Pentax K-30

alaTest har samlet og analyseret 556 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Folk kan virkelig godt lide billedkvaliteten. Også værdien for pengene imponerer, men shutteren værdsættes ikke af anmeldere.

præstation, brugervenlighed, pris, billedkvalitet, linser

shutter

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Digitale Kompaktkameraer får Pentax K-30 en samlet alaScore™ på 92/100 = Fremragende kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 556 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Funktioner

Viser 4 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 4 af 4 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog (551)

Ekspertanmeldelse af : Noel Christensen (mydigitalphotos.dk)

Pentax K-30

 

Dansk test af Pentax K-30, et DSLR kamera bygget til ekstreme forhold, er bl.a. vejrforseglet og kan derfor tåle både vand, støv og snavs. Læs testen.

Helt generelt er Pentax K-30 et rigtig fint DSLR kamera, der tager pæne billeder, er nemt at betjene og kan også optage glimrende video. Pentax K-30 fås for omkring 5700,- med standard 18-55mm objektiv, et sæt som vi her har anmeldt.

Sep 2012

Ekspertanmeldelse af : Lasse Svendsen (gear-online.dk)

Pentax K-30

 

Pentax har en svær opgave med at markere sig i et kameramarked domineret af Canon og Nikon. Men med K-30 gør de det overbevisende.

Rigtig god opløsning og skarphed ; Vejrtæt og solid kvalitet ; Meget brugervenligt

Fokushastighed i live view ; Mangler mikrofonindgang

De fleste vælger det sikre, hvad enten de skal have ny sofa, ny bil eller nyt kamera. De kendte mærker sælger ofte bedst, og mindre kendte står gerne i skyggen af dominerende markedsaktører. Pentax er et godt eksempel. Lige siden de hed Asahi Pentax...

Okt 2012

Ekspertanmeldelse af : Lyd & Billede (lydogbillede.dk)

Expert Review

 

Hvis Pentax K-30 havde haft hurtigere autofokus – særligt i live view – berøringsfølsom skærm og stereolyd på video-optagelser, havde vi ikke haft noget at kritisere. For K-30 har alt, hvad de fleste behøver, og lidt til. Ikke alene kan det bruge...

Rigtig god opløsning og skarphed, Vejrtæt og solid kvalitet, Meget brugervenligt

Fokushastighed i live view, Mangler mikrofonindgang

Okt 2012

Ekspertanmeldelse af (digitalfotoonline.dk)

Test af Pentax K-30

 

Det nye Pentax K-30 er et yderst kompetent spejlreflekskamera. Med hele 81 forseglinger i huset og et lige så godt tætnet kitobjektiv er det det mest robuste kamera i sin klasse.

Okt 2012