Sony SRS-XB20

alaTest har samlet og analyseret 644 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Anmeldere kan virkelig godt lide pålideligheden.

brugervenlighed, størrelse, pris, design, pålidelighed

Gennemsnitligt vurderede brugere dette produkt til 95/100 og eksperter vurderede dette produkt 100/100.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 644 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Viser 643 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 10 af 643 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog

Ekspertanmeldelse af (which.co.uk)

Sony SRS-XB20 review

  (Vurdering Skjult)

With flashing lights and Sony's 'Extra Bass' branding, the SRS-XB20 promises a fun, powerful speaker. But Sony has a mixed record in our wireless speaker tests. Find out if this one's a hit in our expert Sony SRS-XB20 review.

Jun 2017

Ekspertanmeldelse af : Max Mutter (techgearlab.com)

Sony XB20 Review

 

A good, relatively powerful speaker that is fairly inexpensive

Loud, good bass, water resistant, provides light show

Mediocre battery life

The is a loud, powerful speaker that costs only $100. If loud and powerful satisfies your checklist, you'll like this speaker.

Aug 2017

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

Just great

 

So easy to set up take it anywhere even in the shower

Sep 2018

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

Groet spaeker

 

Good design and fanastic sound. Verry good price, easy in use

Aug 2018

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

Great sound

 

The sound for a small speaker is great especially with the extra bass

Aug 2018

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

Very nice sound

 

I am very pleased with the sound and the size. I don't think the volume goes very high, but still very good

Aug 2018

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

Excellent piece of kit

 

I'd been meaning to buy something like this for a while, just hadn't got around to it. So pleased I have - the sound quality is great.

Jul 2018

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

Great sound in a small box

 

I bought this as a portable bluetooth speaker and am very impressed with the sound quality, giving a good bass sound.

Jul 2018

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

Excellent Sound

 

Brilliant sound great price good design easy to use

Jul 2018

Brugeranmeldelse (very.co.uk)

Fantastic

 

Bought this product a few weeks ago and am I glad I did. Fantastic sound, easy to operate, would highly recommend

Jul 2018

Product Specifications

Design

Beskyttelsesfunktioner:Vandtæt
Farve på produkt:Blå / Grøn / Hvid / Rød / Sort
International beskyttelseskode (IP):IPX5
Produkttype:Mono portable speaker
Volumenkontrol:Digital

Højtalere

Antal drivere:2
Antal højttalere:1
Driver diameter:4,2
Lyd-output kanaler:2.0

Indhold af emballage

Kabler inkluderet:USB”

Ports & interfaces

Bluetooth:Ja
Bluetooth udgave:4.2
Forbindelsesteknologi:Ledning & trådløs
Frekvensområde:2.4
Grænseflade:NFC/Bluetooth/USB/3.5 mm / NFC/Bluetooth/USB/3.5mm
Near Field Communication (NFC):Ja
Trådløs Teknologi:NFC/Bluetooth
USB opladerport:Ja
USB-tilslutning:Ja

Præstation

Anbefalet brug:Universel
Bas indstillinger:Ja
Basrefleks:Ja
Håndfri:Ja
Håndtag:Nej
Indbygget kortlæser:Nej
Indbygget mikrofon:Ja
Indbygget on/off-knap (tænd/sluk):Ja
Stereo parringstilstand:Ja

Strømstyring

Batterilevetid (maks.):12
Batteritype:Indbygget
Strømkilde type:Batteridrevet
USB opladning:Ja

Vægt og størrelse

Bredde:198
Dybde:69
Højde:68
Vægt:590