Panasonic Lumix DMC-GH2

alaTest har samlet og analyseret 277 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Mange kan virkelig godt lide værdien for pengene. Også billedkvaliteten imponerer, men opbevaringen værdsættes ikke af mange.

præstation, brugervenlighed, bærbar, billedkvalitet, pris

batteri, zoom, farve, forbindelse, opbevaring

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Digitale Kompaktkameraer får Panasonic Lumix DMC-GH2 en samlet alaScore™ på 91/100 = Fremragende kvalitet.

Se alle Panasonic Digitalkameraer

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 277 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Funktioner

Viser 2 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 2 af 2 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog (273)

Ekspertanmeldelse af: Noel Christensen (mydigitalphotos.dk)

Panasonic Lumix DMC-GH2

 

Tilbage i september 2010, i forbindelse med Photokina messen, blev Panasonic Lumix DMC-GH2 lanceret, så det er ikke et spritnyt kamera længere. Panasonic Lumix DMC-GH2 er et såkaldt ”Micro Four Thirds” kamera, også kaldet et systemkamera, og det kan...

Ekspertanmeldelse af: (digitalfotoonline.dk)

Panasonic Lumix DMC-GH2

 

DMC-GH2 skal appellere til den kvalitetsbevidste forbruger, der både vil have billedkvalitet og fleksibilitet som et spejlreflekskamera og et lille kamera over skulderen. Det er Panasonic meget tæt på at levere.

Dette Micro Four Thirds-kamera er ikke for hvem som helst. Prisen vil få nogle til at sige fra, og flere følger efter, når de ser, at der sidder hele 24 knapper og hjul fordelt på kameraet. Med til historien hører, at man først får det optimale ud af...

Apr 2011