DeLonghi EC 685.BK

DeLonghi EC 685.BK
alaScore 89

35 anmeldelser

Apr 2018

alaTest har samlet og analyseret 35 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Anmeldere kan virkelig godt lide præstationen.

størrelse, pris, præstation

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Kaffe- & Espressomaskiner får DeLonghi EC 685.BK en samlet alaScore™ på 89/100 = Meget God kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 35 anmeldelser)

Brugeranmeldelser  

Viser 35 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 10 af 35 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

Espresso service for me

 

I purchased this machine last week and never had a better coffee in a short time you can have a great coffee fully adjustable to your own taste and strength my family love this product and keep coming back for more I could afford to buy in stores but...

Apr 2018

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

Amazing

 

I got this last month I love it the coffee/latte it makes is jus pure amazing my daughter loves the milk warmer for hot chocs

Apr 2018

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

Fantastic!!!

 

Just collected it from click and collect an hour ago, got it home, followed instructions for first use and just made my first latte. The creme on the espresso was just perfect compared to my old machine, was not expecting my first espresso to be this...

Mar 2018

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

Great coffee

 

In love with this machine has never made a bad drink

Jan 2018

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

Great wee machine

 

Nice and compact and looks well made. Works quicker than my older model. My only gripe is that 2 espresso cups struggle to fit under the filter.

Jan 2018

Brugeranmeldelse (kieskeurig.nl)

Pracht design in combinatie met uitstekende prestatie

 

RXJ2YXJpbmcgbmEgZWVuIG1hYW5kIGdlYnJ1aWs6IFZlZWwgYmV0ZXJlIHByZXN0YXRpZSBkYW4gbWlqbiBvdWRlIChlZW52b3VkaWdlKSBEZUxvbmdoaSBxdWEgcG9tcHdlcmtpbmcgZW4gdGVtcGVyYXR1dXIuIE9vayBkZSBlbGVjdHJvbmljYSB6b2FscyBkZSBhdXRvbWF0aXNjaGUgdnVsbGluZyB2YW4gw6nDqW4gb2YgdHdlZSBrb3BqZXMsIGRvb3IgZGUgZ2VicnVpa2VyIG5hYXIgYmVob2VmdGUgaW4gdGUgc3RlbGxlbiwgaXMgZWVuLi4u

UHJpbWEgd2Vya2VuZGUgdGVjaG5pZWsgOyBIYW5kaWdlIGVsZWt0cm9uaXNjaGUgYWFuc3R1cmluZyA7IEZyYWFpZSBkZXNpZ24=

Apr 2018

Brugeranmeldelse (kieskeurig.nl)

Compakte machine voor een prima prijs.

 

RGl0IGFwcGFyYWF0IG51IHJ1aW0gZWVuIHdlZWsgaW4gZ2VicnVpaywgZW4gaWsga2FuIGVyIGFsbGVlbiBtYWFyIHBvc2l0aWVmIG92ZXIgemlqbiwgem93ZWwgZGUgZ2VtYWxlbiBrb2ZmaWVib25lbiBhbHMgZGUgRVNFIHNlcnZpbmdzIHNtYWtlbiBwcmltYSwgb29rIGRlIHRlbXBlcmF0dXVyIGlzIG9wIHN0YW5kIDMgcHJpbWEgaW4gb3JkZSwgdmVyZGVyIGhlZWZ0IGhpaiBvb2sgZWVuIG1vb2llIGNvbXBhY3RlIHZvcm1nZXZpbmcu

TW9vaWUgY29tcGFjdGUgdm9ybWdldmluZyA7IE1hYWt0IHByaW1hIGVzcHJlc3NvIDsgU2NoZXJwZSBwcmlqcw==

Feb 2018

Brugeranmeldelse (kieskeurig.nl)

handig apparaat

 

SWsgaGViIGhldCBhcHBhcmFhdCBnZWtvY2h0IG5hZGF0IGlrIGVyIGJpaiBlZW4gdnJpZW5kaW4gZXNwcmVzc28gbWVlIGdlemV0IGhlYiBlbiBoZXQgaGVlbCBtYWtrZWxpamsgdmluZCBnYWFuLiBFbiBkYXQgamUgamUgZmF2b3JpdGUga29mZmllIGt1bnQgZ2VicnVpa2VuLiBEYXQgaXMgdm9vciBtaWogaGV0IGdyb290c3RlIHBsdXNwdW50LiBEYWFybmFhc3QgdmVydnVpbCBqZSBtaW5kZXIgYWxzIGplIGdlbWFsZW4ga29mZmllLi4u

dnJpamUga29mZmllIGtldXplIDsgbWluZGVyIGFmdmFsIDsgbW9vaSBjb21wYWN0IGRlc2lnbg==

Jan 2018

Brugeranmeldelse (kieskeurig.nl)

Wat we nodig hadden

 

RGUnTG9uZ2hpIEVDIDY4NS5NIGlzIGVlbiBwZXJmZWN0IGFwYXJhYXQuIFdlIGtyaWpnZW4gemVsZnMgbWV0IHByZS1ncm91bmQga29mZmllIGdvZWQgcmVzdWx0YWF0IG1hYXIgc3RyYWtzIGdhYW4gd2UgbWV0IHZlcnNjaGlsbGVuZGUgYm9uZW4gZXhwZXJpbWVudGVyZW4uIERlIGtvZmZpZSBoZWVmdCBnb2VkZSBjcmVtYS4gV2UgdmluZGVuIGhldCBrdW5uZW4gaW5zdGVsbGVuIHZhbiBkZSBjbCdzIHdhdGVyIGVyZyBiZWh1bHB6YWFtLi4u

c2xlZWsgOyBzdGlsIDsgYXV0by1zdG9w

Jan 2018

Brugeranmeldelse (kieskeurig.nl)

compact op de keuken

 

SGFuZGlnIGluIGdlYnJ1aWsgdm9vciAxIG9mIDIga29wamVzIGtvZmZpZSBwZXIgZGFnLiBFbiBuZWVtdCB3ZWluaWcgcnVpbXRlIGluIGJlc2xhZyBpbiBtaWpuIGNvbXBhY3RlIGtldWtlbi4gRW4gZGUga29mZmllIHNtYWFrdCBoZWVybGlqayE=

Y29tcGFjdA==

Dec 2017