Pentax K-x

alaTest har samlet og analyseret 780 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Anmeldere kan virkelig godt lide muligheden for at medtage. Også billedkvaliteten imponerer, men kontrasten værdsættes ikke af mange.

præstation, brugervenlighed, pris, billedkvalitet, bærbar

zoom, software, kontrast

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Digitale Kompaktkameraer får Pentax K-x en samlet alaScore™ på 90/100 = Fremragende kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 780 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Funktioner

Viser 1 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 1 af 1 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog (776)

Ekspertanmeldelse af (digitalfotoonline.dk)

Test af Pentax K-x

 

Efter et langt tilløb har Pentax endelig skabt det attraktive begynderkamera, som bør ligge til grund for ethvert kamerasystem. Det fylder og vejer ikke alverden, prisen er rigtig, og så rummer det et væld af nyttige funktioner.

Til en vejledende pris på 4499 kroner forventer man normalt ikke det helt store fra et nyt spejlreflekskamera, men allerede ved første gennemlæsning af specifikationerne viser det sig, at Pentax K-x har noget ud over det sædvanlige. Foruden en...

Jan 2010