Jabra Elite Sport

alaTest har samlet og analyseret 86 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Folk kan virkelig godt lide pålideligheden. Også muligheden for at medtage imponerer, men baskvaliteten værdsættes ikke af folk.

lyd, brugervenlighed, komfort, bærbar, pålidelighed

pris, baskvalitet

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Hovedtelefoner får Jabra Elite Sport en samlet alaScore™ på 98/100 = Fremragende kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 86 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Viser 1 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 1 af 1 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog (85)

Ekspertanmeldelse af: Morten (computerworld.dk)

Test af Jabra Elite Sport: Det er fedt - men kan du leve med kompromisserne?

 

Ægte trådløse headsets uden nogen former for kabler er så småt begyndt at dukke op. Vi tester Elite Sport med indbygget pulsmåler fra danske Jabra.

God lydkvalitet ; Sidder perfekt i øret og falder ikke ud ; Der er aldrig synkroniseringsproblemer mellem de to højttalere ; Holder langt hen ad vejen Hvad Jabra lover

Batterilevetiden er stadig lav, og opladningen af headsettet tager lang tid ; Du maser headsettet ind i øret, når du trykker på knapperne ; Få problemer med at tænde den venstre højttaler

Dec 2016