Pentax K-5 II / K-5 IIs

alaTest har samlet og analyseret 317 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Anmeldere kan virkelig godt lide værdien for pengene. Også muligheden for at medtage imponerer, men folk er mindre positive med hensyn til videoen.

præstation, brugervenlighed, billedkvalitet, bærbar, pris

video

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Digitale Kompaktkameraer får Pentax K-5 II / K-5 IIs en samlet alaScore™ på 92/100 = Fremragende kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 317 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Viser 2 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 2 af 2 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog (315)

Ekspertanmeldelse af : Lyd & Billede (lydogbillede.dk)

Expert Review

 

Kameraproducenterne finder hele tiden på nye måder at tiltrække kunder på. Et bredt udvalg af kunstfærdige filtereffekter kan være rart af og til, GPS-logging kan være nyttigt, og trådløs Wi-Fi-overførsel af billeder er i ved at blive standardudstyr....

Enestående detaljeskarphed, Rene billedfiler med høj dynamik, Gennemført brugervenlighed, Kompakt og solidt kamerahus

Ingen manuel kontrol over video-optagelse, Træg følgefokus, Lang lagringstid

Mar 2013

Ekspertanmeldelse af (digitalfotoonline.dk)

Test af Pentax K-5 II

 

Pentax laver nogle af de måske mest undervurderede spejlreflekskameraer lige nu. K-5 II er et rigtigt velfungerende kamera fyldt med gennemtænkte detaljer, og dertil leverer det en glimrende billedkvalitet.

Det nye flagskib fra Pentax kan fokusere i meget svagt lys og byder på en stærk ergonomi og høj detaljegengivelse. Men der er et par skvavanker at rette, før det er en sikker vinder.

Feb 2013