreservoir. Een prima apparaat, goede prijs/kwaliteit balans.

makkelijk ; prachtig design ; makkelijk schoon te maken ; goede schuim bij cappucino

klein waterreservoir, verder geen minpunten

Dec 2017

Brugeranmeldelse af: LUC vanhastel (coolblue.nl)

“perfekte aankoop”

 

enkel pluspunten!

goede afmetingen ; mooi en funktioneel ; perfekte opwarming

Dec 2017

Brugeranmeldelse af: Martijn Stekelenburg (coolblue.nl)

“Prima dingetje”

 

Prima dingetje. Goedkoop, snel geleverd. Blijf nu alleen met mijn zak koffiebonen zitten.

Mooi apparaat ; Makkelijk te bedienen ; Weinig onderhoud

twee kopjes tegelijk

Nov 2017

Brugeranmeldelse af: Colette Lacoste (coolblue.nl)

“Goed apparaat voor een schappelijke prijs.”

 

Solider dan de Saeco/Philips machine die we eerst hadden. Ook de onderdelen. Kwaliteit koffie is vergelijkbaar.

Okt 2017